Eladó és kiadó ingatlanok Marcaliban

Találati lista:

229

Ezen az oldalon a Marcaliban található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Marcali a belső-somogyi középtájhoz tartozó Marcali-hát keleti oldalán helyezkedik el. Közúton a 68-as főúton lehet megközelíteni, mely a Balatont a barcsi határátkelővel összekötve szeli át a települést. Vasúton a Balatonszentgyörgy-Somogyszob vonalon érhető el. Balatonszentgyörgytől 15 km-re, Nagyatádtól 45 km-re fekszik. Legrégebbi műemlék épülete a Római katolikus templom. Másik műemlék épülete a Széchenyi-kastély, mely neobarokk stílusban épült 1913-ban. Jelenleg a kórháznak ad otthont. A Marcali Múzeum állandó kiállításai a Mesterek és műhelyek című néprajzi kiállítás, Az én iskolám egykor és ma című iskolatörténeti kiállítás, Historia Ecclesiae Marcaliensis címet viselő egyháztörténeti kiállítás és a Bernáth Aurél Galéria, melynek emeletén, Bernáth Aurél emlékszobájában láthatók a mester alkotásai. A városban a Marcali Városi Fürdő és Szabadidőközpont nyújt felfrissülést. A fürdő hatalmas parkjában többféle sportpálya – teniszpálya, strandkézilabda és strandröplabda-pálya, valamint kosárlabda – biztosítja a sportolási lehetőséget. Családi házat keres Marcaliban? A város központjában, a Déli- vagy a Nyugati városrészben, a Gombai városrészben, Boronka városrészben, vagy a Fürdő közelében biztosan megtalálja. Téglalakást vásárolna? A Tiszti lakótelepen vagy a Mikszáth lakótelepen keresgéljen! Panellakást szeretne? A város központjában és a lakótelepeken számtalan ingatlan között válogathat. A városban 6 óvoda, 2 általános iskola és 3 középiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget marcali ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

10

Marcaliban 2017-ben felújított 77 nm 2 hálószobás családi ház berendezve

Marcali
9

Marcaliban 2010-ben felújított 135 nm összkomfortos családi ház eladó

Marcali
21

VÁLLALKOZÁSRA ALKALMAS MELLÉKÉPÜLETTEL

Marcali
8

MÉLTÁNYOS BÉRLETI DÍJÉRT HOSSZÚ TÁVRA KIADÓ ÜZLETHELYISÉG

Marcali
16

Eladó családi ház, Marcali, Marcali

Marcali, Marcali
30

Eladó családi ház, Marcali, Marcali

Marcali, Marcali
14

Eladó üdülő, nyaraló, Marcali, Marcali

Marcali, Marcali
16

Eladó családi ház, Marcali, Marcali

Marcali, Marcali
21

Eladó családi ház, Marcali, Marcali

Marcali, Marcali
14

Marcali földszinti lakás eladó

Marcali
9

Marcaliban szolgáltató üzlet eladó jó parkolási lehetőséggel!

Marcali, Belváros!, Forgalmas helyen!
22

Eladó családi ház, Marcali, Teljesen felújítva! Azonnal költözhet!

Marcali, Teljesen felújítva! Azonnal költözhet!
4
CSOK ingatlan

Központhoz közeli!Üzleti szempontból(vállalkozásnak)is jó helyen!

Marcali, Téglaépítésű!, Összközműves!
20

Eladó családi ház, Marcali

Marcali
18

Marcaliban igényes lakás teljes berendezéssel eladó.

Marcali, Központi
16

Marcali déli városrészben felújított családi ház eladó

Marcali, Déli
11

Eladó téglalakás, Marcali, Erkélyes központi lakás

Marcali, Erkélyes központi lakás
11

Marcali jó állapotú lakás elcserélhető

Marcali, Központi
4

Marcali déli városrész telek eladó

Marcali, Déli
15

Alközpontban

Marcali, alközpont