Eladó és kiadó ingatlanok Marcaliban

Találati lista:

227

Ezen az oldalon a Marcaliban található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Marcali a belső-somogyi középtájhoz tartozó Marcali-hát keleti oldalán helyezkedik el. Közúton a 68-as főúton lehet megközelíteni, mely a Balatont a barcsi határátkelővel összekötve szeli át a települést. Vasúton a Balatonszentgyörgy-Somogyszob vonalon érhető el. Balatonszentgyörgytől 15 km-re, Nagyatádtól 45 km-re fekszik. Legrégebbi műemlék épülete a Római katolikus templom. Másik műemlék épülete a Széchenyi-kastély, mely neobarokk stílusban épült 1913-ban. Jelenleg a kórháznak ad otthont. A Marcali Múzeum állandó kiállításai a Mesterek és műhelyek című néprajzi kiállítás, Az én iskolám egykor és ma című iskolatörténeti kiállítás, Historia Ecclesiae Marcaliensis címet viselő egyháztörténeti kiállítás és a Bernáth Aurél Galéria, melynek emeletén, Bernáth Aurél emlékszobájában láthatók a mester alkotásai. A városban a Marcali Városi Fürdő és Szabadidőközpont nyújt felfrissülést. A fürdő hatalmas parkjában többféle sportpálya – teniszpálya, strandkézilabda és strandröplabda-pálya, valamint kosárlabda – biztosítja a sportolási lehetőséget. Családi házat keres Marcaliban? A város központjában, a Déli- vagy a Nyugati városrészben, a Gombai városrészben, Boronka városrészben, vagy a Fürdő közelében biztosan megtalálja. Téglalakást vásárolna? A Tiszti lakótelepen vagy a Mikszáth lakótelepen keresgéljen! Panellakást szeretne? A város központjában és a lakótelepeken számtalan ingatlan között válogathat. A városban 6 óvoda, 2 általános iskola és 3 középiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget marcali ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

13

Marcali-Gombán felújítandó ház eladó

Marcali, Gomba
13

Családi ház a nyugati városrészben

Marcali, nyugati
21

VÁLLALKOZÁSRA ALKALMAS MELLÉKÉPÜLETTEL

Marcali
8

MÉLTÁNYOS BÉRLETI DÍJÉRT HOSSZÚ TÁVRA KIADÓ ÜZLETHELYISÉG

Marcali
16

Eladó családi ház, Marcali, Marcali

Marcali, Marcali
30

Eladó családi ház, Marcali, Marcali

Marcali, Marcali
14

Eladó téglalakás, Marcali, Marcali

Marcali, Marcali
12

Eladó panellakás, Marcali, Marcali

Marcali, Marcali
14

Eladó üdülő, nyaraló, Marcali, Marcali

Marcali, Marcali
16

Eladó családi ház, Marcali, Marcali

Marcali, Marcali
21

Eladó családi ház, Marcali, Marcali

Marcali, Marcali
9

Marcaliban 2010-ben felújított 135 nm összkomfortos családi ház eladó

Marcali
10

Marcaliban 2017-ben felújított 77 nm 2 hálószobás családi ház berendezve

Marcali
22

Marcali családi ház beépített alagsorral

Marcali
19

Marcali apartmanház eladó

Marcali, Szőlőhegy
15

Családi ház akár telephelynek is.

Marcali, Horvátkút
12

Marcali Nagypince környékén hétvégiház birtokkal eladó

Marcali, Szőlőhegy
13

Marcali hétvégiház kis birtokkal eladó

Marcali, Szőlőhegy
10

Marcali panorámás építési telek eladó

Marcali, Szilvás
8

Dupla építési telek Marcaliban

Marcali, Gomba