Makói eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

312

Ezen az oldalon a Makón megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Makó az ország délkeleti részén, a román határ közelében, a Maros jobb partján, Szegedtől 30 km-re, keletre fekszik. Területén áthalad a 43-as számú főút és az M43-as autópálya, melyek hazánkat Romániával kötik össze. A kormány 1998-ban Makót és térségét vállalkozási övezetté nyilvánította. A makói kistérség az ország délkeleti kapuja, ezért az ide települő vállalkozások jelentős pénzügyi- és adókedvezményt kaphatnak. A város főteréről, a Széchenyi térről Féja Géza a következőket írta: \"oly szép, széles ömlésű, mintha nagy tó volna. A nagy alföldi lélegzet nyújtózkodik szét benne.\" A főtéren található a Korona szálló impozáns épülete, előtte az első világháborúban elesett hősi halottak emlékére emelt emlékművel, valamint a Bérpalota, a neobarokk bérház, mely a város legreprezentatívabb lakóháza. Makó főterén található még a város két híres szülöttének, Pulitzer Józsefnek és Galamb Józsefnek a szobra. József Attila itt töltötte gimnáziumi éveit, Makót szellemi szülőföldjének tekintette, a makói gimnázium róla kapta nevét. Bartók Béla szobra a róla elnevezett általános iskola előtt áll. Makó a híres zeneszerző szülővárosához, Nagyszentmiklóshoz legközelebb eső magyarországi város. Makó legnevezetesebb templomai a Szent István téren található Római Katolikus Plébániatemplom és a Református Ótemplom, múzeumai a József Attila Múzeum és az Espersit ház. A város legnagyobb rendezvénye az évente megtartott Hagymafesztivál. A helybeliek és a turisták kikapcsolódását a Hagymatikum Fürdő és a Maros Kalandpark biztosítja. Családi házat keres Makó belvárosában? Számtalan ingatlan közül válogathat. Panellakást, téglalakást szeretne vásárolni? A belvárosban, a Ráday-lakótelepen és a Bajcsy-Zsilinszky-lakótelepen is találhat. A városban 5 óvoda, 7 általános iskola és 5 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen makói ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

13

Eladó téglalakás, Makó, Hunyadi utca 1

Makó, Hunyadi utca 1
15

Eladó családi ház, Makó

Makó
2

2,5 szobás udvari lakás

Makó
17

Eladó hotel, panzió, Makó, Makói bejáratott vendégház eladó

Makó, Makói bejáratott vendégház eladó
12

Téglaépítésű két szoba, nappalis ház eladó!

Makó
7

Csendes környezetben ház eladó

Makó, Lendvai utca
6

Részben felújított ház eladó

Makó, Honvéd utca
14

Kiváló lehetőség panziónak, vagy családi háznak is!

Makó, Makó, Ssegedi út
21

"Térj be vándor...", eladó vendégház Makó

Makó
14

3 szobás, száraz tégla ház !! Kiváló lehetőség!

Makó, belváros, Zrínyi utca
13

Tisza utcán, száraz 3 szobás ház eladó!

Makó, belváros közel , Makó Tisza u 18
18

Lakás cserét is beszámítunk!!

Makó, gerizdes, Kelemen László
2

Gazdálkodásra alklamas családi ház

Makó, Návay Lajos tér

Szántó a szárító háta mögött

Makó

Belvárosi luxus lakás

Makó, Csanád vezér tér
13

Luxus lakás, panoráma kilátással

Makó, Belváros, Széchenyi tér
13

Makó belvárosában ingatlanpáros eladó

Makó, Iskola utca
5

Kis portájú családi ház

Makó, Batthyány
2

Társasházi öröklakás eladó

Makó, Návay L. tér 10/a
2

Központhoz közel ház eladó

Makó, Hédervári utca