Makói eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

235

Ezen az oldalon a Makón megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Makó az ország délkeleti részén, a román határ közelében, a Maros jobb partján, Szegedtől 30 km-re, keletre fekszik. Területén áthalad a 43-as számú főút és az M43-as autópálya, melyek hazánkat Romániával kötik össze. A kormány 1998-ban Makót és térségét vállalkozási övezetté nyilvánította. A makói kistérség az ország délkeleti kapuja, ezért az ide települő vállalkozások jelentős pénzügyi- és adókedvezményt kaphatnak. A város főteréről, a Széchenyi térről Féja Géza a következőket írta: \"oly szép, széles ömlésű, mintha nagy tó volna. A nagy alföldi lélegzet nyújtózkodik szét benne.\" A főtéren található a Korona szálló impozáns épülete, előtte az első világháborúban elesett hősi halottak emlékére emelt emlékművel, valamint a Bérpalota, a neobarokk bérház, mely a város legreprezentatívabb lakóháza. Makó főterén található még a város két híres szülöttének, Pulitzer Józsefnek és Galamb Józsefnek a szobra. József Attila itt töltötte gimnáziumi éveit, Makót szellemi szülőföldjének tekintette, a makói gimnázium róla kapta nevét. Bartók Béla szobra a róla elnevezett általános iskola előtt áll. Makó a híres zeneszerző szülővárosához, Nagyszentmiklóshoz legközelebb eső magyarországi város. Makó legnevezetesebb templomai a Szent István téren található Római Katolikus Plébániatemplom és a Református Ótemplom, múzeumai a József Attila Múzeum és az Espersit ház. A város legnagyobb rendezvénye az évente megtartott Hagymafesztivál. A helybeliek és a turisták kikapcsolódását a Hagymatikum Fürdő és a Maros Kalandpark biztosítja. Családi házat keres Makó belvárosában? Számtalan ingatlan közül válogathat. Panellakást, téglalakást szeretne vásárolni? A belvárosban, a Ráday-lakótelepen és a Bajcsy-Zsilinszky-lakótelepen is találhat. A városban 5 óvoda, 7 általános iskola és 5 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen makói ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Eladó családi ház, Makó

Makó

Eladó családi ház, Makó

Makó
21

Makón több épületből- álló működő ipartelep-Ipari vágánnyal eladó !

Makó, Rákos
17

Wellness, elegancia, luxus. Boutique hotel eladó Makón a fürdő és a Belváros közvetlen közelében

Makó, Belváros
16

Booking.com nyertes, nagy forgalmú, családbarát vendégház eladó Makón, idilli környezetben

Makó, Külterület
9

Makón 4 szobás családi ház ELADÓ!

Makó, Hagymatikum
6

Eladó téglalakás, Makó, Városközpont, Makovecz tér

Makó, Városközpont, Makovecz tér
10

Makón üzlethelyiség központi részen eladó.

Makó
12

Eladó családi ház Makó csendes övezetében

Makó
2

Makó központjában, eladó telek!

Makó
9

Kis ház nagy lehetőségekkel!

Makó
2

Makón eladó telek!

Makó
2

Épitési telek majdnem a központban

Makó
4

Eladó telek Makó-Rákoson!

Makó
3

Makói telek!

Makó
7

Nagy ház Makón!

Makó
2

Építési telek Makón!

Makó
9

Nagy családi ház, közel a központhoz

Makó
11

Panzió a városközpontban

Makó