Makói eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

247

Ezen az oldalon a Makón megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Makó az ország délkeleti részén, a román határ közelében, a Maros jobb partján, Szegedtől 30 km-re, keletre fekszik. Területén áthalad a 43-as számú főút és az M43-as autópálya, melyek hazánkat Romániával kötik össze. A kormány 1998-ban Makót és térségét vállalkozási övezetté nyilvánította. A makói kistérség az ország délkeleti kapuja, ezért az ide települő vállalkozások jelentős pénzügyi- és adókedvezményt kaphatnak. A város főteréről, a Széchenyi térről Féja Géza a következőket írta: \"oly szép, széles ömlésű, mintha nagy tó volna. A nagy alföldi lélegzet nyújtózkodik szét benne.\" A főtéren található a Korona szálló impozáns épülete, előtte az első világháborúban elesett hősi halottak emlékére emelt emlékművel, valamint a Bérpalota, a neobarokk bérház, mely a város legreprezentatívabb lakóháza. Makó főterén található még a város két híres szülöttének, Pulitzer Józsefnek és Galamb Józsefnek a szobra. József Attila itt töltötte gimnáziumi éveit, Makót szellemi szülőföldjének tekintette, a makói gimnázium róla kapta nevét. Bartók Béla szobra a róla elnevezett általános iskola előtt áll. Makó a híres zeneszerző szülővárosához, Nagyszentmiklóshoz legközelebb eső magyarországi város. Makó legnevezetesebb templomai a Szent István téren található Római Katolikus Plébániatemplom és a Református Ótemplom, múzeumai a József Attila Múzeum és az Espersit ház. A város legnagyobb rendezvénye az évente megtartott Hagymafesztivál. A helybeliek és a turisták kikapcsolódását a Hagymatikum Fürdő és a Maros Kalandpark biztosítja. Családi házat keres Makó belvárosában? Számtalan ingatlan közül válogathat. Panellakást, téglalakást szeretne vásárolni? A belvárosban, a Ráday-lakótelepen és a Bajcsy-Zsilinszky-lakótelepen is találhat. A városban 5 óvoda, 7 általános iskola és 5 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen makói ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

9

Makón 4 szobás családi ház ELADÓ!

Makó, Hagymatikum
17

Wellness, elegancia, luxus. Boutique hotel eladó Makón a fürdő és a Belváros közvetlen közelében

Makó, Belváros
6

Makó nagy forgalmú kereszteződésében üzlethelyiség eladó!

Makó, Belváros
5

Makó nagy forgalmú kereszteződésében üzlethelyiség eladó!

Makó, Belváros
7

Makó központjában fürdőre néző panorámával téglalakás eladó!

Makó, Belváros
5

Makón kis családi ház kedvező áron eladó

Makó, Vertán telep
23

Eladó, vendéglátó egység

Makó
25

Panziónak is alkalmas családi háűz eladó Makón!

Makó
10

Makón üzlethelyiség központi részen eladó.

Makó
12

Eladó családi ház Makó csendes övezetében

Makó
2

Makó központjában, eladó telek!

Makó
12

Különleges ház, lehetőségekkel eladó!

Makó
12

Makó-Rákoson parasztház eladó, nagy telken!

Makó
9

Kis ház nagy lehetőségekkel!

Makó
12

Hatalmas polgári ház eladó Makón

Makó
10

Felújított panel eladó Makón!

Makó
11

Eladó ház Makó központjában

Makó
11

Beépíthető családi ház Makó csendes részén

Makó
2

Makón eladó telek!

Makó