Eladó és kiadó ingatlanok Maglódon

Találati lista:

96

Itt találhatóak a maglódi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Maglód a Gödöllői-dombság és a Pesti-síkság találkozásánál fekvő, Budapesttel határos település. Területén áthalad a 31-es főút, határán húzódik az M0-ás körgyűrű a 31-es M0-ás csomóponttal. Vonattal a Budapest – Újszász vasútvonalon érhető el. Maglód legrégebbi műemlék épülete az 1775 és 1778 között épült evangélikus templom, mely az egykori középkori templom helyén. Másik jelentős építészeti emléke a Wodianer-kastély, mely 1870-ben épült, érdekessége a kert felé néző öntöttvas oszlopos terasz. Az egykori hentesüzlet falán, melyben Petőfi szülei megismerkedtek, látható a Petőfi-emléktábla. Petrovics István a költő édesapja a hentesüzletben volt henteslegény, míg Hrúz Mária, a költő édesanyja a tanítónál dolgozott cselédként. Szintén Petőfi Sándor szüleinek megismerkedésének emlékét őrzi a központban felállított Petőfi-mellszobor, melyet az 1848-as forradalom centenáriumán, 1948-ban állítottak fel. Családi házat, ikerházat, sorházat keres Maglódon? Keresgéljen akár kertvárosi környezet, akár a város központjában itt biztosan megtalálja. A településen 2 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget maglódi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

18

Eladó ház Maglód

Maglód, Maglód
12

Eladó ház Maglód

Maglód, Maglód
20

Csendes

Maglód, Lövéte utca
4

Aradi vértanúk utca

Maglód
16

Maglódon 76 nm-es családi ház

Maglód, Bajcsy-Zsilinszky utca
16

Klenova

Maglód
10

Családi ház bejáratott üzlettel !

Maglód
10

Maglódon családi ház bejáratott üzlettel

Maglód, Kinizsi utca
15

Maglódon 170 nm-es felújított családi ház

Maglód, Wekerle utca
15

Maglód nyaraló

Maglód
16

Bajcsy-Zsilinszky utca

Maglód
10

Kisfaludy utca

Maglód

Eladó ipari telek, Maglód

Maglód
2

Eladó ipari telek, Maglód

Maglód
9

Eladó családi ház, Maglód

Maglód
5

Önálló családi ház

Maglód
3

Műhely,ipari ingatlan

Maglód
5

Önálló családi ház

Maglód
10
CSOK ingatlan

Önálló családi ház

Maglód
8
CSOK ingatlan

Ikerház

Maglód