Eladó és kiadó ingatlanok Lakitelken

Találati lista:

48

Ezen az oldalon a lakiteleki ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések láthatóak. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Lakitelek a Tiszavölgy és a Homokhátság találkozásánál, a Duna-Tisza közén fekvő nagyközség. Közlekedési csomópontként kiváló infrastruktúrával rendelkezik. A településen áthalad a 44-es számú főút, és itt keresztezi egymást a Kecskemét – Kunszentmárton illetve a Szolnok – Kiskunfélegyháza vasútvonal. A település legismertebb nevezetessége Tőserdő, a Holt-Tisza mentén létrejött erdős üdülőterület, mely a Kiskunsági Nemzeti Park része. A Nemzeti Park tőserdei védett területén, a „nagytisztáson” épült fel 1926-ban a „kastély”, az a műemlék jellegűnek nyilvánított épület, melyet eredetileg erdőmérnöki szolgálati lakásként használtak. Az épület ma vadászkastélyként működik, a kastély és az üdülőtelep közötti út mentén találták azt a forrást, melyet egy 1970-es kútfúrás során találtak. Ez a forrás szolgáltatja a gyógyvizet Tősfürdő számára, ahol három melegvizes medence, egy hidegvizes úszómedence, egy gyermekcsúszdás élménymedence és egy pancsoló várja a fürdőzni vágyó vendégeket. Lakitelektől 5 km-re található a Népfőiskola, ami az oktatási célokon túl, emigrációs gyűjteménnyel, uszodával, sport- és kulturális rendezvényekkel, valamint egy szállodával is várja az idelátogatókat. Üdülőt, nyaralót vásárolna Lakitelken? Lakitelek – Tőserdőn számtalan ingatlan közül válogathat. Családi házat keres? Lakitelek belterületén, a központban, Oncsán vagy Tőserdőn is megtalálhatja álmai otthonát. Tanyát vásárolna? Lakitelek külterületén és Lakitelek Szikrában is találhat eladó tanyákat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget lakiteleki ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

22

Eladó családi ház, Lakitelek

Lakitelek
11

Fűthető faházas nyaraló, zöldellő kerttel!

Lakitelek, Tőserdő
31

Eladó családi ház, Lakitelek, Lakitelek

Lakitelek, Lakitelek

Eladó építési telek, Lakitelek, Lakitelek

Lakitelek, Lakitelek
2

Eladó családi ház, Lakitelek, Lakitelek

Lakitelek, Lakitelek
22

Eladó családi ház, Lakitelek, Lakitelek

Lakitelek, Lakitelek
10

Lakiteleki igényes, újszerű ház eladó

Lakitelek

Lakitelken 3 szintes nyaraló eladó!

Lakitelek
7

Eladó családi ház, Lakitelek, Lakitelek, Vörösmarty Mihály utca

Lakitelek, Lakitelek, Vörösmarty Mihály utca
11

Tőserdőben nagy teraszos, hangulatos házikó!

Lakitelek, Tőserdő
12

Fenyő utca

Lakitelek, Tőserdő, Fenyő utca
30

Nyár utca

Lakitelek, Tőserdő, Nyár utca
14

Tőserdei nyaraló, arborétumi idill!

Lakitelek, Tőserdő
19

Eladó családi ház, Lakitelek

Lakitelek
17

Eladó családi ház, Lakitelek, Szikra tanya

Lakitelek, Szikra tanya
15

Eladó családi ház, Lakitelek, Szikra tanya

Lakitelek, Szikra tanya
10

Lakiteleki családi ház, dupla telekkel eladó!

Lakitelek, frekventált
13

Tőseredő

Lakitelek, Icce utca
11

Béke utca

Lakitelek, Bem utca
6

Faházas nyaraló a Tőserdőben, jó áron!

Lakitelek, Tőserdő