Eladó és kiadó ingatlanok Lakitelken

Találati lista:

47

Ezen az oldalon a lakiteleki ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések láthatóak. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Lakitelek a Tiszavölgy és a Homokhátság találkozásánál, a Duna-Tisza közén fekvő nagyközség. Közlekedési csomópontként kiváló infrastruktúrával rendelkezik. A településen áthalad a 44-es számú főút, és itt keresztezi egymást a Kecskemét – Kunszentmárton illetve a Szolnok – Kiskunfélegyháza vasútvonal. A település legismertebb nevezetessége Tőserdő, a Holt-Tisza mentén létrejött erdős üdülőterület, mely a Kiskunsági Nemzeti Park része. A Nemzeti Park tőserdei védett területén, a „nagytisztáson” épült fel 1926-ban a „kastély”, az a műemlék jellegűnek nyilvánított épület, melyet eredetileg erdőmérnöki szolgálati lakásként használtak. Az épület ma vadászkastélyként működik, a kastély és az üdülőtelep közötti út mentén találták azt a forrást, melyet egy 1970-es kútfúrás során találtak. Ez a forrás szolgáltatja a gyógyvizet Tősfürdő számára, ahol három melegvizes medence, egy hidegvizes úszómedence, egy gyermekcsúszdás élménymedence és egy pancsoló várja a fürdőzni vágyó vendégeket. Lakitelektől 5 km-re található a Népfőiskola, ami az oktatási célokon túl, emigrációs gyűjteménnyel, uszodával, sport- és kulturális rendezvényekkel, valamint egy szállodával is várja az idelátogatókat. Üdülőt, nyaralót vásárolna Lakitelken? Lakitelek – Tőserdőn számtalan ingatlan közül válogathat. Családi házat keres? Lakitelek belterületén, a központban, Oncsán vagy Tőserdőn is megtalálhatja álmai otthonát. Tanyát vásárolna? Lakitelek külterületén és Lakitelek Szikrában is találhat eladó tanyákat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget lakiteleki ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

4

Fő út

Lakitelek
6

Bánk bán utca

Lakitelek
14

2018-ban kialakított IGÉNYES családi ház

Lakitelek
13

Tőseredő

Lakitelek
13

Páva utca

Lakitelek
5

Lakitelek, Tőserdő utca, 250 m²-es, üdülő, 10 szobás, jó állapotú, egyéb

Lakitelek, Tőserdő utca
17

Lakitelek, Zrínyi utca, 204 m²-es, családi ház, 6 szobás, kiváló állapotú, padlófűtés

Lakitelek, Zrínyi utca
7

Tőserdő

Lakitelek
12

Eladó vendéglátó egység panzió

Lakitelek
10

Eladó Nyaraló Lakitelek

Lakitelek
7

Eladó ház Lakitelek, Kapásfalu

Lakitelek, Kapásfalu
27

Eladó ház Lakitelek, Tőserdő

Lakitelek, Tőserdő
6

Bánk bán utca

Lakitelek, Bánk bán utca
7

Tőserdő

Lakitelek, Csónak utca
7

Tőserdő

Lakitelek
6

Bánk bán utca

Lakitelek
12

LAKITELEK - Kétrendbeli családi ház!

Lakitelek
14

2018-ban kialakított IGÉNYES családi ház

Lakitelek
14

Lakitelek - hétvégi ház

Lakitelek