Hirdetés

Eladó és kiadó ingatlanok Lakitelken

Találati lista:

19

Ezen az oldalon a lakiteleki ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések láthatóak. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Lakitelek a Tiszavölgy és a Homokhátság találkozásánál, a Duna-Tisza közén fekvő nagyközség. Közlekedési csomópontként kiváló infrastruktúrával rendelkezik. A településen áthalad a 44-es számú főút, és itt keresztezi egymást a Kecskemét – Kunszentmárton illetve a Szolnok – Kiskunfélegyháza vasútvonal. A település legismertebb nevezetessége Tőserdő, a Holt-Tisza mentén létrejött erdős üdülőterület, mely a Kiskunsági Nemzeti Park része. A Nemzeti Park tőserdei védett területén, a „nagytisztáson” épült fel 1926-ban a „kastély”, az a műemlék jellegűnek nyilvánított épület, melyet eredetileg erdőmérnöki szolgálati lakásként használtak. Az épület ma vadászkastélyként működik, a kastély és az üdülőtelep közötti út mentén találták azt a forrást, melyet egy 1970-es kútfúrás során találtak. Ez a forrás szolgáltatja a gyógyvizet Tősfürdő számára, ahol három melegvizes medence, egy hidegvizes úszómedence, egy gyermekcsúszdás élménymedence és egy pancsoló várja a fürdőzni vágyó vendégeket. Lakitelektől 5 km-re található a Népfőiskola, ami az oktatási célokon túl, emigrációs gyűjteménnyel, uszodával, sport- és kulturális rendezvényekkel, valamint egy szállodával is várja az idelátogatókat. Üdülőt, nyaralót vásárolna Lakitelken? Lakitelek – Tőserdőn számtalan ingatlan közül válogathat. Családi házat keres? Lakitelek belterületén, a központban, Oncsán vagy Tőserdőn is megtalálhatja álmai otthonát. Tanyát vásárolna? Lakitelek külterületén és Lakitelek Szikrában is találhat eladó tanyákat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget lakiteleki ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

4

Eladó szántóföld, legelő, Lakitelek, Szántó az új 44-es vonala mellett

Lakitelek, Szántó az új 44-es vonala mellett
6

Eladó építési telek, Lakitelek, Muraközy J. u

Lakitelek, Muraközy J. u
10

Árcsökkenés!! Kecskeméttől 12 perc autóútra 12 M Ft alatt!

Lakitelek
Hirdetés
13

Kecskeméttől 20 percnyire egyszintes 3 szobás családi ház ELADÓ!

Lakitelek, Béke utca
13

Kecskeméttől 20 percnyire egyszintes 3 szobás családi ház ELADÓ!

Lakitelek
11

Kecskeméttől 12 perc autóútra jó állapotú ház sok lehetőséggel eladó

Lakitelek, Szikra tanya
8

Lakiteleken bekerített telek villannyal, fúrt kúttal eladó

Lakitelek
10

Lakitelken újépítésű családi ház eladó!

Lakitelek
13

Alápincézett ház, Lakiteleken eladó.

Lakitelek, Tőserdő

Lakitelken 3 szintes nyaraló eladó!

Lakitelek
Hirdetés
29

Eladó üdülő, nyaraló, Lakitelek, Tőserdő

Lakitelek, Tőserdő
11

Tőserdei nyaraló, napozó terasszal.

Lakitelek, Tőserdő
14

Lakiteleki családi ház beépített tetőtérrel, pincével.

Lakitelek, belterület
10

Családi vállalkozásnak, befektetésnek! Vendéglátóegység eladó.

Lakitelek, Tőserdő
10

Eladó Nyaraló Lakitelek

Lakitelek
Hirdetés
7

Eladó ház Lakitelek, Kapásfalu

Lakitelek, Kapásfalu
8

9.3 hektáros összefüggő terület eladó.

Lakitelek, Szikra