Lajosmizsei eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

136

Ezen az oldalon a Lajosmizsén megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Lajosmizse a Duna-Tisza közi homokhátság északi részén, Kecskeméttől 17 km-re északnyugatra fekszik. Lajosmizse külterülete részben még a homokhátság eredeti felszíni formáit őrzi, számos kisebb homokdűnét és homokhátat találhatunk. A város az M5-ös autópályán vagy az 5-ös főúton közelíthető meg Kecskemét illetve Budapest felől. Lajosmizse városának legrégebbi építészeti emléke a 14. század végén épült, kora gótikus stílusú templom, a Pusztatemplom, melynek ma már csak a romjai láthatók. A lajosmizsei Tanyamúzeum Kecskemét irányában, a Tanyacsárda szomszédságában található. A Tanyamúzeum létrehozásával kezdődött Lajosmizse idegenforgalma, ugyanis ez volt az ország első tanyamúzeuma. A szomszédos Tanyacsárdában jellegzetes magyar ételeket kóstolhatnak az ide látogatók. A város nevezetességei közé tartozik még a Jász Lajosmizse Helytörténeti kiállítás, mely a régi Városháza épületében tekinthető meg. Tanyát, szántót, ipari telket szeretne vásárolni Lajosmizsén? A külterületen számtalan ingatlan közül válogathat. Családi házat, építési telket keres? A belvárosban biztosan megtalálja leendő otthonát. A városban 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen lajosmizsei ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

15

Penny Market közelében

Lajosmizse
12

Lajosmizsén, központhoz közel eladó 200 m2-es családi ház

Lajosmizse
3

Lajosmizse Kecskemét felöli részén

Lajosmizse
11

Lajosmizse csendes utcájában

Lajosmizse
7

ÚJ ÉPÍTÉS - 1 HÓNAPON BELÜL KÖLTÖZHETŐ!

Lajosmizse
2

Bene tanya utca

Lajosmizse
6

LAjosmizse Mizse Tanya

Lajosmizse, Mizse tanya
8

LAjosmizse Mizse Tanya

Lajosmizse, Mizse tanya
19

Csendes utcában!

Lajosmizse, Telepi út
2

Lajosmizsén 845 nm építési telek

Lajosmizse, Liszt Ferenc utca
4

Ladánybenei út

Lajosmizse
9

Mizse tanya

Lajosmizse, Mizse tanya
2

Bene tanya utca

Lajosmizse, Bene tanya
4

Ladánybenei út

Lajosmizse
10

Dózsa György út

Lajosmizse
10

Klábertelep

Lajosmizse
19

Csendes utcában!

Lajosmizse
13

Lajosmizse Okosház

Lajosmizse
13

Belváros

Lajosmizse
6

Kossuth Lajos utca

Lajosmizse