Lajosmizsei eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

71

Ezen az oldalon a Lajosmizsén megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Lajosmizse a Duna-Tisza közi homokhátság északi részén, Kecskeméttől 17 km-re északnyugatra fekszik. Lajosmizse külterülete részben még a homokhátság eredeti felszíni formáit őrzi, számos kisebb homokdűnét és homokhátat találhatunk. A város az M5-ös autópályán vagy az 5-ös főúton közelíthető meg Kecskemét illetve Budapest felől. Lajosmizse városának legrégebbi építészeti emléke a 14. század végén épült, kora gótikus stílusú templom, a Pusztatemplom, melynek ma már csak a romjai láthatók. A lajosmizsei Tanyamúzeum Kecskemét irányában, a Tanyacsárda szomszédságában található. A Tanyamúzeum létrehozásával kezdődött Lajosmizse idegenforgalma, ugyanis ez volt az ország első tanyamúzeuma. A szomszédos Tanyacsárdában jellegzetes magyar ételeket kóstolhatnak az ide látogatók. A város nevezetességei közé tartozik még a Jász Lajosmizse Helytörténeti kiállítás, mely a régi Városháza épületében tekinthető meg. Tanyát, szántót, ipari telket szeretne vásárolni Lajosmizsén? A külterületen számtalan ingatlan közül válogathat. Családi házat, építési telket keres? A belvárosban biztosan megtalálja leendő otthonát. A városban 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen lajosmizsei ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

35

Eladó családi ház, Lajosmizse

Lajosmizse
24

Eladó családi ház, Lajosmizse

Lajosmizse
7

Üzletek a központban!

Lajosmizse
17

Mizse tanya

Lajosmizse, Mizse

Eladó 55.00m² családi ház, Lajosmizse

Lajosmizse

Eladó 75.00m² családi ház, Lajosmizse

Lajosmizse
3

Eladó építési telek, Lajosmizse, Lajosmizse

Lajosmizse, Lajosmizse

Eladó társasházi lakás, Lajosmizse

Lajosmizse
8

Eladó tanya, Lajosmizse, Lajosmizse

Lajosmizse, Lajosmizse
37

Eladó családi ház, Lajosmizse, Lajosmizse

Lajosmizse, Lajosmizse
16

Lajosmizse, Lajosmizsén, 65 m²-es, 2 generációs, családi ház, 4 szobás, átlagos állapotú, egyéb

Lajosmizse, Lajosmizsén
10

Eladó Ház, Lajosmizse

Lajosmizse
10

Eladó Ház, Lajosmizse

Lajosmizse
19

Eladó családi ház, Lajosmizse, Fő út

Lajosmizse, Fő út
15
25

Eladó családi ház, Lajosmizse, Lajosmizse

Lajosmizse, Lajosmizse
26

Lajosmizsén felújított kúria eladó erdővel, réttel, borospincével

Lajosmizse
9

Kecskemét vonzáskörzetében, gyönyörű környezetben tanya eladó!

Lajosmizse