Lajosmizsei eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

61

Ezen az oldalon a Lajosmizsén megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Lajosmizse a Duna-Tisza közi homokhátság északi részén, Kecskeméttől 17 km-re északnyugatra fekszik. Lajosmizse külterülete részben még a homokhátság eredeti felszíni formáit őrzi, számos kisebb homokdűnét és homokhátat találhatunk. A város az M5-ös autópályán vagy az 5-ös főúton közelíthető meg Kecskemét illetve Budapest felől. Lajosmizse városának legrégebbi építészeti emléke a 14. század végén épült, kora gótikus stílusú templom, a Pusztatemplom, melynek ma már csak a romjai láthatók. A lajosmizsei Tanyamúzeum Kecskemét irányában, a Tanyacsárda szomszédságában található. A Tanyamúzeum létrehozásával kezdődött Lajosmizse idegenforgalma, ugyanis ez volt az ország első tanyamúzeuma. A szomszédos Tanyacsárdában jellegzetes magyar ételeket kóstolhatnak az ide látogatók. A város nevezetességei közé tartozik még a Jász Lajosmizse Helytörténeti kiállítás, mely a régi Városháza épületében tekinthető meg. Tanyát, szántót, ipari telket szeretne vásárolni Lajosmizsén? A külterületen számtalan ingatlan közül válogathat. Családi házat, építési telket keres? A belvárosban biztosan megtalálja leendő otthonát. A városban 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen lajosmizsei ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

19

Eladó családi ház, Lajosmizse, Fő út

Lajosmizse, Fő út
10

Eladó Ház, Lajosmizse

Lajosmizse
10

Eladó Ház, Lajosmizse

Lajosmizse
3

Lajosmizse Kecskemét felöli részén

Lajosmizse
17

Mizse tanya

Lajosmizse

Lajosmizsén 758 nm-es építési telek

Lajosmizse
8

Takaros családi ház Lajosmizsén

Lajosmizse, Bajcsy-Zsilinszky utca
35

Eladó családi ház, Lajosmizse

Lajosmizse
24

Eladó családi ház, Lajosmizse

Lajosmizse
7

Üzletek a központban!

Lajosmizse
17

Mizse tanya

Lajosmizse, Mizse

Eladó 75.00m² családi ház, Lajosmizse

Lajosmizse
26

Lajosmizsén felújított kúria eladó erdővel, réttel, borospincével

Lajosmizse
14

Lajosmizse, jó állapotú családi ház eladó., 110 m²-es, családi ház, 2+2 félszobás, jó állapotú

Lajosmizse, jó állapotú családi ház eladó.
15
9

Eladó családi ház, Lajosmizse, Belváros

Lajosmizse, Belváros
9

Kecskemét vonzáskörzetében, gyönyörű környezetben tanya eladó!

Lajosmizse
23

Eladó Tanya

Lajosmizse

Lajosmizse, Felújított 100m2-es Tanya Eladó., 100 m²-es, családi ház, 3 szobás, jó állapotú

Lajosmizse, Felújított 100m2-es Tanya Eladó.
21

Eladó Szálláshely

Lajosmizse, KÜLTERÜLET