Kozármislenyi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

101

Ezen az oldalon a Kozármislenyen megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Kozármisleny Pécs kertvárosi részétől 5-7 km-re terül el. A Mecsek-hegység déli lábától nem messze, a Baranyai-dombság része. A megyeszékhelyhez való közelsége és az alacsony munkanélküliségi ráta (mely kevesebb, mint 5%) miatt sok fiatal választja lakóhelyéül, és a város dinamikusan fejlődik, amely fontos szempont ingatlanvásárláskor. A városnak igen kiterjedt és széles a kulturális és sportélete. Két katolikus és egy református temploma, három étterme, két cukrászdája, panziói, és egy SPAR áruház állnak a lakosság és a turisták rendelkezésére. A sportolni vágyókat fedett műfüves labdarúgó pálya, sportcsarnok, horgásztó, fittness centrum és lovaglási lehetőség várja. Kozármisleny határában, a török időkben egy vár állt, melyet a török csak nehéz harcok és sok áldozat árán tudott elfoglalni. A legenda szerint, miután elfoglalták, a várban kísértett a várvédő Koasz vezér szelleme, ezért a várat a török leromboltatta, és most a helyén egy szép domb látható. További nevezetességei a Kozármislenyi Plébániatemplom, az Assisi Szent Ferenc Betegápoló Nővérek kolostora és temploma, valamint a Református templom kertjében, a Kálvin téren megnyílt első szobrászművész telep. Családi házat szeretne vásárolni? Újtelepen számtalan lehetőség közül válogathat és energiatakarékos házat, valamint sorházi lakásokat is talál Kozármislenyben. Telket keres? Csikósvölgyben biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. A városban működik a Janikovszky Éva Általános Művelődési Központ, mely helyet ad az általános iskolának, az óvodának és a bölcsődének.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen kozármislenyi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

12

Eladó építési telek, Kozármisleny, Pusztarét utca

Kozármisleny, Pusztarét utca
6

Kozármislenyben lakótelepi részen 1,5 szoba+ nappalis kertkapcsolatos lakás kiadó

Kozármisleny, Liliom utca
19

Eladó családi ház, Kozármisleny

Kozármisleny
24

Március 15. tér

Kozármisleny, Március 15. tér
24

===Igényes modern lakás Kozármislenyben====

Kozármisleny, Március 15. tér
24

Eladó téglalakás, Kozármisleny, Március 15. tér

Kozármisleny, Március 15. tér
14

Eladó családi ház, Kozármisleny, Kozármisleny, Jácint utca

Kozármisleny, Kozármisleny, Jácint utca
14

Jácint utca

Kozármisleny, Jácint utca
24

§§§§ EXKLÚZÍV LAKÁS, Március 15. tér §§§§

Kozármisleny, Kozármisleny, Március 15. tér
24

EXKLÚZÍV LAKÁS, Március 15. tér

Kozármisleny, Kozármisleny, Március 15. tér
14

Jácint utca

Kozármisleny, Jácint utca
7

Széchenyi utca

Kozármisleny, Széchenyi utca
26

Eladó ház, Kozármisleny, Kossuth Lajos utca

Kozármisleny, Kossuth Lajos utca
7

Eladó építési telek, Kozármisleny, Alsóhegy utca

Kozármisleny, Alsóhegy utca
17

Liliom utca

Kozármisleny, Liliom utca
17

Viola utca

Kozármisleny, Viola utca
17

Viola utca

Kozármisleny, Viola utca
17

Liliom utca

Kozármisleny, Liliom utca
17

Viola utca

Kozármisleny, Viola utca
12

Eladó építési telek, Kozármisleny, Hunyadi János út

Kozármisleny, Hunyadi János út