Kozármislenyi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

34

Ezen az oldalon a Kozármislenyen megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Kozármisleny Pécs kertvárosi részétől 5-7 km-re terül el. A Mecsek-hegység déli lábától nem messze, a Baranyai-dombság része. A megyeszékhelyhez való közelsége és az alacsony munkanélküliségi ráta (mely kevesebb, mint 5%) miatt sok fiatal választja lakóhelyéül, és a város dinamikusan fejlődik, amely fontos szempont ingatlanvásárláskor. A városnak igen kiterjedt és széles a kulturális és sportélete. Két katolikus és egy református temploma, három étterme, két cukrászdája, panziói, és egy SPAR áruház állnak a lakosság és a turisták rendelkezésére. A sportolni vágyókat fedett műfüves labdarúgó pálya, sportcsarnok, horgásztó, fittness centrum és lovaglási lehetőség várja. Kozármisleny határában, a török időkben egy vár állt, melyet a török csak nehéz harcok és sok áldozat árán tudott elfoglalni. A legenda szerint, miután elfoglalták, a várban kísértett a várvédő Koasz vezér szelleme, ezért a várat a török leromboltatta, és most a helyén egy szép domb látható. További nevezetességei a Kozármislenyi Plébániatemplom, az Assisi Szent Ferenc Betegápoló Nővérek kolostora és temploma, valamint a Református templom kertjében, a Kálvin téren megnyílt első szobrászművész telep. Családi házat szeretne vásárolni? Újtelepen számtalan lehetőség közül válogathat és energiatakarékos házat, valamint sorházi lakásokat is talál Kozármislenyben. Telket keres? Csikósvölgyben biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. A városban működik a Janikovszky Éva Általános Művelődési Központ, mely helyet ad az általános iskolának, az óvodának és a bölcsődének.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen kozármislenyi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

10

Eladó családi ház, Kozármisleny, Eladó Családi ház, Baranya megye, Kozármisleny, Széchenyi utca

Kozármisleny, Eladó Családi ház, Baranya megye, Kozármisleny, Széchenyi utca
14

Kozármislenyben 3 : 1-ben családi ház

Kozármisleny
19

Kozármislenyben igényes, A+ os, 2 lakásos családi ház eladó!

Kozármisleny
3

Kozármislenyben épülő földszintes vagy tetőteres ház leköthető!

Kozármisleny
14

Eladó családi ház, Kozármisleny, Jácint utca

Kozármisleny, Jácint utca
17

Eladó családi ház, Kozármisleny, Viola utca

Kozármisleny, Viola utca
26

Eladó ház, Kozármisleny, Kossuth Lajos utca

Kozármisleny, Kossuth Lajos utca
17

Eladó családi ház, Kozármisleny

Kozármisleny
16

Kozármislenyben kiváló adottságú ház eladó!

Kozármisleny
13

Egyedülálló ingatlan hazánkban 2 hektáron!

Kozármisleny
9

Eladó téglalakás, Kozármisleny

Kozármisleny
6

Eladó családi ház, Kozármisleny

Kozármisleny
14

Eladó családi ház, Kozármisleny

Kozármisleny

Eladó építési telek, Kozármisleny

Kozármisleny
12

Eladó lakás Kozármislenyben

Kozármisleny, Misleny
5

Eladó egyéb lakás, Kozármisleny, Kozármisleny, Kamilla utca

Kozármisleny, Kozármisleny, Kamilla utca
10

Eladó téglalakás, Kozármisleny

Kozármisleny
12

Eladó családi ház, Kozármisleny, Kozármisleny központi részén

Kozármisleny, Kozármisleny központi részén
11

Eladó sorház, Kozármisleny

Kozármisleny
8

Eladó családi ház, Kozármisleny

Kozármisleny