Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Kótajon

Találati lista: 16

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Ezen az oldalon a kótaji ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések láthatóak. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Kótaj a Közép-Nyírségben, Nyíregyházával észak felől határos település. A község egyik legjelentősebb építészeti emléke, református temploma, mely eredetileg gótikus stílusú, de mai barokk megjelenését a XVIII. században, tornyát pedig 1862-ben kapta. Másik fontos műemlék épülete az Ibrányi-Fráter kúria, melyet Ibrányi András huszárezredes építtetett az 1740-es években, Krakkó melletti lengyel mintára. A Fráter család tulajdonába 1867-ben került, irodalomtörténeti érdekessége, hogy már a századfordulón, még Jókai Mór életében életre kelt az a legenda, miszerint itt játszódik az Egy magyar nábob című regény első fejezete. A falu további nevezetességei római katolikus temploma, mely 1910-ben épült, görög katolikus templomai, melyek közül a faluban lévő 1894-ben, míg a szőlőben levő 1890-ben épült, valamint a falu szülöttének, Galambos Lajos József Attila-díjas írónak az Irodalmi Emlékháza. Családi házat keres Kótajban? A település központjában, a kertvárosban, Újfaluban vagy a vasútállomás környékén biztosan megtalálja álmai otthonát. A településen 1 óvoda és 1 baptista általános iskola működik.
Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget kótaji ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.