Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Kőszegen

Találati lista: 128

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Itt találhatóak a kőszegi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Kőszeg az Alpok keleti nyúlványai között, a Kőszegi-hegység lábánál, a Gyöngyös-patak völgyében helyezkedik el. Bécstől 110 km-re, Budapesttől 260 km-re. A város központja a Jurisics tér, egykor itt volt a város piactere, s még ma is itt áll a város kútja. Itt áll az Arany Egyszarvú Patikamúzeum, a városháza, ahol Magyarországon egyedülálló módon a XIV-XV. század óta tanácskoznak a város elöljárói, a XVII. sz. elején épült Szent Imre-templom, és a Szent Jakab-templom. A tér nyugati oldalán található házsor, már a XIV. században állt, a keleti oldalon álló házsor mai alakját a XVII. században nyerte el. A tér mai arculatát, a régi városkapu helyén 1932-ben épült Hősök kapuja uralja, a mellette álló Tábornokház a Városi Múzeumnak ad otthont. A Kőszegi vár más néven Jurisics-vár 1533-ban került Jurisics Miklós tulajdonába. A külső vár területén található a Főnix-ház, melyben a Szamos Marcipán Mesegaléria tekinthető meg. Kőszeg természeti értéke a Kőszegi-hegység, itt halad keresztül az Országos Kéktúra útvonal az Írott-kő felé. Az egyik hegycsúcson az Árpád-kori vár romjaira épült Óház-kilátó található, a Kőszegi-hegység legmagasabb pontján az Írott-kőn az Írott-kő kilátó áll, az erdőben pedig a Stájerházak épületegyüttese tekinthető meg. Kőszeg számos forrása közül legismertebbek a Hétforrás és a szénsavas kút. A Kőszegi Tájvédelmi Körzet központja a Chernel-kert Arborétum és Bechtold István természetvédelmi látogatóközpont. Családi házat keres Kőszegen? A belvárosban vagy a Kőszegi-hegység lábainál biztosan megtalálja álmai otthonát. Téglalakást vásárolna? A belvárosban és a lakótelepen is számtalan ingatlan között válogathat. Üzletet szeretne nyitni? A belvárosban eladó üzlethelyiségek várják. A városban 3 óvoda, 3 általános iskola, 1 gimnázium és 1 szakképző iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget kőszegi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.