Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Körmenden

Találati lista: 38

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Itt találhatóak a körmendi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
A Rába völgyében, a Pinka torkolatának közelében található település. A Budapestet Veszprémen keresztül az osztrák határral összekötő 8-as számú főút mentén fekszik a határ közelében. A Szombathelytől 26 km-re, Szentgotthárdtól 30 km-re fekvő település Szombathelyről a 86-os számú főúton, valamint a Szombathely–Szentgotthárd-vasútvonalon közelíthető meg. A Körmend központjában található kastélyegyüttes főépülete - az egykori reneszánsz kastély feltehetően a XV. században épült. A kastélytól keletre 1720 és 1799 között a Batthyány-család hatalmas parkot létesített, akkoriban ez volt Vas vármegye egyetlen francia parkja. Az 1820-as évek körül angolkertté építették át, az 1880-as évek elején pedig egy csónakázó tavat létesíttettek területén. Habár fajgazdagságban elmarad a többi arborétumtól, korát és méretét tekintve ez a megye legértékesebb faállománya. Az óvárosban található a Szent Erzsébet-plébániatemplom. A Rába vízi túrák kiindulópontja és partja strandolási lehetőséget is nyújt. a város legnevezetesebb eseményét az augusztus 19-iki tűzijátékkal egybekötött vízikarnevált is itt rendezik meg minden évben. Családi házat vásárolna Körmenden? A város csendes, kertvárosias részén számtalan ingatlan között válogathat. Téglalakást keres? A belváros és a Bartók Béla lakótelep lakásai Önre várnak. A városban 2 óvoda, 3 általános iskola és 3 középiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget körmendi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.