Ingatlanok Komló

Találati lista:

33

Ezen az oldalon a Komlón megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Komló városrészeire, Belváros, Béketelep, Béta akna, Dávidföld, Dávidföldikertek, Hármas akna, Határtető, Gesztenyés, Gesztenyés-Anna akna, Kenderföld, Kisbattyán, Komló-Jánosi, Kökönyös, Körtvélyes, Mecsekjánosi, Mecsekfalu, Sikonda, Somág, Szent Imre-telep, Szilvás, Újtelep, Zobákpuszta, Cseresznyák, Gadány, Kisbattyán, Kossuth akna,  Majális tér, Somág-tető, Új-telep. Amennyiben megszületett döntése, hogy kertes vagy családi házat vásároljon Komlón, érdemes keresni Dávidföldön, Mecsekfaluban. Ha lakást, vagy albérletet keres, van választék téglaépítésű lakásokban Gesztenyés, Kenderföld, Kökönyös városrészben. A város számos kulturális eseménye várja látogatóit, (pl: Bányász napok, Komlói napok) színes programok teszik emlékezetessé az itt tartózkodást. A város múzeumaiban megtekinthető a település helytörténeti a természettudományi gyűjteménye. Komló Pécstől 19 km-re fekszik, jelentős közigazgatási, gazdasági, kulturális és egészségügyi központja a megyének. A településen 12 óvoda működik, 10 általános iskola, 6 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Komlón.

20

Eladó családi ház, Komló

Komló
12

Komló,Vértanuk uti háromszobáslakás 5,9MFt 0620/964-5482

Komló, szilvás, Vértanúk utja

Eladó egyéb lakás, Komló, Komló, Hóvirág utca 8. fszt. 4.

Komló, Komló, Hóvirág utca 8. fszt. 4.
15

Eladó panellakás, Komló

Komló
11

Eladó téglalakás, Komló

Komló
14

Eladó téglalakás, Komló

Komló
12

Eladó panellakás, Komló

Komló
9

Eladó téglalakás, Komló, Mikszáth Kálmán utca

Komló, Mikszáth Kálmán utca
5

Szilvási út

Komló, Alkotmány utca
11

Eladó téglalakás, Komló, Zobák puszta

Komló, Zobák puszta

Eladó téglalakás, Komló

Komló
10

Eladó téglalakás, Komló

Komló

Eladó téglalakás, Komló

Komló
17

Eladó téglalakás, Komló

Komló

Eladó panellakás, Komló

Komló

Eladó külterületi telek, Komló

Komló

Horgásztó Baranyában eladó

Komló, batthány út 0189/2
11

Eladó panellakás, Komló

Komló
10

Eladó családi ház, Komló, 7300 Komló Mecsekjánosi

Komló, 7300 Komló Mecsekjánosi
2

Kiadó üzlethelyiség Komlón frekventált helyen

Komló, Belváros