Ingatlanok Komló

Találati lista:

90

Ezen az oldalon a Komlón megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Komló városrészeire, Belváros, Béketelep, Béta akna, Dávidföld, Dávidföldikertek, Hármas akna, Határtető, Gesztenyés, Gesztenyés-Anna akna, Kenderföld, Kisbattyán, Komló-Jánosi, Kökönyös, Körtvélyes, Mecsekjánosi, Mecsekfalu, Sikonda, Somág, Szent Imre-telep, Szilvás, Újtelep, Zobákpuszta, Cseresznyák, Gadány, Kisbattyán, Kossuth akna,  Majális tér, Somág-tető, Új-telep. Amennyiben megszületett döntése, hogy kertes vagy családi házat vásároljon Komlón, érdemes keresni Dávidföldön, Mecsekfaluban. Ha lakást, vagy albérletet keres, van választék téglaépítésű lakásokban Gesztenyés, Kenderföld, Kökönyös városrészben. A város számos kulturális eseménye várja látogatóit, (pl: Bányász napok, Komlói napok) színes programok teszik emlékezetessé az itt tartózkodást. A város múzeumaiban megtekinthető a település helytörténeti a természettudományi gyűjteménye. Komló Pécstől 19 km-re fekszik, jelentős közigazgatási, gazdasági, kulturális és egészségügyi központja a megyének. A településen 12 óvoda működik, 10 általános iskola, 6 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Komlón.

14

Eladó téglalakás, Komló

Komló
21

Eladó tanya, Komló, Temető utca

Komló, Temető utca
20

Eladó családi ház, Komló

Komló
15

Eladó sorház, Komló, Radnóti Miklós utca

Komló, Radnóti Miklós utca
20

Temető utca

Komló, Temető dűlő
8

Eladó családi ház, Komló, Diófa utca

Komló, Diófa utca
3

Eladó telek, Komló, KBSK sportpálya

Komló, KBSK sportpálya
2

Eladó egyéb telek, Komló, Mecsekfalui út

Komló, Mecsekfalui út
9

Eladó családi ház, Komló, Madách utca

Komló, Madách utca
20

Eladó családi ház, Komló, Mecsekfalui út

Komló, Mecsekfalui út
21

Eladó családi ház, Komló, Engel Adolf utca

Komló, Engel Adolf utca

Eladó panellakás, Komló

Komló
20

Eladó Ház, Komló

Komló, Mecsekjánosi
12

Eladó Ház, Komló

Komló, Dávidföld
12

Eladó Ház, Komló

Komló, Dávidföld
7

Eladó Lakás, Komló

Komló, Kenderföld
6

Eladó Üzlethelyiség, Komló

Komló
8

Eladó Lakás, Komló

Komló
6

Eladó Lakás, Komló

Komló
10

Eladó Lakás, Komló

Komló, Kenderföld