Ingatlanok Komló

Találati lista:

44

Ezen az oldalon a Komlón megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Komló városrészeire, Belváros, Béketelep, Béta akna, Dávidföld, Dávidföldikertek, Hármas akna, Határtető, Gesztenyés, Gesztenyés-Anna akna, Kenderföld, Kisbattyán, Komló-Jánosi, Kökönyös, Körtvélyes, Mecsekjánosi, Mecsekfalu, Sikonda, Somág, Szent Imre-telep, Szilvás, Újtelep, Zobákpuszta, Cseresznyák, Gadány, Kisbattyán, Kossuth akna,  Majális tér, Somág-tető, Új-telep. Amennyiben megszületett döntése, hogy kertes vagy családi házat vásároljon Komlón, érdemes keresni Dávidföldön, Mecsekfaluban. Ha lakást, vagy albérletet keres, van választék téglaépítésű lakásokban Gesztenyés, Kenderföld, Kökönyös városrészben. A város számos kulturális eseménye várja látogatóit, (pl: Bányász napok, Komlói napok) színes programok teszik emlékezetessé az itt tartózkodást. A város múzeumaiban megtekinthető a település helytörténeti a természettudományi gyűjteménye. Komló Pécstől 19 km-re fekszik, jelentős közigazgatási, gazdasági, kulturális és egészségügyi központja a megyének. A településen 12 óvoda működik, 10 általános iskola, 6 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Komlón.

20

Eladó családi ház, Komló

Komló
14

Alkotmány utca

Komló, Alkotmány utca

Eladó külterületi telek, Komló

Komló

Horgásztó Baranyában eladó

Komló, batthány út 0189/2
9

Eladó téglalakás, Komló, Belváros

Komló, Belváros
12

Nagyszántó utca

Komló, Nagyszántó utca
15

Petőfi utca

Komló, Petőfi utca
11

Alkotmány utca

Komló, Alkotmány utca
11

Pécsi út

Komló, Pécsi út
12

Nagyszántó utca

Komló, Nagyszántó utca
10

Bányász utca

Komló, Bányász utca
11

Gorkij utca

Komló, Gorkij utca
12

Cserma utca

Komló, Cserma utca
11

Akácfa utca

Komló, Akácfa utca
10

Városház tér

Komló, Városház tér
11

Petőfi Sándor utca

Komló, Petőfi Sándor utca
15

Erdei út

Komló, Erdei út
9

Zrinyi utca

Komló, Zrínyi Miklós utca
9

Tompa Mihály utca

Komló, Tompa Mihály utca
11

Eladó panellakás, Komló

Komló