Ingatlanok Komló

Találati lista:

42

Ezen az oldalon a Komlón megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Komló városrészeire, Belváros, Béketelep, Béta akna, Dávidföld, Dávidföldikertek, Hármas akna, Határtető, Gesztenyés, Gesztenyés-Anna akna, Kenderföld, Kisbattyán, Komló-Jánosi, Kökönyös, Körtvélyes, Mecsekjánosi, Mecsekfalu, Sikonda, Somág, Szent Imre-telep, Szilvás, Újtelep, Zobákpuszta, Cseresznyák, Gadány, Kisbattyán, Kossuth akna,  Majális tér, Somág-tető, Új-telep. Amennyiben megszületett döntése, hogy kertes vagy családi házat vásároljon Komlón, érdemes keresni Dávidföldön, Mecsekfaluban. Ha lakást, vagy albérletet keres, van választék téglaépítésű lakásokban Gesztenyés, Kenderföld, Kökönyös városrészben. A város számos kulturális eseménye várja látogatóit, (pl: Bányász napok, Komlói napok) színes programok teszik emlékezetessé az itt tartózkodást. A város múzeumaiban megtekinthető a település helytörténeti a természettudományi gyűjteménye. Komló Pécstől 19 km-re fekszik, jelentős közigazgatási, gazdasági, kulturális és egészségügyi központja a megyének. A településen 12 óvoda működik, 10 általános iskola, 6 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Komlón.

13

Komló, Körtvélyesi 2 szobás lakás szigetelt házban

Komló, körtvélyes
12

Ritkaság a lakáspiacon

Komló, Körtvélyes

Komlón 64 nm-s panel lakás ELADÓ

Komló, Komló
9

Eladó téglalakás, Komló

Komló
11

Eladó panellakás, Komló, Bajcsy-Zsilinszky utca

Komló, Bajcsy-Zsilinszky utca
37

Eladó családi ház, Komló

Komló
10

Eladó családi ház, Komló

Komló

Eladó családi ház, Komló

Komló
20

Eladó családi ház, Komló

Komló
18

Eladó családi ház, Komló, Madarász Viktor utca

Komló, Madarász Viktor utca
9

Eladó téglalakás, Komló, Kenderföld

Komló, Kenderföld
16

Komlón kertvárosi részén nagy kertes családi ház eladó

Komló

Eladó családi ház, Komló

Komló
20

Eladó téglalakás, Komló, Alkotmány utca

Komló, Alkotmány utca
10

Eladó téglalakás, Komló, Arany János utca

Komló, Arany János utca
3

Eladó építési telek, Komló, Zobáki út

Komló, Zobáki út
8

Eladó panellakás, Komló, Körtvélyes utca

Komló, Körtvélyes utca
13

Eladó családi ház, Komló, Anna akna

Komló, Anna akna

Kiadó téglalakás, Komló

Komló

Eladó téglalakás, Komló

Komló