Hirdetés

Ingatlanok Komló

Találati lista:

110

Ezen az oldalon a Komlón megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Komló városrészeire, Belváros, Béketelep, Béta akna, Dávidföld, Dávidföldikertek, Hármas akna, Határtető, Gesztenyés, Gesztenyés-Anna akna, Kenderföld, Kisbattyán, Komló-Jánosi, Kökönyös, Körtvélyes, Mecsekjánosi, Mecsekfalu, Sikonda, Somág, Szent Imre-telep, Szilvás, Újtelep, Zobákpuszta, Cseresznyák, Gadány, Kisbattyán, Kossuth akna,  Majális tér, Somág-tető, Új-telep. Amennyiben megszületett döntése, hogy kertes vagy családi házat vásároljon Komlón, érdemes keresni Dávidföldön, Mecsekfaluban. Ha lakást, vagy albérletet keres, van választék téglaépítésű lakásokban Gesztenyés, Kenderföld, Kökönyös városrészben. A város számos kulturális eseménye várja látogatóit, (pl: Bányász napok, Komlói napok) színes programok teszik emlékezetessé az itt tartózkodást. A város múzeumaiban megtekinthető a település helytörténeti a természettudományi gyűjteménye. Komló Pécstől 19 km-re fekszik, jelentős közigazgatási, gazdasági, kulturális és egészségügyi központja a megyének. A településen 12 óvoda működik, 10 általános iskola, 6 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Komlón.

13

Kiadó/eladó telephely, raktárral, Komlón!

Komló
10

Kiadó/Eladó raktár, Komló, Altáró utca

Komló
20

Eladó családi ház, Komló, Csirkenevelde a családi birtokon

Komló, Csirkenevelde a családi birtokon
Hirdetés
10

Eladó Lakás, Komló

Komló
20

Eladó családi ház, Komló

Komló
20

Temető utca

Komló, Temető dűlő
20

Eladó családi ház, Komló, Mecsekfalui út

Komló, Mecsekfalui út
21

Eladó családi ház, Komló, Engel Adolf utca

Komló, Engel Adolf utca
17

Eladó téglalakás, Komló

Komló
13

Kossuth Lajos utca

Komló, Kossuth Lajos utca
7

Iskola utca

Komló
Hirdetés
7

Eladó Lakás, Komló

Komló, Kenderföld, Vörösmarty Mihály utca
7

Eladó Lakás, Komló

Komló
10

Eladó Ház, Komló

Komló
15

Eladó panellakás, Komló, Kossuth utca

Komló, Kossuth utca
14

Erkel Ferenc utca

Komló, Erkel Ferenc utca
7

Eladó Lakás, Komló

Komló
Hirdetés
10

Eladó Ház, Komló

Komló, Újtelep
3

Eladó téglalakás, Komló

Komló
12

Eladó téglalakás, Komló, Eötvös Lóránd utca

Komló, Eötvös Lóránd utca