Komáromi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

34

Ezen az oldalon a Komáromban található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók szűkítsen a városrészekre.
Komárom a Csallóköz, a Komárom-Esztergomi-síkság és a Mátyusföld találkozásánál, a Duna két partján épült település. Nagyobb, bal parti része Komarno /Észak-Komárom/ Szlovákiához tartozik. Komárom, az erődök városa, előnyös közlekedés-földrajzi helyzete, vízi útja folytán már a régmúltban is jelentős gazdasági, kereskedelmi, honvédelmi és kulturális szerepet töltött be. A várost átszeli a Budapestet Béccsel összekötő 1-es főút, melyről Tatabánya és Győr is elérhető. Tatabánya a várostól 35, Győr 47, Budapest pedig 90 km-re fekszik. A 49 km-re fekvő Doroggal pedig a 10-es főút köti össze. Budapest és Bécs a város mellett elhaladó M1-es autópályáról is megközelíthető. A városhoz tartozik Koppánymonostor, Komárom üdülő övezete és a rómaiak alapította Brigetio helyén kialakult Szőny. Komárom legjelentősebb látnivalója a Komáromi erődrendszer, melynek részei a Csillag erőd, az Igmándi erőd és a Monostori erőd. A Monostori erőd - Közép-Európa legnagyobb újkori erődje - 1850 és 1871 között épült. Az UNESCO Világörökségi Várományosi Listáján szerepel. A város egyéb jelentős nevezetessége az 1747-ben épült református templom és a Klapka György Múzeum, melyben többek között a Római Kőtár és a Magyar Tengerészeti történeti Gyűjtemény tekinthető meg. Komárom egyik legnagyobb idegenforgalmi vonzereje a Komáromi Gyógyfürdő. Téglalakást keres Komáromban? A belvárosban és a Tó parton is megtalálhatja az Önnek megfelelőt. Családi házat vásárolna? A központban, Szőnyben, Koppánymonostoron és a Tó parton is számtalan ingatlan közül válogathat. Építési telket, földet keres? Szőnyben és Koppánymonostoron biztosan talál. A városban 9 óvoda, 7 általános iskola és 6 középiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve találja meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Keresgéljen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget komáromi ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

12

Komárom Belváros

Komárom
12

Komárom határában eladó telek/telephely

Komárom, Komárom
4

2900 Komárom, Bajcsy-zsilinszky utca 19

Komárom, belváros, Bajcsy-zsilinszky utca 19
7

Kiadó iroda, irodaház, Komárom

Komárom
14

Eladó családi ház, Komárom, fő út

Komárom, fő út
5

Eladó családi ház, Komárom, Koppánymonostor- Duna part

Komárom, Koppánymonostor- Duna part
15

Eladó családi ház, Komárom, családi házas övezet

Komárom, családi házas övezet
6

Toboz utca

Komárom

Eladó családi ház, Komárom

Komárom

Eladó panellakás, Komárom

Komárom
21

Eladó családi ház, Komárom

Komárom
14

Eladó sorház, Komárom

Komárom
16

Eladó ikerház, Komárom

Komárom
17

Eladó Családi ház, Komárom, Szőny, 150nm, 25900000 Ft

Komárom, Szőny

Eladó családi ház, Komárom

Komárom
3

Eladó Családi ház, Komárom, Nincs megadva, 146nm, 3900000 Ft

Komárom, Nincs megadva
5

INGATLAN FEJLESZTŐK,BERUHÁZÓK FIGYELMÉBE AJÁNLOM!

Komárom

Eladó építési telek, Komárom

Komárom
15

Komárom, Koppánymonostoron eladó egy exkluzív, egyedi tervezésű családi ház.

Komárom, Koppánymonostor
20

Eladó családi ház, Komárom, Belváros, kedvelt környék

Komárom, Belváros, kedvelt környék