Komáromi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

51

Ezen az oldalon a Komáromban található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók szűkítsen a városrészekre.
Komárom a Csallóköz, a Komárom-Esztergomi-síkság és a Mátyusföld találkozásánál, a Duna két partján épült település. Nagyobb, bal parti része Komarno /Észak-Komárom/ Szlovákiához tartozik. Komárom, az erődök városa, előnyös közlekedés-földrajzi helyzete, vízi útja folytán már a régmúltban is jelentős gazdasági, kereskedelmi, honvédelmi és kulturális szerepet töltött be. A várost átszeli a Budapestet Béccsel összekötő 1-es főút, melyről Tatabánya és Győr is elérhető. Tatabánya a várostól 35, Győr 47, Budapest pedig 90 km-re fekszik. A 49 km-re fekvő Doroggal pedig a 10-es főút köti össze. Budapest és Bécs a város mellett elhaladó M1-es autópályáról is megközelíthető. A városhoz tartozik Koppánymonostor, Komárom üdülő övezete és a rómaiak alapította Brigetio helyén kialakult Szőny. Komárom legjelentősebb látnivalója a Komáromi erődrendszer, melynek részei a Csillag erőd, az Igmándi erőd és a Monostori erőd. A Monostori erőd - Közép-Európa legnagyobb újkori erődje - 1850 és 1871 között épült. Az UNESCO Világörökségi Várományosi Listáján szerepel. A város egyéb jelentős nevezetessége az 1747-ben épült református templom és a Klapka György Múzeum, melyben többek között a Római Kőtár és a Magyar Tengerészeti történeti Gyűjtemény tekinthető meg. Komárom egyik legnagyobb idegenforgalmi vonzereje a Komáromi Gyógyfürdő. Téglalakást keres Komáromban? A belvárosban és a Tó parton is megtalálhatja az Önnek megfelelőt. Családi házat vásárolna? A központban, Szőnyben, Koppánymonostoron és a Tó parton is számtalan ingatlan közül válogathat. Építési telket, földet keres? Szőnyben és Koppánymonostoron biztosan talál. A városban 9 óvoda, 7 általános iskola és 6 középiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve találja meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Keresgéljen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget komáromi ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

9

Üdülő ház zöld környezetben

Komárom
12

Komárom határában eladó telek/telephely

Komárom, Komárom
18

164 m2-s 2 szintes családi ház EADÓ

Komárom, Komárom
5

Széchenyi István utca

Komárom, Széchenyi utca
7

Kiadó iroda, irodaház, Komárom

Komárom
5

Eladó Ház, Komárom

Komárom
7

594 négyzetméteres, közepes állapotú, utcai, eladó üzlethelyiség

Komárom, Városközpont
16

3749 négyzetméteres, jó állapotú, pincés, utcai, eladó ipari

Komárom, Városközpont
16

3749 négyzetméteres, jó állapotú, utcai, eladó ipari

Komárom, Városközpont
20

Eladó családi ház, Komárom, Belváros, városközpont

Komárom, Belváros, városközpont
12

Eladó családi ház, Komárom, Szőny, Köztársaság út

Komárom, Szőny, Köztársaság út
13

Eladó családi ház, Komárom, Belváros, nyugodt környék

Komárom, Belváros, nyugodt környék
16

Eladó családi ház, Komárom, Koppánymonostor, Koppányvezér út

Komárom, Koppánymonostor, Koppányvezér út
11

Eladó egyéb kereskedelmi-ipari, Komárom, Belváros, Komárom

Komárom, Belváros, Komárom
12

Eladó családi ház, Komárom, Szőny, nyugodt környék

Komárom, Szőny, nyugodt környék
14

Eladó családi ház, Komárom, Belváros, városközponthoz közel

Komárom, Belváros, városközponthoz közel
4

Eladó építési telek, Komárom, Dózsa György út

Komárom, Dózsa György út
20

Eladó családi ház, Komárom, Belváros, Török Ignác utca

Komárom, Belváros, Török Ignác utca
11

Kiadó Panellakás, Komárom, Nincs megadva, 55nm, 90000 Ft

Komárom, Nincs megadva

Eladó panellakás, Komárom

Komárom