Kisteleki eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

54

Ezen az oldalon a Kisteleken megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Kistelek Szegedtől és Kiskunfélegyházától egyenlő távolságra fekszik. Létrejöttében fontos szerepe volt az egykori budai országútnak. A városon áthaladó 5-ös főút Szegedet köti össze Budapesttel. Az elmúlt néhány év alatt a város élete felpezsdült, bérlakásokat építettek, új gyermekorvosi rendelőt, mentőállomást és rendőrkapitányságot, EU Irodát, Teleházat és Tourinform Irodát adtak át, utakat, körforgalmat építettek, parkosítottak és felújították az iskolákat. Felújításra került a Kocsó-kápolna és Kálvária is és megnyílt a Kisteleki Helytörténeti Gyűjtemény. Felépítették Közép-Európa legnagyobb ragasztott-fa szerkezetű sportcsarnokát, amely a hagyományos sportok kedvelői mellett az extrém sportok kedvelőit is várja. A jövőben egy régi álmot szeretnének megvalósítani a Kisteleki Termálfürdő létrehozásával. Látnivalói közül érdemes kiemelni a Kocsó Kápolnát és Kálváriát. A város kirándulóhelyei a várostól délre elterülő \'Müllerszék\'. Ez a náddal szegélyezett, helyi védelem alatt álló tó, melybe egy félsziget ékelődik be, több ritka madár költőhelye. Szintén helyi védettség alatt áll a város nyugati végében található Bíbic-tó. A város évente megrendezésre kerülő rendezvényei a Kisteleki Sajtfesztivál, a Tavaszi Sportfesztivál, és a hagyományos Aratóünnep. Kistelekre szeretne költözni? A belvárosban találhat téglalakásokat és családi házakat egyaránt. Szántóföldet, legelőt, tanyát keres? A város külterületén megtalálhatja megfelelő ingatlant jövendő gazdaságához. A városban 2 óvoda, 1 általános iskola és 1 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen kisteleki ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

10

Kistelek szélén családi ház, szegedi panelra cserélhető.

Kistelek
16

Több generációnak

Kistelek
10

Kisteleki Ház

Kistelek
11

Kisteleki kis ház eladó

Kistelek
12

KISTELEKEN JÓ HELYEN,JÓ ÁRBAN

Kistelek
2

KISTELEKI TELEK

Kistelek
11

KISTELEKEN JÓ HELYEN,JÓ ÁRBAN

Kistelek
2

Kisteleki építési telek eladó

Kistelek
11

KISTELEKEN JÓ HELYEN,JÓ ÁRBAN

Kistelek
3

KISTELEKEN JÓ HELYEN,JÓ ÁRBAN

Kistelek
12

Szép családi ház eladó Kisteleken!

Kistelek
6

Befejezésre váró családi ház Kisteleken!

Kistelek
2

Kistelek mellett 1ha föld eladó

Kistelek
2

Eladó vendéglátó egység Kisteleken!

Kistelek
11

Tökéletes otthon, ahova csak költözni kell!

Kistelek
8

Összkomfortos magánház közel a központhoz

Kistelek
2

30 éves fenyőerdő jutányos áron eladó

Kistelek
10

Kisteleken két szintes, 4 szobás családi ház csendes helyen eladó

Kistelek
5

Kisteleken Liget utcában építési telek eladó!

Kistelek, Liget utca
12

Kistelek központjában, 42m-es utcafronttal rendelkező telek!

Kistelek