Kisteleki eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

70

Ezen az oldalon a Kisteleken megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Kistelek Szegedtől és Kiskunfélegyházától egyenlő távolságra fekszik. Létrejöttében fontos szerepe volt az egykori budai országútnak. A városon áthaladó 5-ös főút Szegedet köti össze Budapesttel. Az elmúlt néhány év alatt a város élete felpezsdült, bérlakásokat építettek, új gyermekorvosi rendelőt, mentőállomást és rendőrkapitányságot, EU Irodát, Teleházat és Tourinform Irodát adtak át, utakat, körforgalmat építettek, parkosítottak és felújították az iskolákat. Felújításra került a Kocsó-kápolna és Kálvária is és megnyílt a Kisteleki Helytörténeti Gyűjtemény. Felépítették Közép-Európa legnagyobb ragasztott-fa szerkezetű sportcsarnokát, amely a hagyományos sportok kedvelői mellett az extrém sportok kedvelőit is várja. A jövőben egy régi álmot szeretnének megvalósítani a Kisteleki Termálfürdő létrehozásával. Látnivalói közül érdemes kiemelni a Kocsó Kápolnát és Kálváriát. A város kirándulóhelyei a várostól délre elterülő \'Müllerszék\'. Ez a náddal szegélyezett, helyi védelem alatt álló tó, melybe egy félsziget ékelődik be, több ritka madár költőhelye. Szintén helyi védettség alatt áll a város nyugati végében található Bíbic-tó. A város évente megrendezésre kerülő rendezvényei a Kisteleki Sajtfesztivál, a Tavaszi Sportfesztivál, és a hagyományos Aratóünnep. Kistelekre szeretne költözni? A belvárosban találhat téglalakásokat és családi házakat egyaránt. Szántóföldet, legelőt, tanyát keres? A város külterületén megtalálhatja megfelelő ingatlant jövendő gazdaságához. A városban 2 óvoda, 1 általános iskola és 1 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen kisteleki ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

15

Kisteleki családi ház karnyújtásnyira a belvárostól

Kistelek, Kistelek
11

KISTELEKEN JÓ HELYEN,JÓ ÁRBAN

Kistelek
3

KISTELEKEN JÓ HELYEN,JÓ ÁRBAN

Kistelek
13

Félórányira Szegedtől

Kistelek, Kistelek Tápai utca 6.
9

2 az 1-ben

Kistelek
13

Alkudjon nálunk kétszintes téglaházra!

Kistelek, Kistelek
16

Teljesen tégla ház eladó Kisteleken!

Kistelek, Kistelek
10

Kisteleken két szintes, 4 szobás családi ház csendes helyen eladó

Kistelek
13

Kisteleken 3 szobás, Felújított Magánház Eladó!

Kistelek, Kistelek, Kisteleki Ede utca
13

Kétszinten szinte minden.

Kistelek
4

Eladó építési telek Kistelek központjában !

Kistelek
10

Kistelek közepén, családi ház...

Kistelek
12

Cégek Figyelem!!!.

Kistelek
12

KISTELEKEN JÓ HELYEN,JÓ ÁRBAN

Kistelek
2

KISTELEKI TELEK

Kistelek
11

KISTELEKEN JÓ HELYEN,JÓ ÁRBAN

Kistelek
2

Kisteleki építési telek eladó

Kistelek
11

Kisteleki kis ház eladó

Kistelek
10

Kistelek szélén családi ház, szegedi panelra cserélhető.

Kistelek
10

Kisteleken 994 m2-es telken családi ház műhellyel eladó...

Kistelek