Kisteleki eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

51

Ezen az oldalon a Kisteleken megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Kistelek Szegedtől és Kiskunfélegyházától egyenlő távolságra fekszik. Létrejöttében fontos szerepe volt az egykori budai országútnak. A városon áthaladó 5-ös főút Szegedet köti össze Budapesttel. Az elmúlt néhány év alatt a város élete felpezsdült, bérlakásokat építettek, új gyermekorvosi rendelőt, mentőállomást és rendőrkapitányságot, EU Irodát, Teleházat és Tourinform Irodát adtak át, utakat, körforgalmat építettek, parkosítottak és felújították az iskolákat. Felújításra került a Kocsó-kápolna és Kálvária is és megnyílt a Kisteleki Helytörténeti Gyűjtemény. Felépítették Közép-Európa legnagyobb ragasztott-fa szerkezetű sportcsarnokát, amely a hagyományos sportok kedvelői mellett az extrém sportok kedvelőit is várja. A jövőben egy régi álmot szeretnének megvalósítani a Kisteleki Termálfürdő létrehozásával. Látnivalói közül érdemes kiemelni a Kocsó Kápolnát és Kálváriát. A város kirándulóhelyei a várostól délre elterülő \'Müllerszék\'. Ez a náddal szegélyezett, helyi védelem alatt álló tó, melybe egy félsziget ékelődik be, több ritka madár költőhelye. Szintén helyi védettség alatt áll a város nyugati végében található Bíbic-tó. A város évente megrendezésre kerülő rendezvényei a Kisteleki Sajtfesztivál, a Tavaszi Sportfesztivál, és a hagyományos Aratóünnep. Kistelekre szeretne költözni? A belvárosban találhat téglalakásokat és családi házakat egyaránt. Szántóföldet, legelőt, tanyát keres? A város külterületén megtalálhatja megfelelő ingatlant jövendő gazdaságához. A városban 2 óvoda, 1 általános iskola és 1 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen kisteleki ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

4

Eladó építési telek Kistelek központjában !

Kistelek
5

Eladó ipari ingatlan Kisteleken !

Kistelek
16

Több generációnak

Kistelek
12

KISTELEKEN JÓ HELYEN,JÓ ÁRBAN

Kistelek
2

KISTELEKI TELEK

Kistelek
2

Kisteleki építési telek eladó

Kistelek
11

KISTELEKEN JÓ HELYEN,JÓ ÁRBAN

Kistelek
3

KISTELEKEN JÓ HELYEN,JÓ ÁRBAN

Kistelek
12

Szép családi ház eladó Kisteleken!

Kistelek
2

Kistelek mellett 1ha föld eladó

Kistelek
2

Eladó vendéglátó egység Kisteleken!

Kistelek
8

Összkomfortos magánház közel a központhoz

Kistelek
2

30 éves fenyőerdő jutányos áron eladó

Kistelek
10

Kisteleken két szintes, 4 szobás családi ház csendes helyen eladó

Kistelek
12

Kistelek központjában, 42m-es utcafronttal rendelkező telek!

Kistelek
10

Kisteleken 994 m2-es telken családi ház műhellyel eladó...

Kistelek
7

SZERKEZETKÉSZ HÁZ KISTELEKEN

Kistelek
11

Kistelek kertvárosi családi ház

Kistelek
12

14 Hektár Szántó Aszfaltos út mellet, Ipari célokra is!

Kistelek
9

Kistelek központjában családi ház eladó

Kistelek