Kiskunmajsai eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

83

Ezen az oldalon a Kiskunmajsán megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Kiskunmajsa Kiskunfélegyháza és Kiskunhalas között található, de a Szegedet Soltvadkerttel összekötő út is áthalad rajta, valamint a Kiskunfélegyháza – Kiskunmajsa - Kiskunhalas vasútvonal. A település a nyolcvanas évek elejétől indult igazán fejlődésnek a gyógyturizmusnak köszönhetően. Látnivalói az ‘56-os Múzeum és Kápolna, mely hazánk első és egyetlen 56-os múzeuma, a Kisboldogasszony Római Katolikus Templom, a Konecsni György Helytörténeti Gyűjtemény és Tájház, ahol többek között helytörténeti és néprajzi gyűjtemény látható, valamint a Mayossaszállás Emlékmű, melyet az egykori elődtelepülés, Mayossaszállás templomának helyén emeltek. A városban kellemes kikapcsolódási lehetőséget nyújt a Jonathermál Gyógy-és Élményfürdő, mely wellness szolgáltatásokkal és csúszdaparkkal is várja vendégeit, a Zöldparadicsom sport és szabadidőközpont, melyben többek között infraszauna, szolárium, sókabin, fallabdapálya, teniszpálya és konferenciaterem található, valamint a Lópofa csárda és lovarda. Pihenésre, kikapcsolódásra vágyik? Válasszon a fürdő közelében található üdülők, és tanyák közül. Kiskunmajsán képzeli el új otthonát? A belvárosban számtalan családi ház között válogathat. Mezőgazdasággal szeretne foglalkozni, netán kertészkedni szeretne? Vásároljon szőlőt, kertet, gyümölcsöst, tanyát Kiskunmajsa külterületén. 1 óvoda, 2 általános iskola, 1 középiskola.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen kiskunmajsai ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

25

Kiskunmajsa fürdő melletti üdülőövezet

Kiskunmajsa
6

Az Alföldön lovastanya eladó!

Kiskunmajsa
12

Lovastanya, Lovarda, ideális helyen eladó!

Kiskunmajsa
10

Szálláshely kialakítására is alkalmas ingatlan Kiskunmajsán!

Kiskunmajsa
10

113 m2-es ikerház-fél Kiskunmajsán

Kiskunmajsa
11

113 m2-es ikerház-fél Kiskunmajsán

Kiskunmajsa
13

Vállalkozók, őstermelők figyelmébe ajánlom ezt az ingatlant!

Kiskunmajsa
15

Újszerű ingatlan a fürdő közelében

Kiskunmajsa
3

Bodogláron villany nélküli tanya 8.4 ha földdel eladó

Kiskunmajsa, Bodoglár
8

Teljesen felújított tanya Kiskunmajsán eladó

Kiskunmajsa, Kígyós
3

Olcsó tanya 8,4 ha földdel eladó

Kiskunmajsa, külterület
4

Eladó Telek, Kiskunmajsa

Kiskunmajsa
7

Kiskunmajsán központhoz közel családi ház eladó

Kiskunmajsa, Belvároshoz közel
3

Kiskunmajsa központjában családi ház eladó!

Kiskunmajsa
6

Kiskunmajsa 2+1 szobás családi ház eladó

Kiskunmajsa, központhoz közel
17

Eladó családi ház, Kiskunmajsa, Marispuszta-zártkert

Kiskunmajsa, Marispuszta-zártkert

Méhészetre alkalmas tanya eladó

Kiskunmajsa, Tajó
11

Eladó családi ház, Kiskunmajsa

Kiskunmajsa
13

Eladó családi ház, Kiskunmajsa, iskola közelében

Kiskunmajsa, iskola közelében
17

Eladó hotel, panzió, Kiskunmajsa, üdülőtelep

Kiskunmajsa, üdülőtelep