Kiskunmajsai eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

89

Ezen az oldalon a Kiskunmajsán megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Kiskunmajsa Kiskunfélegyháza és Kiskunhalas között található, de a Szegedet Soltvadkerttel összekötő út is áthalad rajta, valamint a Kiskunfélegyháza – Kiskunmajsa - Kiskunhalas vasútvonal. A település a nyolcvanas évek elejétől indult igazán fejlődésnek a gyógyturizmusnak köszönhetően. Látnivalói az ‘56-os Múzeum és Kápolna, mely hazánk első és egyetlen 56-os múzeuma, a Kisboldogasszony Római Katolikus Templom, a Konecsni György Helytörténeti Gyűjtemény és Tájház, ahol többek között helytörténeti és néprajzi gyűjtemény látható, valamint a Mayossaszállás Emlékmű, melyet az egykori elődtelepülés, Mayossaszállás templomának helyén emeltek. A városban kellemes kikapcsolódási lehetőséget nyújt a Jonathermál Gyógy-és Élményfürdő, mely wellness szolgáltatásokkal és csúszdaparkkal is várja vendégeit, a Zöldparadicsom sport és szabadidőközpont, melyben többek között infraszauna, szolárium, sókabin, fallabdapálya, teniszpálya és konferenciaterem található, valamint a Lópofa csárda és lovarda. Pihenésre, kikapcsolódásra vágyik? Válasszon a fürdő közelében található üdülők, és tanyák közül. Kiskunmajsán képzeli el új otthonát? A belvárosban számtalan családi ház között válogathat. Mezőgazdasággal szeretne foglalkozni, netán kertészkedni szeretne? Vásároljon szőlőt, kertet, gyümölcsöst, tanyát Kiskunmajsa külterületén. 1 óvoda, 2 általános iskola, 1 középiskola.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen kiskunmajsai ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

25

Kiskunmajsa fürdő melletti üdülőövezet

Kiskunmajsa
6

Az Alföldön lovastanya eladó!

Kiskunmajsa
4

Eladó építési telek Kiskunmajsán jó áron, akár osztva is!!

Kiskunmajsa
12

Lovastanya, Lovarda, ideális helyen eladó!

Kiskunmajsa
10

Szálláshely kialakítására is alkalmas ingatlan Kiskunmajsán!

Kiskunmajsa
10

113 m2-es ikerház-fél Kiskunmajsán

Kiskunmajsa
11

113 m2-es ikerház-fél Kiskunmajsán

Kiskunmajsa
13

Vállalkozók, őstermelők figyelmébe ajánlom ezt az ingatlant!

Kiskunmajsa
15

Újszerű ingatlan a fürdő közelében

Kiskunmajsa
3

Olcsó tanya 8,4 ha földdel eladó

Kiskunmajsa, külterület

Szántóföld, gyep eladó

Kiskunmajsa, külterület
4

Eladó Telek, Kiskunmajsa

Kiskunmajsa
15

Eladó téglalakás, Kiskunmajsa, Móra Ferenc utca

Kiskunmajsa, Móra Ferenc utca
3

Bodogláron villany nélküli tanya 8.4 ha földdel eladó

Kiskunmajsa, Bodoglár
7

Eladó családi ház, Kiskunmajsa

Kiskunmajsa
4

Kiskunmajsa központjában társasházi lakás eladó

Kiskunmajsa

Frekventált helyen üzlethelyiség kiadó

Kiskunmajsa
19

Eladó családi ház, Kiskunmajsa, A város peremén

Kiskunmajsa, A város peremén
17

Eladó családi ház, Kiskunmajsa, Árpád utca és halasi út környéke

Kiskunmajsa, Árpád utca és halasi út környéke