Eladó és kiadó ingatlanok Kiskunlacházán

Találati lista:

57

Itt találhatóak a kiskunlacházai ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Kiskunlacháza nagyközség Pest megyében, a Ráckevei Duna-ág mellett fekszik, legkönnyebben Budapest felől az 51-es főúton közelíthető meg. Legjelentősebb nevezetessége, református temploma, mely 1824-ben, a reformkorban épült, valamint az 1906-ban épült Angyalos ház, melynek csúcsíves vakolatdíszítése és a két oldalán álló asszonyalak a gótikus épületszobrászatot idézi. A két női alakot Krízsik András mintázta feleségéről, az asszony halála után azonban az épület üresen maradt. A házat 1988-ban a Kiskunlacházi Nagyközségi Tanács vásárolta meg, azóta az épület egyedi védelem alatt áll. 2008-ban az Önkormányzat Európai Uniós forrásból felújíttatta a házat, és falumúzeumot rendeztek be benne. Kiskunlacháza fő turisztikai vonzerejét a Ráckevei/Soroksári Duna-ág adja az itt kiépült üdülőteleppel és a horgász- és vízisportok űzésére alkalmas lehetőséggel. A Duna-ágon kívül még több tó is hasonló kikapcsolódási lehetőséget nyújt. A település nevezetes továbbá az itt rendezett motocross versenyekről és a hagyományos Peregi Búcsúról is. Üdülőt, nyaralót keres Kiskunlacházán? A településen számtalan olcsó vízparti üdülő között válogathat. Családi házat vásárolna? A központban vagy a csendes mellékutcákban egyaránt megtalálhatja új otthonát. Gazdálkodna, lovakat szeretne tartani? Kiskunlacházán eladó tanyák és lovardák várják. A településen 3 óvoda, 1 általános iskola és 1 szakközép és szakképző iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget kiskunlacházai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

10

IGÉNYES HÁZ ÉS ÜZLET

Kiskunlacháza, Központ
15

DUNÁRA NÉZŐ ÉPÍTÉSI TELEK

Kiskunlacháza, Dunaparti üdülő, Alsó Dunasor
15

POLGÁRI LUXUS KISKUNLACHÁZÁN

Kiskunlacháza, Központ
8

ÜDÜLŐKÖZPONTBAN LÉVŐ ÉPÍTÉSI TELEK

Kiskunlacháza, Dunaparti üdülő
25

ERDŐ MELLETT LAKNI JÓ!

Kiskunlacháza, Dunaparti üdülő
5

FŐÚTVONALI ÉPÍTÉSI TELEK KISKUNLACHÁZÁN

Kiskunlacháza, Központ
20

KISKUNLACHÁZI VÍZPARTI NYARALÓ

Kiskunlacháza, Dunaparti üdülő
20

KÖZVETLEN VÍZPARTI NYARALÓ KISKUNLACHÁZÁN

Kiskunlacháza, Dunaparti üdülő
22

Eladó családi ház, Kiskunlacháza, Központ

Kiskunlacháza, Központ

KISKUNLACHÁZI ÜZLETHELYISÉG

Kiskunlacháza, Központ
4

KERTVÁROSI ÉPÍTÉSI TELEK KISKUNLACHÁZÁN

Kiskunlacháza, Központ
18

Fiatalosan felújított

Kiskunlacháza, belváros
20

KÖZPONTI CSALÁDI HÁZ KISKUNLACHÁZÁN

Kiskunlacháza, Központ

Eladó építési telek, Kiskunlacháza

Kiskunlacháza
8

Eladó családi ház, Kiskunlacháza

Kiskunlacháza
22

KÖZVETLEN VÍZPARTI 3 szobás ház dupla telken stéggel!

Kiskunlacháza
29

Panorámás, KÖZVETLEN vízparti, Stéges, 140 m2-s családi ház!

Kiskunlacháza
18

Dupla telken, Dupla Stéggel, Újjá Épülve Várja Új Lakóit!

Kiskunlacháza
28

Kényelmes, jól megépített családi ház Kiskunlacházán

Kiskunlacháza
15

Kivételes adottságokkal rendelkező KÖZVETLEN vízparti ház!

Kiskunlacháza