Ingatlanok Kiskunfélegyháza

Találati lista:

263

Ezen az oldalon az Ön által beállított keresési feltételek alapján, a Kiskunfélegyházán megtalálható, (ház, házrész, lakás, telek, stb.) kategóriában szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítheti a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára. Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Kiskunfélegyháza városrészeire, Aranyhegyi lakótelep, Bankfalu, Bikahegy, Erdélyváros (Tisztviselőtelep), Kertváros (Városkert), Kossuthváros, Közelszőlő, Molnártelep, Móraváros, Jókaiváros, Petőfiváros, Petőfi lakótelep, Rákócziváros.
Kiskunfélegyháza igen jelentős közlekedési csomópont, áthalad rajta az 5-ös főút és az M5-ös autópálya, továbbá a Budapest-Szeged vasútvonal. Budapest alig 100km, 1 óra alatt elérhető. Ha kirándulni szeretne, a közelben található a Kiskunsági Nemzeti Park részét képező Bugac, mely országunk egyik leghíresebb pusztája, ahol számos fokozottan védett növény és állatfaj található. Kiskunfélegyháza fontos iskolaváros, 6 középiskola, 9 általános iskola várja a környező településekről is diákjait, továbbá kiemelkedő az egészségügyi ellátás területén is, a Városi Kórház Rendelőintézete, a Gyógyfürdő, ill. a 2010-ben átadott Rehabilitációs Központ fogadja a gyógyulni vágyókat.
Belváros szívében téglaépítésű lakást keres? Számos frekventált helyen megépült ingatlan közül válogathat. Csendes, nyugodt helyen keres családi házat? Móravárosban megtalálhatja az Önnek megfelelő ingatlant. Ha viszont új építésű családi házat vagy telket szeretne vásárolni, nézzen körül az Aranyhegyi lakótelepen. Fiatal családok számára, akiknek fontos egy összetartó közösség tagjának lenni, ideális lehet Petőfi lakótelep panellakásai közül választani. Az itt élők nagy örömére minden évben megrendezik a Petőfi lakótelepi fesztivált.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Kiskunfélegyházán.

8

Kiskunfélegyháza külterületén otthonos tanya eladó

Kiskunfélegyháza

A város központtól 200 méterre kiadó üzlethelyiség

Kiskunfélegyháza
14

2 szobás tanya,90 m2 raktárral,hűtőházzal 3 Ha területtel eladó

Kiskunfélegyháza
7

Dr. Holló Lajos utca

Kiskunfélegyháza
14

Gimnázium közelében

Kiskunfélegyháza
21

Szentesi úton luxus családi ház

Kiskunfélegyháza
7

Eladó ház Kiskunfélegyháza, Városközpont

Kiskunfélegyháza
34

Eladó ház Kiskunfélegyháza, 3.kerület

Kiskunfélegyháza, 3.KERÜLET
14

Bankfalu, külön álló ház 350 m2-es portával

Kiskunfélegyháza, Nyíl utca
7

Dr. Holló Lajos utca

Kiskunfélegyháza, Doktor Holló Lajos utca
8

Belváros

Kiskunfélegyháza, Kossuth Lajos utca
11

Kőrösi Csoma Sándor utca

Kiskunfélegyháza, Kőrösi Csoma Sándor utca
6

Blandina nővér utca

Kiskunfélegyháza, Blandina Nővér utca
9

Holló Lajos utca

Kiskunfélegyháza, Doktor Holló Lajos utca
7

Könyök utca

Kiskunfélegyháza, Martinovics utca
9

Bercsényi utca

Kiskunfélegyháza, Bercsényi utca
14

Kun utca

Kiskunfélegyháza, Vak Bottyán utca
16

Dessewffy utca

Kiskunfélegyháza, Dessewffy utca
11

Gábor Áron, Vörösmarty u. környéke

Kiskunfélegyháza, Vörösmarty utca
7

Tanyasori út

Kiskunfélegyháza, Alpári út