Ingatlanok Kiskunfélegyháza

Találati lista:

33

Ezen az oldalon az Ön által beállított keresési feltételek alapján, a Kiskunfélegyházán megtalálható, (ház, házrész, lakás, telek, stb.) kategóriában szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítheti a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára. Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Kiskunfélegyháza városrészeire, Aranyhegyi lakótelep, Bankfalu, Bikahegy, Erdélyváros (Tisztviselőtelep), Kertváros (Városkert), Kossuthváros, Közelszőlő, Molnártelep, Móraváros, Jókaiváros, Petőfiváros, Petőfi lakótelep, Rákócziváros.
Kiskunfélegyháza igen jelentős közlekedési csomópont, áthalad rajta az 5-ös főút és az M5-ös autópálya, továbbá a Budapest-Szeged vasútvonal. Budapest alig 100km, 1 óra alatt elérhető. Ha kirándulni szeretne, a közelben található a Kiskunsági Nemzeti Park részét képező Bugac, mely országunk egyik leghíresebb pusztája, ahol számos fokozottan védett növény és állatfaj található. Kiskunfélegyháza fontos iskolaváros, 6 középiskola, 9 általános iskola várja a környező településekről is diákjait, továbbá kiemelkedő az egészségügyi ellátás területén is, a Városi Kórház Rendelőintézete, a Gyógyfürdő, ill. a 2010-ben átadott Rehabilitációs Központ fogadja a gyógyulni vágyókat.
Belváros szívében téglaépítésű lakást keres? Számos frekventált helyen megépült ingatlan közül válogathat. Csendes, nyugodt helyen keres családi házat? Móravárosban megtalálhatja az Önnek megfelelő ingatlant. Ha viszont új építésű családi házat vagy telket szeretne vásárolni, nézzen körül az Aranyhegyi lakótelepen. Fiatal családok számára, akiknek fontos egy összetartó közösség tagjának lenni, ideális lehet Petőfi lakótelep panellakásai közül választani. Az itt élők nagy örömére minden évben megrendezik a Petőfi lakótelepi fesztivált.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Kiskunfélegyházán.

21

Szentesi úton luxus családi ház

Kiskunfélegyháza
14

Arany János utca

Kiskunfélegyháza, Kun utca
12

Eladó két generációs családi ház Kiskunfélegyházán!

Kiskunfélegyháza
8

Kiskunfélegyházán üzemcsarnok 8000 nm-es területtel eladó!

Kiskunfélegyháza
8

Kiskunfélegyházán üzemcsarnok területtel eladó!

Kiskunfélegyháza
13

Eladó Kúria, Kiskunfélegyháza, Nincs megadva, Ady Endre utca, 360nm, 49000000 Ft

Kiskunfélegyháza, Nincs megadva, Ady Endre utca
8

Kiskunfélegyházi iprai csarnok kiadó!

Kiskunfélegyháza
2

Eladó építési telek, Kiskunfélegyháza

Kiskunfélegyháza
21

Működő liba-kacsa tömő telep + jó állapotú lakóház eladó

Kiskunfélegyháza
7

Dr. Holló Lajos utca

Kiskunfélegyháza
19

Belvárosban

Kiskunfélegyháza
15

Petőfi lakótelep

Kiskunfélegyháza
8

Tanyasori út

Kiskunfélegyháza
13

Deák Ferenc utca

Kiskunfélegyháza
15

kertváros

Kiskunfélegyháza
20

Deák Ferenc utca

Kiskunfélegyháza
12

III. körzet tanya

Kiskunfélegyháza
8

Mezőgazdasági bolt

Kiskunfélegyháza
18

Halesz térségében

Kiskunfélegyháza
13

Oskola utca

Kiskunfélegyháza