Keszüi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

20

Ezen az oldalon a Keszün megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Keszü Pécstől 7 km-re, délnyugatra fekszik. A megyeszékhely közelsége mindig, de különösen a XX. század második felében alapvetően meghatározta Keszü sorsát, Keszü ma már Pécsnek nemcsak a szorosan vett vonzáskörzetéhez tartozik, hanem szinte részének tekinthető. Az oklevelekben 1192-ben jelent meg először a falu Kesiu elnevezéssel, temploma helyén ekkor még Árpád-kori kápolna állt. A mostani templomot 1781-ben építtették Szent Anna tiszteletére. Az 1950-es években elkezdődött a falu elöregedése, elnéptelenedése, ugyanis a fiatalok Pécsre jártak dolgozni, tanulni. A mezőgazdasági munka becsülete ez idő tájt már egyáltalán nem volt jelentős. A rendszerváltás után azonban mindez megváltozott. Az önkormányzat felismerte, hogy a Pellérdhez kötődő társközösségi státust meg kell szüntetni, és telkeket kell értékesíteni, lehetőséget kell biztosítani a városból való kiköltözésre. A falu és a Malomvölgyi-tó közötti szántók felvásárlásával létrejött egy 25 hektáros terület, melyet 220 telekre osztottak fel. A területet Cserepes-dűlőnek nevezték el. Nevezetessége a katolikus templom, mely 1781-ben épült, műemlék jellegű épület. Az előtte látható keresztet 1863-ban emelték, az akkori temető közepére. Pécsett dolgozik, de unja már a nagyváros zaját? Vásároljon Keszüben családi házat. Bicsérden csendes környezetben talál családi házakat, a Szőlőhegy-dülőn pedig panorámás ingatlanok közül válogathat. Mezőgazdasággal szeretne foglalkozni? Keressen eladó földet a Gyódi-dombon.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen keszüi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

15

Eladó családi ház, Keszü

Keszü
15

Eladó családi ház, Keszü

Keszü
6

Keszüben, a Malomvölgyi tó felett, hétvégi ház 1200 m2 telekkel eladó

Keszü, Ürmös dűlő
14

Eladó üdülő, nyaraló, Keszü, Eladó hétvégi ház, Baranya megye, Keszü

Keszü, Eladó hétvégi ház, Baranya megye, Keszü
19

Családi ház Keszüben eladó!

Keszü
39

Keszüben alkalmi áron családi ház eladó!

Keszü
2

Eladó földterület, Keszü

Keszü
8

Eladó családi ház, Keszü

Keszü
9

Keszüben panorámás ház és telek eladó!

Keszü
10

Eladó családi ház, Keszü, családi házas

Keszü, családi házas
10

Eladó családi ház, Keszü

Keszü
6

Eladó üdülő, nyaraló, Keszü, lakóövezeti

Keszü, lakóövezeti
16

Eladó családi ház, Keszü, Petőfi utca

Keszü, Petőfi utca

Eladó külterületi telek, Keszü

Keszü
24

Eladó családi ház, Keszü

Keszü
9

Eladó építési telek, Keszü

Keszü
6

Eladó építési telek, Keszü

Keszü
9

Eladó építési telek, Keszü, Újtelep

Keszü, Újtelep
6

Eladó építési telek, Keszü, Újtelep

Keszü, Újtelep

Zártkerti ingatlan hétvégi házzal

Keszü