Keszüi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

59

Ezen az oldalon a Keszün megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Keszü Pécstől 7 km-re, délnyugatra fekszik. A megyeszékhely közelsége mindig, de különösen a XX. század második felében alapvetően meghatározta Keszü sorsát, Keszü ma már Pécsnek nemcsak a szorosan vett vonzáskörzetéhez tartozik, hanem szinte részének tekinthető. Az oklevelekben 1192-ben jelent meg először a falu Kesiu elnevezéssel, temploma helyén ekkor még Árpád-kori kápolna állt. A mostani templomot 1781-ben építtették Szent Anna tiszteletére. Az 1950-es években elkezdődött a falu elöregedése, elnéptelenedése, ugyanis a fiatalok Pécsre jártak dolgozni, tanulni. A mezőgazdasági munka becsülete ez idő tájt már egyáltalán nem volt jelentős. A rendszerváltás után azonban mindez megváltozott. Az önkormányzat felismerte, hogy a Pellérdhez kötődő társközösségi státust meg kell szüntetni, és telkeket kell értékesíteni, lehetőséget kell biztosítani a városból való kiköltözésre. A falu és a Malomvölgyi-tó közötti szántók felvásárlásával létrejött egy 25 hektáros terület, melyet 220 telekre osztottak fel. A területet Cserepes-dűlőnek nevezték el. Nevezetessége a katolikus templom, mely 1781-ben épült, műemlék jellegű épület. Az előtte látható keresztet 1863-ban emelték, az akkori temető közepére. Pécsett dolgozik, de unja már a nagyváros zaját? Vásároljon Keszüben családi házat. Bicsérden csendes környezetben talál családi házakat, a Szőlőhegy-dülőn pedig panorámás ingatlanok közül válogathat. Mezőgazdasággal szeretne foglalkozni? Keressen eladó földet a Gyódi-dombon.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen keszüi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

12

Eladó egyéb telek, Keszü, ====Keszűi "birtok"=========

Keszü, ====Keszűi "birtok"=========
2

Eladó földterület, Keszü

Keszü
21

Eladó családi ház, Keszü, Petőfi utca

Keszü, Petőfi utca
10

Eladó családi ház, Keszü, Petőfi utca

Keszü, Petőfi utca
20

Eladó családi ház, Keszü, !Keszü, új telepen, újszerű családi ház garázzsal!

Keszü, !Keszü, új telepen, újszerű családi ház garázzsal!
6

Eladó telek, Keszü, ---Keszübe akár 2 olcsó telek---

Keszü, ---Keszübe akár 2 olcsó telek---
15

Eladó telek, Keszü, Káposztás köz

Keszü, Káposztás köz
6

Eladó telek, Keszü, ---Keszübe akár 2 olcsó telek---

Keszü, ---Keszübe akár 2 olcsó telek---
20

!Keszü, új telepen, újszerű családi ház garázzsal!

Keszü, Mátyás király út
3

Eladó telek, Keszü, Petőfi Sándor utca

Keszü, Petőfi Sándor utca
3

Eladó telek, Keszü, Árpád fejedelem útja

Keszü, Árpád fejedelem útja
16

Eladó tanya, Keszü, Káposztás köz

Keszü, Káposztás köz
18

Eladó üdülő, nyaraló, Keszü, Szőlőhegy utca

Keszü, Szőlőhegy utca
22

Keszü újtelepi részén panorámás ház

Keszü, Árpád fejedelem út
24

Eladó Ház, Keszü

Keszü
24

Eladó Ház, Keszü

Keszü
24

Eladó ház, 7668 Keszü régi falu

Keszü
3

Eladó külterületi telek, Keszü

Keszü
3

Eladó egyéb telek, Keszü

Keszü
8

Eladó egyéb ház, Keszü

Keszü