Hirdetés

Keszüi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

48

Ezen az oldalon a Keszün megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Keszü Pécstől 7 km-re, délnyugatra fekszik. A megyeszékhely közelsége mindig, de különösen a XX. század második felében alapvetően meghatározta Keszü sorsát, Keszü ma már Pécsnek nemcsak a szorosan vett vonzáskörzetéhez tartozik, hanem szinte részének tekinthető. Az oklevelekben 1192-ben jelent meg először a falu Kesiu elnevezéssel, temploma helyén ekkor még Árpád-kori kápolna állt. A mostani templomot 1781-ben építtették Szent Anna tiszteletére. Az 1950-es években elkezdődött a falu elöregedése, elnéptelenedése, ugyanis a fiatalok Pécsre jártak dolgozni, tanulni. A mezőgazdasági munka becsülete ez idő tájt már egyáltalán nem volt jelentős. A rendszerváltás után azonban mindez megváltozott. Az önkormányzat felismerte, hogy a Pellérdhez kötődő társközösségi státust meg kell szüntetni, és telkeket kell értékesíteni, lehetőséget kell biztosítani a városból való kiköltözésre. A falu és a Malomvölgyi-tó közötti szántók felvásárlásával létrejött egy 25 hektáros terület, melyet 220 telekre osztottak fel. A területet Cserepes-dűlőnek nevezték el. Nevezetessége a katolikus templom, mely 1781-ben épült, műemlék jellegű épület. Az előtte látható keresztet 1863-ban emelték, az akkori temető közepére. Pécsett dolgozik, de unja már a nagyváros zaját? Vásároljon Keszüben családi házat. Bicsérden csendes környezetben talál családi házakat, a Szőlőhegy-dülőn pedig panorámás ingatlanok közül válogathat. Mezőgazdasággal szeretne foglalkozni? Keressen eladó földet a Gyódi-dombon.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen keszüi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

14

Eladó külterületi telek, Keszü, HRSZ:970

Keszü, HRSZ:970
5

Gárdonyi Géza utca

Keszü, Dobó István út
6

Eladó telek, Keszü, Árpád fejedelem útja

Keszü, Árpád fejedelem útja
Hirdetés
12

Eladó telek, Keszü, Aranyhegyi dűlő

Keszü, Aranyhegyi dűlő
14

Petőfi utca

Keszü, Petőfi utca
22

Eladó családi ház, Keszü, Keszü

Keszü, Keszü
14

Eladó családi ház, Keszü, Petőfi utca

Keszü, Petőfi utca
11

Eladó családi ház, Keszü, Tó közeli

Keszü, Tó közeli
21

Keszü

Keszü, Zrínyi Miklós út
20

Keszü

Keszü
12

Árpád Fejedelem utca

Keszü
Hirdetés
20

Petőfi utca

Keszü, Petőfi utca
11

Eladó építési telek, Keszü, Árpád Fejedelem utca

Keszü, Árpád Fejedelem utca
4

Árpád fejedelem útja

Keszü, Árpád fejedelem út
11

Tó közeli

Keszü, Zrínyi Miklós út

Zártkert külterület

Keszü, Petőfi utca
15

Eladó üdülő, nyaraló, Keszü, Papkert utca

Keszü, Papkert utca
Hirdetés
13

Eladó családi ház, Keszü, Gárdonyi köz

Keszü, Gárdonyi köz
3

Eladó telek, Keszü, Gárdonyi köz

Keszü, Gárdonyi köz
20

Eladó családi ház, Keszü, Petőfi utca

Keszü, Petőfi utca