Hirdetés

Keszüi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

35

Ezen az oldalon a Keszün megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Keszü Pécstől 7 km-re, délnyugatra fekszik. A megyeszékhely közelsége mindig, de különösen a XX. század második felében alapvetően meghatározta Keszü sorsát, Keszü ma már Pécsnek nemcsak a szorosan vett vonzáskörzetéhez tartozik, hanem szinte részének tekinthető. Az oklevelekben 1192-ben jelent meg először a falu Kesiu elnevezéssel, temploma helyén ekkor még Árpád-kori kápolna állt. A mostani templomot 1781-ben építtették Szent Anna tiszteletére. Az 1950-es években elkezdődött a falu elöregedése, elnéptelenedése, ugyanis a fiatalok Pécsre jártak dolgozni, tanulni. A mezőgazdasági munka becsülete ez idő tájt már egyáltalán nem volt jelentős. A rendszerváltás után azonban mindez megváltozott. Az önkormányzat felismerte, hogy a Pellérdhez kötődő társközösségi státust meg kell szüntetni, és telkeket kell értékesíteni, lehetőséget kell biztosítani a városból való kiköltözésre. A falu és a Malomvölgyi-tó közötti szántók felvásárlásával létrejött egy 25 hektáros terület, melyet 220 telekre osztottak fel. A területet Cserepes-dűlőnek nevezték el. Nevezetessége a katolikus templom, mely 1781-ben épült, műemlék jellegű épület. Az előtte látható keresztet 1863-ban emelték, az akkori temető közepére. Pécsett dolgozik, de unja már a nagyváros zaját? Vásároljon Keszüben családi házat. Bicsérden csendes környezetben talál családi házakat, a Szőlőhegy-dülőn pedig panorámás ingatlanok közül válogathat. Mezőgazdasággal szeretne foglalkozni? Keressen eladó földet a Gyódi-dombon.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen keszüi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

14

Eladó külterületi telek, Keszü, HRSZ:970

Keszü, HRSZ:970
2

Eladó földterület, Keszü

Keszü
8

Eladó tanya, Keszü, Petőfi utca

Keszü, Petőfi utca
Hirdetés

Eladó telek, Keszü, Zártkert külterület

Keszü, Zártkert külterület
21

Keszü

Keszü, Zrínyi Miklós út
13

Eladó külterületi telek, Keszü, Szőlőhegy út

Keszü, Szőlőhegy út
5

Eladó építési telek, Keszü, Gárdonyi Géza utca

Keszü, Gárdonyi Géza utca
5

Eladó külterületi telek, Keszü

Keszü
21

Keszü

Keszü
21

Keszü

Keszü, Zrínyi Miklós út
12

Eladó telek, Keszü, Aranyhegyi dűlő

Keszü, Aranyhegyi dűlő
Hirdetés
8

*** Keszü présház ***

Keszü, Petőfi utca

Zártkert külterület

Keszü, Petőfi utca
4

Eladó telek, Keszü, Petőfi Sándor utca

Keszü, Petőfi Sándor utca
16

Eladó tanya, Keszü, Káposztás köz

Keszü, Káposztás köz
10

Eladó családi ház, Keszü, Gárdonyi köz

Keszü, Gárdonyi köz
3

Eladó telek, Keszü, Gárdonyi köz

Keszü, Gárdonyi köz
Hirdetés
21

===Keszüben igényesen kialakított, medencés családi ház===

Keszü, Zrínyi Miklós út
15

Eladó telek, Keszü, Káposztás köz

Keszü, Káposztás köz
8

Eladó családi ház, Keszü, Petőfi utca

Keszü, Petőfi utca