Eladó és kiadó ingatlanok Kerepesen

Találati lista:

94

Itt találhatóak a kerepesi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Kerepes a Gödöllői-dombságban Budapest és Gödöllő között félúton helyezkedik el, területén átfolyik a Szilas-patak. Legnagyobb önálló nevű településrésze Szilasliget, legegyszerűbben a 3-as számú főúton vagy a Gödöllői HÉV-vel közelíthető meg. Legrégebbi építészeti emléke a Kálvária dombján található templomrom. A templom 1907-ben villámcsapás által pusztult el, köveinek nagy részét elárverezték, de közülük néhány – ebből három római kori kő – még ma is megtekinthető. A jelenlegi Szent Anna tiszteletére emelt templomot a falu központjához közelebb építették 1910-ben. Másik építészeti nevezetessége a XVIII. század második felében épült Grassalkovich-féle uradalmi magtár. A városban található legérdekesebb köztéri alkotás a Szilas-patak hídja melletti, a győzelem istennőjét ábrázoló Viktória-szobor, melynek eredetijét 1896-ban a Duna medréből emelték ki és jelenleg Aquincumban, a múzeumban látogatható. Kerepesen található Magyarország első Shaolin temploma. A Kerepesi Shaolin Központban táborokat, edzéseket is szerveznek. A városban élte utolsó éveit Szabó Magda, híres írónő, emlékére a kerepesi könyvtár 2008-ban felvette a nevét. Családi házat keres Kerepesen? A központban, HÉV-hez közel, vagy Szilasligetben számtalan ingatlan közül válogathat. A városban 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget kerepesi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

33

Eladó ház Kerepes

Kerepes, Kerepes, Szőlő utca
13

Eladó családi ház, Kerepes

Kerepes
26

Pest megye, Kerepes - Két generációs önálló ház

Kerepes

Pest megye, Kerepes - Telek

Kerepes
7

Pest megye, Kerepes - Eladó üzem

Kerepes
9

Pest megye, Kerepes - Lakás

Kerepes

Pest megye, Kerepes - Telek

Kerepes

Pest megye, Kerepes - Telek

Kerepes
5

Pest megye, Kerepes - Eladó üzem

Kerepes
25

Eladó ház, 2145 Kerepes, Kerepes északi rész

Kerepes
4

Eladó építési telek, Kerepes

Kerepes

Kerepes Szilasliget Mártirok utján garzon lakás kiadó 80.000ft ért

Kerepes
17

Eladó családi ház, Kerepes, Széphegy

Kerepes, Széphegy
6

Kerepes, Kerepes, 30 m²-es, földszinti, társasházi lakás, 1 szobás, felújított / újszerű állapotú

Kerepes, Kerepes

Kerepes frissen parcellázott részén, eladó panorámás telek!

Kerepes, Kerepes
18

Két generációnak is alkalmas, de össze is nyitható.

Kerepes, Széphegy
11

Kiváló közlekedéssel, masszív kockaház

Kerepes
28

Eladó Ház, Kerepes

Kerepes, Alföldi utca
20

Eladó Ikerház, Kerepes, Nincs megadva, 155nm, 44500000 Ft

Kerepes, Nincs megadva
20

Kerepes, Kerepes Szilasliget, 113 m²-es, családi ház, 3+1 félszobás, átlagos állapotú, radiátor fűtés

Kerepes, Kerepes Szilasliget