Eladó és kiadó ingatlanok Kerepesen

Találati lista:

100

Itt találhatóak a kerepesi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Kerepes a Gödöllői-dombságban Budapest és Gödöllő között félúton helyezkedik el, területén átfolyik a Szilas-patak. Legnagyobb önálló nevű településrésze Szilasliget, legegyszerűbben a 3-as számú főúton vagy a Gödöllői HÉV-vel közelíthető meg. Legrégebbi építészeti emléke a Kálvária dombján található templomrom. A templom 1907-ben villámcsapás által pusztult el, köveinek nagy részét elárverezték, de közülük néhány – ebből három római kori kő – még ma is megtekinthető. A jelenlegi Szent Anna tiszteletére emelt templomot a falu központjához közelebb építették 1910-ben. Másik építészeti nevezetessége a XVIII. század második felében épült Grassalkovich-féle uradalmi magtár. A városban található legérdekesebb köztéri alkotás a Szilas-patak hídja melletti, a győzelem istennőjét ábrázoló Viktória-szobor, melynek eredetijét 1896-ban a Duna medréből emelték ki és jelenleg Aquincumban, a múzeumban látogatható. Kerepesen található Magyarország első Shaolin temploma. A Kerepesi Shaolin Központban táborokat, edzéseket is szerveznek. A városban élte utolsó éveit Szabó Magda, híres írónő, emlékére a kerepesi könyvtár 2008-ban felvette a nevét. Családi házat keres Kerepesen? A központban, HÉV-hez közel, vagy Szilasligetben számtalan ingatlan közül válogathat. A városban 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget kerepesi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

13

Eladó családi ház, Kerepes

Kerepes
26

Pest megye, Kerepes - Két generációs önálló ház

Kerepes

Pest megye, Kerepes - Telek

Kerepes
7

Pest megye, Kerepes - Eladó üzem

Kerepes
9

Pest megye, Kerepes - Lakás

Kerepes

Pest megye, Kerepes - Telek

Kerepes

Pest megye, Kerepes - Telek

Kerepes
5

Pest megye, Kerepes - Eladó üzem

Kerepes
25

Eladó ház, 2145 Kerepes, Kerepes északi rész

Kerepes
7

Eladó Ház, Kerepes

Kerepes
25

Eladó Ház, Kerepes

Kerepes
6

Eladó egyéb telek, Kerepes

Kerepes
4

Építési telek

Kerepes
6

Eladó építési telek, Kerepes

Kerepes
6

Eladó családi ház, Kerepes

Kerepes
17

Eladó családi ház, Kerepes, Széphegy

Kerepes, Széphegy
28

2 Generációs Családi ház Kerepesen, szuper helyen, szuper áron!

Kerepes
15

Kiváló helyen lévő családi ház eladó

Kerepes
11

Ikerház áron önálló családi ház!!

Kerepes
18

Igényesen megépített ingatlan kellemes környezetben

Kerepes