Kerekegyházi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

19

Ezen az oldalon a Kerekegyházán megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Kerekegyháza Bács-Kiskun megye északnyugati részén, a Duna-Tisza közi Homokhátságon fekszik, Kecskeméttől 19 km-re. Az 52-es út felől, valamint az M5-ös autópályán Lajosmizse felől is megközelíthető. Az állattenyésztés mellett az alumíniumipar (a Kőnig Kft európai hírű), a könnyűipar és az idegenforgalom szerepe meghatározó a foglalkoztatásban. A település egyik legjelentősebb ágazata az idegenforgalom. A város külterületén, Kunpusztán kiépített idegenforgalmi létesítmények rövid idő alatt országos hírnévre tettek szert, ezek a felújított tanya épületek nemcsak szálláslehetőséget, de számtalan sportolási és kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak. Lehetőség van például lovaglásra, kocsikázásra, teniszezésre, golfozásra, kerékpározásra. A területen ökotúra útvonalakat alakítottak ki, melyek mentén az ide látogatók megismerhetik, az itt élő emberek szokásait, hagyományait, természeti és kulturális örökségeit, megkóstolhatják a magyar konyha alföldi specialitásait. A területen látogatható a Rendek Tanyamúzeum, a Kunpusztai református templom, a Halász tanya, a római katolikus templom, a Langó-kápolna és a Kondor-tó. Valamint felnőtteknek és gyerekeknek is remek szórakozást nyújt a Kerekerdő Kalandpark. Az ide látogatók tavasszal megtekinthetik az országos távlovagló bajnokságot, ősszel pedig szüreti felvonulás várja az érdeklődőket. Falusi turizmussal szeretne foglalkozni? Kerekegyházán vendéglátásra alkalmas tanyákat talál. Gazdálkodni szeretne? A város külterületén eladó földek és erdők között biztosan megtalálja leendő gazdaságának az ideális helyet. A városban 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen kerekegyházai ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

47

Eladó tanya, Kerekegyháza, Kerekegyháza

Kerekegyháza, Kerekegyháza
2

Eladó építési telek, Kerekegyháza, Kerekegyháza

Kerekegyháza, Kerekegyháza
11

Kerekegyházán luxus tanya eladó!

Kerekegyháza
2

Eladó családi ház, Kerekegyháza, Kerekegyháza

Kerekegyháza, Kerekegyháza
9

Kerekegyházán szép állapotú ház eladó!

Kerekegyháza

Kerekegyházán telek eladó!

Kerekegyháza
12

Eladó családi ház, Kerekegyháza, Kertvárosi rész

Kerekegyháza, Kertvárosi rész
13

Eladó házrész Kerekegyházán

Kerekegyháza
10

Eladó téglalakás, Kerekegyháza, Csernusdűlő tanya

Kerekegyháza, Csernusdűlő tanya
20

Eladó tanya, Kerekegyháza, Kerekegyháza felé műúttól 200 méter

Kerekegyháza, Kerekegyháza felé műúttól 200 méter
11

Eladó Két rendbeli családi ház Kerekegyházán

Kerekegyháza
10

Kis családi ház nagy udvarral Kerekegyháza csendes utcájában eladó

Kerekegyháza

Kerekegyházán üzlethelyiség kiadó.

Kerekegyháza, Belváros
10

Alföldi gyönyörű látkép,eladó tanya Kerekegyháza közelében!

Kerekegyháza
2

Telek eladó, az Alföld minden gyönyörével!

Kerekegyháza
14

Természetben nyugodtság és kényelem!

Kerekegyháza
14

Eladó tanya, Kerekegyháza, Külterület

Kerekegyháza, Külterület
10

Eladó tanya, Kerekegyháza, Külterület

Kerekegyháza, Külterület
6

Eladó családi ház, Kerekegyháza, Belváros

Kerekegyháza, Belváros