Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Kehidakustányban

Találati lista: 110

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Itt találhatóak a kehidakustányi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Kehidakustány Zala megye északi részén, a Zala folyó észak-déli völgyében, annak két partján helyezkedik el. A településtől nem messze húzódik az M7-es autópályát Zalaegerszeggel összekötő 76-os főút. Kehidakustány legfőbb idegenforgalmi vonzerejét a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő adja, mely gyógymedencével, élménymedencével, szaunával, gyógy- és wellness szolgáltatásokkal várja vendégeit. 1808-1854-ig a településen élt Deák Ferenc, barokk stílusú kúriájában, mely műemléki védettséget élvez, múzeumot rendeztek be. Kehidakustányban több középkori eredetű műemlék is fennmaradt. A Kehidában elhelyezkedő Szent Miklós temetőkápolnát Orosz fia, Karacs építtette a XIII. század közepén. A zalaparti erdőben álló XIV. századi gótikus templomrom az egykori Alsókustány plébániatemploma volt. Pihenjen Kehidakustányban! Akár csak üdülni szeretne a településen, akár ide szeretne költözni, eladó/kiadó téglalakásokat, apartmanokat, családi házakat, apartmanházakat talál a lakóparkokban, az üdülőtelepen, vagy a Diós-dombon. A településen 2 óvoda és 1 általános iskola található.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget kehidakustányi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.