Hirdetés

Ingatlanok Kecskemét

Találati lista:

4122

Ezen az oldalon az Ön által beállított keresési feltételek alapján, a Kecskeméten megtalálható (ház, házrész, lakás, telek, stb.) ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára. Az Ingatlantájolón tovább szűkítheti a keresést Kecskemét városrészeire, Belváros, Villanegyed, Máriaváros, Árpád-város, Hunyadiváros, Vacsihegy, Széchenyivárosi lakótelep, Petőfiváros, Alsószéktó, Szeleifalu, Nyugati Ipartelep, Rendőrfalu, Műkertváros, Máriahegy, Budaihegy, Úrihegy, Borbás, Hetényegyháza, Kadafalva, Katonatelep, Matkó, Méntelek, Kisfái, Talfája.
Lakást keres a város szívében? Kecskemét egyik legfrekventáltabb városrésze Árpádváros. Szép, csendes kertvárosi részen szeretne családi házat venni? Hetényegyháza nyugodt, falusias jellege azonnal magával ragadja az idelátogatókat. Panellakást bérelne vagy vásárolna? Ön jól dönt, amikor Széchenyivárosban keresi! Hiszen a városközpont még gyalogosan is közel van, kiváló az infrastruktúrája, számos étterem, bolt, sportolási lehetőség, fiatal családok részére bölcsőde, óvoda és iskola is található a környéken. Kertes házak széles választéka várja Bethlenvárosban, szinte a belvárosban. Kecskemét városa nemzetközi hírű mind a zene, mind a képzőművészet tekintetében, továbbá évről évre megrendezett fesztiválok, programok az ország minden részéről idevonzzák a látogatókat. A város Budapesttől 86 km-re fekszik, csupán 45 perc autóút az M5-ös autópályán. A „Hírös város” –ban számos lehetőség nyílik a kikapcsolódni vágyóknak, pl: Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark, az Arborétum, a Cifra Palota.
Kecskeméten jelenleg 34 óvoda, 25 általános iskola, 13 középiskola, 8 gimnázium, valamint a Kecskeméti Főiskola három kara folytat itt képzést. Itt található továbbá a Kodály Zoltán Zenepedagógiai Intézet, melynek egyes kurzusaira a világ minden részéről érkeznek hallgatók.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Kecskeméten.

9

Kecskemét belváros szívében fszt-i, 45 m2-es, 3 Tárgyaló szobás Iroda kiadó!

Kecskemét, Belváros
5

Belvárosban,liftes társasházban, nappali+2 szobás lakás eladó!

Kecskemét, Belváros

Eladó téglalakás, Kecskemét

Kecskemét
Hirdetés
8

Hetényegyházán családi ház üzemmel eladó!

Kecskemét, Hetényegyháza
4

Iparterületi telek eladó!

Kecskemét, Műkertváros
6

Kecskemét vonzáskörzetében befejezetlen étterem-panzió eladó!

Kecskemét, Belváros
19

Hetényegyházán háromgenerációs családi ház eladó!

Kecskemét, Hetényegyháza

Külsőnyírben telek eladó!

Kecskemét, Alsószéktó
5

Iroda, műhely, raktár eladó!

Kecskemét, Szent István-város

Szeleifaluban belterületi építési telek eladó!

Kecskemét, Szeleifalu
2

Kadafalván újépítésű családi ház eladó!

Kecskemét, Kadafalva
Hirdetés

Kadafalván építési telek eladó!

Kecskemét, Kadafalva

Kisfáiban 7087 nm-es telek eladó!

Kecskemét, Kisfái

3416 nm-es építési telek eladó!

Kecskemét, Vacsiköz

Belvárosi 1253 nm-es építési telek eladó!

Kecskemét, Belváros
8

Sorház kiadó!

Kecskemét, Műkertváros
12

Petőfivárosban, csendes utcában, 110 m2-es, 3 szintes családi ház eladó!

Kecskemét, Petőfiváros
Hirdetés
9

Hetényegyházán részben felújított, kétrendbeli családi ház eladó!

Kecskemét, Hetényegyháza
6

Ipari terület csarnokokkal, irodával, ipari vágánnyal

Kecskemét, Szent István-város
7

Kiadó ipartelep

Kecskemét, Szolnokihegy