Hirdetés

Ingatlanok Kecskemét

Találati lista:

4521

Ezen az oldalon az Ön által beállított keresési feltételek alapján, a Kecskeméten megtalálható (ház, házrész, lakás, telek, stb.) ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára. Az Ingatlantájolón tovább szűkítheti a keresést Kecskemét városrészeire, Belváros, Villanegyed, Máriaváros, Árpád-város, Hunyadiváros, Vacsihegy, Széchenyivárosi lakótelep, Petőfiváros, Alsószéktó, Szeleifalu, Nyugati Ipartelep, Rendőrfalu, Műkertváros, Máriahegy, Budaihegy, Úrihegy, Borbás, Hetényegyháza, Kadafalva, Katonatelep, Matkó, Méntelek, Kisfái, Talfája.
Lakást keres a város szívében? Kecskemét egyik legfrekventáltabb városrésze Árpádváros. Szép, csendes kertvárosi részen szeretne családi házat venni? Hetényegyháza nyugodt, falusias jellege azonnal magával ragadja az idelátogatókat. Panellakást bérelne vagy vásárolna? Ön jól dönt, amikor Széchenyivárosban keresi! Hiszen a városközpont még gyalogosan is közel van, kiváló az infrastruktúrája, számos étterem, bolt, sportolási lehetőség, fiatal családok részére bölcsőde, óvoda és iskola is található a környéken. Kertes házak széles választéka várja Bethlenvárosban, szinte a belvárosban. Kecskemét városa nemzetközi hírű mind a zene, mind a képzőművészet tekintetében, továbbá évről évre megrendezett fesztiválok, programok az ország minden részéről idevonzzák a látogatókat. A város Budapesttől 86 km-re fekszik, csupán 45 perc autóút az M5-ös autópályán. A „Hírös város” –ban számos lehetőség nyílik a kikapcsolódni vágyóknak, pl: Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark, az Arborétum, a Cifra Palota.
Kecskeméten jelenleg 34 óvoda, 25 általános iskola, 13 középiskola, 8 gimnázium, valamint a Kecskeméti Főiskola három kara folytat itt képzést. Itt található továbbá a Kodály Zoltán Zenepedagógiai Intézet, melynek egyes kurzusaira a világ minden részéről érkeznek hallgatók.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Kecskeméten.

5

Eladó családi ház, Kecskemét, Sutusfalu, Sutusfalu

Kecskemét, Sutusfalu, Sutusfalu
Hirdetés
10

Eladó családi ház, Kecskemét, Sutusfalu, Sutusfalu

Kecskemét, Sutusfalu, Sutusfalu
10

Belvárosi galériázható lakás keresi gazdáját!

Kecskemét, vörösmarty
5

A belvárosban nappali+2 szobás lakás eladó!

Kecskemét, Belváros, jókai
16

Vörösmarty utca

Kecskemét, Belváros
14

Hetényegyháza

Kecskemét, Hetényegyháza
8

Liftes, 2 szobás, jó állapotú lakás!

Kecskemét, Belváros
17

Történelmi belvárosban a piac mellett

Kecskemét
22

Hetényegyháza aszfaltos utcája

Kecskemét
Hirdetés
11

Kecskemét-Matkó központi része

Kecskemét

Kecskemét, Kertvárosi környezetben

Kecskemét

Magna Hungáriával szemben telek

Kecskemét
3

Ladánybenei út mellett

Kecskemét, Belsőnyír
19

Vacsiköz belvároshoz közeli családi házas övezete

Kecskemét, Vacsiköz

Forgalmas út mellett 8562 nm-es ipari terület

Kecskemét
Hirdetés

Belvárosi telek 10 lakásos társasház építésére

Kecskemét, Belváros

Belvárosi építési telek bontandó házzal

Kecskemét, Belváros

Forgalmas csomópontnál 6544 nm-es telek

Kecskemét
12

Villanegyed

Kecskemét