Ingatlanok Kecskemét

Találati lista:

1820

Ezen az oldalon az Ön által beállított keresési feltételek alapján, a Kecskeméten megtalálható (ház, házrész, lakás, telek, stb.) ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára. Az Ingatlantájolón tovább szűkítheti a keresést Kecskemét városrészeire, Belváros, Villanegyed, Máriaváros, Árpád-város, Hunyadiváros, Vacsihegy, Széchenyivárosi lakótelep, Petőfiváros, Alsószéktó, Szeleifalu, Nyugati Ipartelep, Rendőrfalu, Műkertváros, Máriahegy, Budaihegy, Úrihegy, Borbás, Hetényegyháza, Kadafalva, Katonatelep, Matkó, Méntelek, Kisfái, Talfája.
Lakást keres a város szívében? Kecskemét egyik legfrekventáltabb városrésze Árpádváros. Szép, csendes kertvárosi részen szeretne családi házat venni? Hetényegyháza nyugodt, falusias jellege azonnal magával ragadja az idelátogatókat. Panellakást bérelne vagy vásárolna? Ön jól dönt, amikor Széchenyivárosban keresi! Hiszen a városközpont még gyalogosan is közel van, kiváló az infrastruktúrája, számos étterem, bolt, sportolási lehetőség, fiatal családok részére bölcsőde, óvoda és iskola is található a környéken. Kertes házak széles választéka várja Bethlenvárosban, szinte a belvárosban. Kecskemét városa nemzetközi hírű mind a zene, mind a képzőművészet tekintetében, továbbá évről évre megrendezett fesztiválok, programok az ország minden részéről idevonzzák a látogatókat. A város Budapesttől 86 km-re fekszik, csupán 45 perc autóút az M5-ös autópályán. A „Hírös város” –ban számos lehetőség nyílik a kikapcsolódni vágyóknak, pl: Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark, az Arborétum, a Cifra Palota.
Kecskeméten jelenleg 34 óvoda, 25 általános iskola, 13 középiskola, 8 gimnázium, valamint a Kecskeméti Főiskola három kara folytat itt képzést. Itt található továbbá a Kodály Zoltán Zenepedagógiai Intézet, melynek egyes kurzusaira a világ minden részéről érkeznek hallgatók.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Kecskeméten.

Eladó tanya, Kecskemét

Kecskemét
12

Kecskemét Gyenes téren, cirkó fűtéses 1+2 félszobás, étkezős, V.em. lakás eladó!

Kecskemét, Belváros, Gyenes M. tér
7

Kecskeméttől 10Km-re, 20-25Fős Vendégház hosszútávra kiadó!

Kecskemét, Matkó

Kecskeméten igényesen bútorozott lakás kedvező áron kiadó

Kecskemét, Széchenyi-város

Gyermekbarát lakás Kecskeméten kedvező áron kiadó

Kecskemét, Katonatelep
8

Eladó családi ház, Kecskemét

Kecskemét
9

Eladó panellakás, Kecskemét, Széchenyi-város

Kecskemét, Széchenyi-város
6

Eladó családi ház, Kecskemét, Mária-város

Kecskemét, Mária-város
17

Eladó családi ház, Kecskemét, Petőfiváros

Kecskemét, Petőfiváros
14

Kiadó 140.00m² családi ház, Kecskemét

Kecskemét, Vacsiköz
11

Eladó Lakás, Kecskemét

Kecskemét
4

Eladó Ház, Kecskemét

Kecskemét
10

Eladó Lakás, Kecskemét

Kecskemét
19

Nagy ház, nagy telekkel a Petőfivárosban

Kecskemét
6

Kossuth Lajos utca

Kecskemét
8

Nagyobb bevásárlóközpontokhoz közel (ALDI)

Kecskemét
9

Piactól néhány percre.

Kecskemét
7

RENDŐRFALU CSENDES UTCÁJÁBAN ELADÓ CSALÁDI HÁZ

Kecskemét, Rendőrfalu
10

Rendőrfalu

Kecskemét, Rendőrfalu

Kisfái telek, 44-es főúthoz közel

Kecskemét, Kisfái