Ingatlanok Kecskemét

Találati lista:

1247

Ezen az oldalon az Ön által beállított keresési feltételek alapján, a Kecskeméten megtalálható (ház, házrész, lakás, telek, stb.) ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára. Az Ingatlantájolón tovább szűkítheti a keresést Kecskemét városrészeire, Belváros, Villanegyed, Máriaváros, Árpád-város, Hunyadiváros, Vacsihegy, Széchenyivárosi lakótelep, Petőfiváros, Alsószéktó, Szeleifalu, Nyugati Ipartelep, Rendőrfalu, Műkertváros, Máriahegy, Budaihegy, Úrihegy, Borbás, Hetényegyháza, Kadafalva, Katonatelep, Matkó, Méntelek, Kisfái, Talfája.
Lakást keres a város szívében? Kecskemét egyik legfrekventáltabb városrésze Árpádváros. Szép, csendes kertvárosi részen szeretne családi házat venni? Hetényegyháza nyugodt, falusias jellege azonnal magával ragadja az idelátogatókat. Panellakást bérelne vagy vásárolna? Ön jól dönt, amikor Széchenyivárosban keresi! Hiszen a városközpont még gyalogosan is közel van, kiváló az infrastruktúrája, számos étterem, bolt, sportolási lehetőség, fiatal családok részére bölcsőde, óvoda és iskola is található a környéken. Kertes házak széles választéka várja Bethlenvárosban, szinte a belvárosban. Kecskemét városa nemzetközi hírű mind a zene, mind a képzőművészet tekintetében, továbbá évről évre megrendezett fesztiválok, programok az ország minden részéről idevonzzák a látogatókat. A város Budapesttől 86 km-re fekszik, csupán 45 perc autóút az M5-ös autópályán. A „Hírös város” –ban számos lehetőség nyílik a kikapcsolódni vágyóknak, pl: Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark, az Arborétum, a Cifra Palota.
Kecskeméten jelenleg 34 óvoda, 25 általános iskola, 13 középiskola, 8 gimnázium, valamint a Kecskeméti Főiskola három kara folytat itt képzést. Itt található továbbá a Kodály Zoltán Zenepedagógiai Intézet, melynek egyes kurzusaira a világ minden részéről érkeznek hallgatók.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Kecskeméten.

15

Nagyon jó helyen lévő belvárosi családi ház eladó!

Kecskemét, Belváros

Kecskeméten igényesen bútorozott lakás kedvező áron kiadó

Kecskemét, Széchenyi-város

Gyönyörűen felújított lakás Kecskeméten kiadó

Kecskemét, Petőfiváros

Kecskeméten gyerekbarát bútorozott lakás kiadó 75000 Ft

Kecskemét, Árpád-város

Gyermekbarát lakás Kecskeméten kedvező áron kiadó

Kecskemét, Katonatelep

Felújított, családbarát lakás kiadó a Rákóczi úton

Kecskemét, Belváros
20

Eladó családi ház, Kecskemét, Méntelek, Méntelek Potyka Tó felé

Kecskemét, Méntelek, Méntelek Potyka Tó felé
4

Petőfivárosban ikerház mind két fele eladó!

Kecskemét, Petőfiváros
8

Villanegyedben családi ház eladó!

Kecskemét, Villanegyed

Máriavárosi építési telek eladó!

Kecskemét, Mária-város
14

Belvárosban szolárium + külön 2 szobás apartmannal eladó!

Kecskemét, Belváros
2
CSOK 10+10

Vacsiközben újépítésű családi ház eladó!

Kecskemét, Vacsiköz
4

Ladánybenei úton építési telek eladó!

Kecskemét, Máriahegy

Katonatelepen 577 nm-es telek eladó!

Kecskemét, Katonatelep
8

Kétrendbeli családi ház a belvárosban eladó!

Kecskemét, Belváros
2

Frekventált, családi házas részen, egyszintes ház eladó!

Kecskemét, Széchenyi-város

3050 nm-es építési telek a Vacsiköz szélén eladó!

Kecskemét, Vacsiköz

3025 nm-es építési telek a Vacsiköz szélén eladó!

Kecskemét, Vacsiköz