Ingatlanok Kecskemét

Találati lista:

1316

Ezen az oldalon az Ön által beállított keresési feltételek alapján, a Kecskeméten megtalálható (ház, házrész, lakás, telek, stb.) ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára. Az Ingatlantájolón tovább szűkítheti a keresést Kecskemét városrészeire, Belváros, Villanegyed, Máriaváros, Árpád-város, Hunyadiváros, Vacsihegy, Széchenyivárosi lakótelep, Petőfiváros, Alsószéktó, Szeleifalu, Nyugati Ipartelep, Rendőrfalu, Műkertváros, Máriahegy, Budaihegy, Úrihegy, Borbás, Hetényegyháza, Kadafalva, Katonatelep, Matkó, Méntelek, Kisfái, Talfája.
Lakást keres a város szívében? Kecskemét egyik legfrekventáltabb városrésze Árpádváros. Szép, csendes kertvárosi részen szeretne családi házat venni? Hetényegyháza nyugodt, falusias jellege azonnal magával ragadja az idelátogatókat. Panellakást bérelne vagy vásárolna? Ön jól dönt, amikor Széchenyivárosban keresi! Hiszen a városközpont még gyalogosan is közel van, kiváló az infrastruktúrája, számos étterem, bolt, sportolási lehetőség, fiatal családok részére bölcsőde, óvoda és iskola is található a környéken. Kertes házak széles választéka várja Bethlenvárosban, szinte a belvárosban. Kecskemét városa nemzetközi hírű mind a zene, mind a képzőművészet tekintetében, továbbá évről évre megrendezett fesztiválok, programok az ország minden részéről idevonzzák a látogatókat. A város Budapesttől 86 km-re fekszik, csupán 45 perc autóút az M5-ös autópályán. A „Hírös város” –ban számos lehetőség nyílik a kikapcsolódni vágyóknak, pl: Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark, az Arborétum, a Cifra Palota.
Kecskeméten jelenleg 34 óvoda, 25 általános iskola, 13 középiskola, 8 gimnázium, valamint a Kecskeméti Főiskola három kara folytat itt képzést. Itt található továbbá a Kodály Zoltán Zenepedagógiai Intézet, melynek egyes kurzusaira a világ minden részéről érkeznek hallgatók.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Kecskeméten.

Eladó 90.00m² házrész, Kecskemét

Kecskemét, Belváros

Eladó 70.00m² házrész, Kecskemét

Kecskemét, Belváros

Eladó 73.00m² panel lakás, Kecskemét

Kecskemét, Széchenyi-város
9

Belvárosi lakás eladó!

Kecskemét
15

Belvárosi, ÚJ, EXKLUZÍV lakás nagy terasszal

Kecskemét, Belváros
9

Kétrendbeli családi ház eladó.

Kecskemét, Szeleifalu
3

ELADÓ Kadafalu térségében családi ház!

Kecskemét, Kadafalva
18

Kecskeméten belvárosi felújított 67 m2-es lakás ELADÓ

Kecskemét, Belváros
8

Kecskemét Széchenyivárosi Lakás

Kecskemét, Széchenyi-város
4

Kecskemét Széchenyivárosi lakás

Kecskemét, Széchenyi-város
9

Belvárosi 5 lakásos társasház - 1. emelet 54,5 nm

Kecskemét
5

Új építésű 1 szintes sorház

Kecskemét
19

Vacsiköz belvároshoz közeli családi házas övezete

Kecskemét
12

Villanegyed

Kecskemét
19

Ladánybenei út

Kecskemét
14

Hunyadiváros csendes utcájában

Kecskemét
3

Máriahegyben újépítésű családi ház

Kecskemét
17

Történelmi belvárosban a piac mellett

Kecskemét
12

Bagoly egészségház környékén

Kecskemét