Ingatlanok Kecskemét

Találati lista:

4763

Ezen az oldalon az Ön által beállított keresési feltételek alapján, a Kecskeméten megtalálható (ház, házrész, lakás, telek, stb.) ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára. Az Ingatlantájolón tovább szűkítheti a keresést Kecskemét városrészeire, Belváros, Villanegyed, Máriaváros, Árpád-város, Hunyadiváros, Vacsihegy, Széchenyivárosi lakótelep, Petőfiváros, Alsószéktó, Szeleifalu, Nyugati Ipartelep, Rendőrfalu, Műkertváros, Máriahegy, Budaihegy, Úrihegy, Borbás, Hetényegyháza, Kadafalva, Katonatelep, Matkó, Méntelek, Kisfái, Talfája.
Lakást keres a város szívében? Kecskemét egyik legfrekventáltabb városrésze Árpádváros. Szép, csendes kertvárosi részen szeretne családi házat venni? Hetényegyháza nyugodt, falusias jellege azonnal magával ragadja az idelátogatókat. Panellakást bérelne vagy vásárolna? Ön jól dönt, amikor Széchenyivárosban keresi! Hiszen a városközpont még gyalogosan is közel van, kiváló az infrastruktúrája, számos étterem, bolt, sportolási lehetőség, fiatal családok részére bölcsőde, óvoda és iskola is található a környéken. Kertes házak széles választéka várja Bethlenvárosban, szinte a belvárosban. Kecskemét városa nemzetközi hírű mind a zene, mind a képzőművészet tekintetében, továbbá évről évre megrendezett fesztiválok, programok az ország minden részéről idevonzzák a látogatókat. A város Budapesttől 86 km-re fekszik, csupán 45 perc autóút az M5-ös autópályán. A „Hírös város” –ban számos lehetőség nyílik a kikapcsolódni vágyóknak, pl: Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark, az Arborétum, a Cifra Palota.
Kecskeméten jelenleg 34 óvoda, 25 általános iskola, 13 középiskola, 8 gimnázium, valamint a Kecskeméti Főiskola három kara folytat itt képzést. Itt található továbbá a Kodály Zoltán Zenepedagógiai Intézet, melynek egyes kurzusaira a világ minden részéről érkeznek hallgatók.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Kecskeméten.

6

Belvárosi igényesen, fiatalosan felújított 1 szobás lakás eladó.

Kecskemét, Belváros
10

Kiadó téglalakás, Kecskemét

Kecskemét
7

Eladó egyéb mezőgazdasági ingatlan, Kecskemét, Vacsihegy

Kecskemét, Vacsihegy
23

Kecskeméten, Bethlenváros kertvárosi részén eladó bevezetett vendéglátó egység.

Kecskemét, Bethlenváros

Felújítandó raktárhelyiség eladó vagy kiadó!

Kecskemét, Belváros
2

Hetényegyházán szántó eladó!

Kecskemét, Hetényegyháza

3000 m2 zártkert ingatlan eladó!

Kecskemét, Hetényegyháza
6
CSOK 10+10

Kadafalván új építésű családi ház eladó!

Kecskemét, Kadafalva

Szeleifaluban belterületi építési telek eladó!

Kecskemét, Szeleifalu
14

Kadafalván két szintes, 6 szobás családi ház eladó!

Kecskemét, Kadafalva
8

Villanegyedben 6 szobás sorház garázzsal eladó!

Kecskemét, Villanegyed
17

Szarkásban kétrendbeli, karbantartott, házszámos tanya eladó!

Kecskemét, Szarkás
13

Bejáratott vendéglátóegység frekventált helyen eladó!

Kecskemét, Belváros
13

Többféle tevékenységre alkalmas családi ház utcafronti üzlettel eladó!

Kecskemét, Belváros
5

Újépítésű társasházban két szintes lakás eladó!

Kecskemét, Belváros

8080 nm-es GKSZ-es telek jó helyen eladó!

Kecskemét, Vacsihegy

4040 nm-es GKSZ-es telek eladó!

Kecskemét, Vacsihegy

Belvárosi 841 nm-es telek eladó!

Kecskemét, Belváros
8

Belvárosi parkra néző

Kecskemét, Belváros