Ingatlanok Kecskemét

Találati lista:

4421

Ezen az oldalon az Ön által beállított keresési feltételek alapján, a Kecskeméten megtalálható (ház, házrész, lakás, telek, stb.) ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára. Az Ingatlantájolón tovább szűkítheti a keresést Kecskemét városrészeire, Belváros, Villanegyed, Máriaváros, Árpád-város, Hunyadiváros, Vacsihegy, Széchenyivárosi lakótelep, Petőfiváros, Alsószéktó, Szeleifalu, Nyugati Ipartelep, Rendőrfalu, Műkertváros, Máriahegy, Budaihegy, Úrihegy, Borbás, Hetényegyháza, Kadafalva, Katonatelep, Matkó, Méntelek, Kisfái, Talfája.
Lakást keres a város szívében? Kecskemét egyik legfrekventáltabb városrésze Árpádváros. Szép, csendes kertvárosi részen szeretne családi házat venni? Hetényegyháza nyugodt, falusias jellege azonnal magával ragadja az idelátogatókat. Panellakást bérelne vagy vásárolna? Ön jól dönt, amikor Széchenyivárosban keresi! Hiszen a városközpont még gyalogosan is közel van, kiváló az infrastruktúrája, számos étterem, bolt, sportolási lehetőség, fiatal családok részére bölcsőde, óvoda és iskola is található a környéken. Kertes házak széles választéka várja Bethlenvárosban, szinte a belvárosban. Kecskemét városa nemzetközi hírű mind a zene, mind a képzőművészet tekintetében, továbbá évről évre megrendezett fesztiválok, programok az ország minden részéről idevonzzák a látogatókat. A város Budapesttől 86 km-re fekszik, csupán 45 perc autóút az M5-ös autópályán. A „Hírös város” –ban számos lehetőség nyílik a kikapcsolódni vágyóknak, pl: Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark, az Arborétum, a Cifra Palota.
Kecskeméten jelenleg 34 óvoda, 25 általános iskola, 13 középiskola, 8 gimnázium, valamint a Kecskeméti Főiskola három kara folytat itt képzést. Itt található továbbá a Kodály Zoltán Zenepedagógiai Intézet, melynek egyes kurzusaira a világ minden részéről érkeznek hallgatók.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Kecskeméten.

2

Kecskemét Máriahegyben Építési telek eladó

Kecskemét, Máriahegy, Széles köz

Kecskemét Máriahegyben a Széles közön építési telek eladó

Kecskemét, Máriahegy

Kecskemét, 2 szobás teljesen felújított lakás kiadó 70.000.-ft

Kecskemét, Belváros

Kecskeméten igényesen bútorozott lakás kedvező áron kiadó

Kecskemét, Széchenyi-város
2

Kiadó téglalakás, Kecskemét, Belváros

Kecskemét, Belváros
2

Kiadó téglalakás, Kecskemét, Széchenyi-város

Kecskemét, Széchenyi-város
14

Belvárosban 179 m2-es, újépítésű családi ház eladó!!!

Kecskemét, Belváros
12

Petőfivárosban, csendes utcában, 110 m2-es, 3 szintes családi ház eladó!

Kecskemét, Petőfiváros
3

Ménteleken telek eladó!

Kecskemét, Méntelek
9

Belvárosi 3 szobás lakás eladó

Kecskemét, Belváros
7

Telephely eladó!

Kecskemét, Belváros
2

Belvárosi ingatlan eladó!

Kecskemét, Erzsébetváros

Kecskeméten csarnoképület kiadó!

Kecskemét, Szolnokihegy

Szeleifaluban belterületi építési telek eladó!

Kecskemét, Szeleifalu
7

Katonatelepen ipari park eladó!

Kecskemét, Katonatelep

Katonatelepen külterületi építési telek eladó!

Kecskemét, Katonatelep
4

Műkertvárosban felújítandó ház eladó!

Kecskemét, Műkertváros

1205 nm-es építési telek eladó!

Kecskemét, Hetényegyháza

1038 nm-es építési telek eladó!

Kecskemét, Hetényegyháza

Hetényegyházán belterületi építési telkek eladók!

Kecskemét, Hetényegyháza