Hirdetés

Ingatlanok Kecskemét

Találati lista:

4759

Ezen az oldalon az Ön által beállított keresési feltételek alapján, a Kecskeméten megtalálható (ház, házrész, lakás, telek, stb.) ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára. Az Ingatlantájolón tovább szűkítheti a keresést Kecskemét városrészeire, Belváros, Villanegyed, Máriaváros, Árpád-város, Hunyadiváros, Vacsihegy, Széchenyivárosi lakótelep, Petőfiváros, Alsószéktó, Szeleifalu, Nyugati Ipartelep, Rendőrfalu, Műkertváros, Máriahegy, Budaihegy, Úrihegy, Borbás, Hetényegyháza, Kadafalva, Katonatelep, Matkó, Méntelek, Kisfái, Talfája.
Lakást keres a város szívében? Kecskemét egyik legfrekventáltabb városrésze Árpádváros. Szép, csendes kertvárosi részen szeretne családi házat venni? Hetényegyháza nyugodt, falusias jellege azonnal magával ragadja az idelátogatókat. Panellakást bérelne vagy vásárolna? Ön jól dönt, amikor Széchenyivárosban keresi! Hiszen a városközpont még gyalogosan is közel van, kiváló az infrastruktúrája, számos étterem, bolt, sportolási lehetőség, fiatal családok részére bölcsőde, óvoda és iskola is található a környéken. Kertes házak széles választéka várja Bethlenvárosban, szinte a belvárosban. Kecskemét városa nemzetközi hírű mind a zene, mind a képzőművészet tekintetében, továbbá évről évre megrendezett fesztiválok, programok az ország minden részéről idevonzzák a látogatókat. A város Budapesttől 86 km-re fekszik, csupán 45 perc autóút az M5-ös autópályán. A „Hírös város” –ban számos lehetőség nyílik a kikapcsolódni vágyóknak, pl: Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark, az Arborétum, a Cifra Palota.
Kecskeméten jelenleg 34 óvoda, 25 általános iskola, 13 középiskola, 8 gimnázium, valamint a Kecskeméti Főiskola három kara folytat itt képzést. Itt található továbbá a Kodály Zoltán Zenepedagógiai Intézet, melynek egyes kurzusaira a világ minden részéről érkeznek hallgatók.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Kecskeméten.

7

Kiadó, bútorozott, 2 szobás lakás a Széchenyivárosban!

Kecskemét, Széchenyi-város
6

Kiadó sorház, Kecskemét, Budaihegy, Budaihegy

Kecskemét, Budaihegy, Budaihegy

Eladó egyéb telek, Kecskemét, Úrihegy

Kecskemét, Úrihegy
Hirdetés
8

Kiadó téglalakás, Kecskemét, Széchényi város

Kecskemét, Széchényi város
12

Kiváló befektetés!

Kecskemét, Árpád-város
8

ARBORÉTUM LAKÓPARK

Kecskemét, Hollandfalu
3

Új építésű III. emeleti lakás fűtésköltség nélkül

Kecskemét, Belváros, Tompa Mihály utca
3

Új építésű I. emeleti lakás fűtésköltség nélkül

Kecskemét, Belváros, tompa mihály
3

Új építésű földszinti lakás fűtésköltség nélkül

Kecskemét, Belváros, tompa mihály
3

Új építésű I. emeleti lakás fűtésköltség nélkül, eladó!

Kecskemét, Irinyi utca
3

Új építésű III. emeleti l fűtésköltség nélküli lakások eladók!

Kecskemét, Mikszáth Kálmán körút
Hirdetés
12

Kiváló befektetés!

Kecskemét, Belváros
12

BELVÁROSI LAKÁS BEFEKTETÉSNEK!

Kecskemét, Lehel utca
12

Kiváló befektetés!

Kecskemét, Belváros, Küküllő utca
14

Belvárosi piac közelében

Kecskemét, Őz utca

4000 nm GKSZ telek, érvényes építési engedéllyel !

Kecskemét
4

Belvárosban üzlethelyiség kiadó

Kecskemét, Belváros, Batthyány utca
Hirdetés
15

Dellő utca

Kecskemét, Dellő utca
22

Vacsiközben, felújított üzlet és lakás egy helyen

Kecskemét, Smetana utca
10

Hunyadiváros

Kecskemét, Hunyadiváros