Kapuvári eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

19

Ezen az oldalon a Kapuváron megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Kapuvár Győr-Moson-Sopron megye középső részén, a Kisalföld két tájegységének – a Rábaköznek és a Hanság-medencének – a találkozásánál, Győrtől 50 km-re, Soprontól 40 km-re terül el. A Kis-Rába partján fekvő település a Sopron-Kópháza-Fertőd határátkelők közelében helyezkedik el. Áthalad rajta a 85-ös főút, vasútállomása a Győrt Sopronnal összekötő vasútvonal mentén fekszik. Legfontosabb idegenforgalmi vonzereje a gyógyvíz és a „Kapuvári Csoda”-ként is emlegetett, HUNGARICUM-nak számító szénsav-gázfürdő gyógykezelés, amely a perifériás érbetegségben szenvedők gyógyítására szolgál. Legjelentősebb nevezetessége a Kapu Vára, melynek nevével első ízben III. István 1162-ben kelt oklevelében találkozunk. Eszterházy Antal generális 1709 júliusában a várat kiüríttette, és leromboltatta, hogy ne kerüljön a labancok kezére, így katonai célokra alkalmatlanná vált, megmaradt részeit a 18. század közepén az Eszterházy-család kastéllyá alakította. A kastélyban található a Rábaközi Múzeum, a térség évezredes múltját, a máig élő hagyományokat mutatja be. A Hanság Élővilága Kiállítás a Rábaközi Múzeum állandó kiállítása, melyet az osli–kapuvári úton található Öntésmajorban, az egykori major volt iskolájában helyeztek el. Említésre méltó látnivalója még a Szent Anna Római Katolikus templom. A környék számtalan kirándulási lehetőséget kínál, meg lehet tekinteni a Fertő-Hanság Nemzeti Parkot, kerékpárt bérelve pedig kerékpáros kirándulásokra indulhatunk. Az utóbbi években erőteljes fejlődésnek indult a lovasturizmus is. Családi házat keres Kapuváron? Házhely és Garta városrészekben számtalan ingatlan közül válogathat. Téglalakást vásárolna a lakótelepen és a városközpontban egyaránt megtalálhatja álmai otthonát. Építési telket keres? A központhoz közel biztosan megtalálja. A városban 2 óvoda, 2 általános iskola, 1 gimnázium és 1 szakiskola található.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen kapuvári ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Győr és Sopron között 4461 nm-es építési telek eladó

Kapuvár, Széchenyi
10
CSOK ingatlan

Kapuváron komfortos 2. emeleti lakás eladó

Kapuvár
4

Kapuvár, központ 49 nm-es új építésű lakás eladó

Kapuvár, Központ
9
CSOK ingatlan

Kapuváron 2017-ben épült könnyűszerkezetes családi ház eladó

Kapuvár
10
CSOK ingatlan

Kapuváron összkomfortos és komfortos lakrészből álló családi ház eladó

Kapuvár
9
CSOK ingatlan

Kapuváron gartai részen összkomfortos családi ház eladó

Kapuvár
10

Kapuváron komfortos felújításra szoruló családi ház eladó

Kapuvár
10
CSOK ingatlan

Kapuváron felújított családi ház nagy telekkel eladó

Kapuvár
5

Kapuváron felújításra szoruló komfortos családi ház eladó

Kapuvár
12

Eladó 220.00m² családi ház, Kapuvár

Kapuvár
7

Kapuváron azonnal költözhető családi ház eladó

Kapuvár
4

Eladó családi ház, Kapuvár

Kapuvár

Kapuváron üzlethelység, irodák kiadók.

Kapuvár, Kapuvár
7

Kapuváron belváros közeli családi ház eladó

Kapuvár, Városközpont

Kapuváron nagyméretű építési telek

Kapuvár
5

Kapuvári eladó ház nagy családnak vagy összeköltözőknek

Kapuvár, Garta

Kiadó üzlethelyiség Kapuvár belvárosában

Kapuvár, Központ
3

Osztrák határ mellett fejlesztési terület eladó.

Kapuvár
5

Kapuváron felújítandó kétszintes ház eladó!

Kapuvár