Kapuvári eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

29

Ezen az oldalon a Kapuváron megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Kapuvár Győr-Moson-Sopron megye középső részén, a Kisalföld két tájegységének – a Rábaköznek és a Hanság-medencének – a találkozásánál, Győrtől 50 km-re, Soprontól 40 km-re terül el. A Kis-Rába partján fekvő település a Sopron-Kópháza-Fertőd határátkelők közelében helyezkedik el. Áthalad rajta a 85-ös főút, vasútállomása a Győrt Sopronnal összekötő vasútvonal mentén fekszik. Legfontosabb idegenforgalmi vonzereje a gyógyvíz és a „Kapuvári Csoda”-ként is emlegetett, HUNGARICUM-nak számító szénsav-gázfürdő gyógykezelés, amely a perifériás érbetegségben szenvedők gyógyítására szolgál. Legjelentősebb nevezetessége a Kapu Vára, melynek nevével első ízben III. István 1162-ben kelt oklevelében találkozunk. Eszterházy Antal generális 1709 júliusában a várat kiüríttette, és leromboltatta, hogy ne kerüljön a labancok kezére, így katonai célokra alkalmatlanná vált, megmaradt részeit a 18. század közepén az Eszterházy-család kastéllyá alakította. A kastélyban található a Rábaközi Múzeum, a térség évezredes múltját, a máig élő hagyományokat mutatja be. A Hanság Élővilága Kiállítás a Rábaközi Múzeum állandó kiállítása, melyet az osli–kapuvári úton található Öntésmajorban, az egykori major volt iskolájában helyeztek el. Említésre méltó látnivalója még a Szent Anna Római Katolikus templom. A környék számtalan kirándulási lehetőséget kínál, meg lehet tekinteni a Fertő-Hanság Nemzeti Parkot, kerékpárt bérelve pedig kerékpáros kirándulásokra indulhatunk. Az utóbbi években erőteljes fejlődésnek indult a lovasturizmus is. Családi házat keres Kapuváron? Házhely és Garta városrészekben számtalan ingatlan közül válogathat. Téglalakást vásárolna a lakótelepen és a városközpontban egyaránt megtalálhatja álmai otthonát. Építési telket keres? A központhoz közel biztosan megtalálja. A városban 2 óvoda, 2 általános iskola, 1 gimnázium és 1 szakiskola található.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen kapuvári ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

12

Eladó 220.00m² családi ház, Kapuvár

Kapuvár

Győr és Sopron között 4461 nm-es építési telek eladó

Kapuvár, Széchenyi
3

Kapuváron üzlethelységek irodák raktárak kiadók.

Kapuvár, Kapuvár

Kapuváron üzlethelyiség kiadó

Kapuvár, Városközpont
5

Kapuvár központjában eladó lakás

Kapuvár, Városközpont
8

Kapuváron családi ház eladó

Kapuvár, Házhely

Eladó családi ház, Kapuvár

Kapuvár

Eladó sorház, Kapuvár

Kapuvár
7
CSOK ingatlan

Kapuváron összkomfortos és komfortos lakrészből álló családi ház eladó

Kapuvár
8

Kapuváron 2017-be épült,könnyűszerkezetes,összkomfortos családi házát eladó

Kapuvár
6
CSOK ingatlan

Kapuváron összkomfortos családi ház eladó

Kapuvár
7
CSOK ingatlan

Kapuváron összkomfortos, felújított családi ház eladó

Kapuvár
6
CSOK ingatlan

Kapuváron belvárosközeli 3 szoba nappalis ház

Kapuvár

Kiadó nagyméretű üzlethelyiség Kapuvár központjában

Kapuvár, Városközpont
13
CSOK ingatlan

Kapuváron családi ház eladó

Kapuvár

Kapuváron építési telek eladó

Kapuvár
8

Kapuvári családi ház fél hektár telekkel

Kapuvár
7

Kapuváron belváros közeli családi ház eladó

Kapuvár, Városközpont

Kapuváron nagyméretű építési telek

Kapuvár
11

Kapuváron komfortos családi ház eladó

Kapuvár