Eladó és kiadó ingatlanok Kápolnásnyéken

Találati lista:

68

Itt találhatóak a kápolnásnyéki ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Kápolnásnyék a Velencei-tó közelében az M7-es autópálya és a 7-es út között fekvő település. Területén keresztülfolyik a Bágyom-ér, mely a Velencei-tóba torkollik. A kiváló közlekedési adottságú község az M7-es autópályáról saját lehajtóval rendelkezik, és vasúton is könnyen megközelíthető a Budapest–Martonvásár–Székesfehérvár vonalon. A település híres szülötte Vörösmarty Mihály, kinek szülőházában (melybe valójában csak 1801-ben költözött a Vörösmarty család) emlékmúzeumot rendeztek be. Egyik szobájában Kápolnásnyék, történeti emlékei, míg a másik szobájában a Velencei - tóval kapcsolatos gyűjtemény: a tó környéken élő álatok, madarak preparátumai és a Velencei-tó halászeszközei kaptak helyet. Itt látható továbbá a Kupi család ásvány és ősmaradvány gyűjteménye is. A múlt század elejét idéző kovácsműhelyben Kovács kiállítás kapott helyet. Kápolnásnyékre szeretne költözni, közel a Velencei-tóhoz? A központban, családi házas övezetben és a tóparthoz közel is találhat családi házakat, építési telkeket, üdülőket, téglalakásokat, vagy akár félig földbevájt félgömb alakú házat is. A községben 1 óvoda és 1 általános iskola és gimnázium működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget kápolnásnyéki ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

4

Kápolnásnyék, Fő út utca, 912 m²-es, telek

Kápolnásnyék, Fő út utca
4

Kápolnásnyék, Dózsa utca, 669 m²-es, telek

Kápolnásnyék, Dózsa utca
11

Kápolnásnyék, Puskás út, 210 m²-es, 2 generációs, családi ház, 6 szobás, jó állapotú, elektromos

Kápolnásnyék, Puskás út
27

Passzívház több generációs, v. üzleti célra

Kápolnásnyék, Szép Ilonka utca
23

Eladó családi ház, Kápolnásnyék, Pettend

Kápolnásnyék, Pettend
6

Vasútállomás melletti családiház és csarnok

Kápolnásnyék, Központ
4

Ercsi út

Kápolnásnyék
6

Vasútállomás melletti családiház és csarnok

Kápolnásnyék
3

Vándor u. - Géza u. környéke

Kápolnásnyék
3

Vándor és Géza u környéke

Kápolnásnyék
8

Ipartelepek, műhelyek

Kápolnásnyék
25

Gazdasági övezet

Kápolnásnyék
20

Gazdasági övezet

Kápolnásnyék, Kápolnásnyék
21

Ipari terület

Kápolnásnyék
4

a központnál

Kápolnásnyék
22

A város szélén, de közel az infrastruktúrához

Kápolnásnyék
4

a központnál

Kápolnásnyék
12

Nyugalmas, családi házas

Kápolnásnyék
23

Pettend

Kápolnásnyék
27

Passzívház több generációs, v. üzleti célra

Kápolnásnyék