Eladó és kiadó ingatlanok Isaszegen

Találati lista:

98

Itt találhatóak a isaszegi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Isaszeg a Gödöllő-Ceglédberceli-dombság részét képező Felső- és Alsó-Tápió és a Rákos-völgy közötti dombvidéken terül el. A Budapesttől 30 km-re fekvő települést átszeli a Budapest-Hatvan vasútvonal, közúton legegyszerűbben a 9 km-re fekvő Gödöllőről érhető el. Isaszeg történelmi jelentőségű város, legtöbb látnivalója az egykori tavaszi hadjárat sikeres csatájának emlékét őrzi. A Szobor-hegyen (Szabadság-hegyen), a csata színterén áll a Honvéd-emlékmű. Az Isaszegi Történelmi Napok a város legjelentősebb rendezvénye, itt huszárparádé és csatajáték is feleleveníti a győztes csata emlékét. A város legrégebbi műemlék épülete a XIII. századi alapokon XV. században épített római katolikus templom. A Szent Márton tiszteletére felszentelt templom mellől páratlan panoráma tárul elénk. A Falumúzeumban néprajzi, régészeti és történeti gyűjtemény tekinthető meg. A Rákos-patakon található „tőzeges” horgásztavak a horgászok számára nyújtanak kellemes kikapcsolódást. Isaszeg másik jelentős rendezvénye a Pünkösdi ízcsata – városi főzőverseny. Családi házat keres Isaszegen? A város központjában, az állomáshoz közel, vagy akár csendes mellékutcában is megtalálhatja álmai otthonát. Téglalakást vásárolna? Keresgéljen a központ, vagy a lakótelep eladó lakásai között. Építési telket keres? Isaszeg új parcellázású részén számtalan telek között válogathat. Szántót, legelőt, ipari telket vásárolna? Szent György pusztán biztosan megtalálja. A városban 3 óvoda, 3 általános iskola és 1 gimnázium és szakközépiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget isaszegi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

4

Buda utca

Isaszeg
17

Isaszegi út

Isaszeg
7

Bogár utca

Isaszeg
2

fő út, Kossuth Lajos u.

Isaszeg
6

Eladó Mezőgazdasági, Isaszeg

Isaszeg
7

Eladó telek Isaszeg

Isaszeg, Isaszeg

2117 Isaszeg, Március 15. utca 64

Isaszeg, BElső, Március 15. utca 64
3

Alkalmi vétel,ne maradjon le róla!

Isaszeg, Ady Endre út
7

Isaszeg mellett építési terület (3%-os) eladó

Isaszeg
4

Legelő, szántó a Silver-tavaknál

Isaszeg
2

Eladó, művelt szántó Isaszeg mellett

Isaszeg
10

Eladó, újszerű családi ház utcai bejáratos üzlethelyiséggel Isaszegen

Isaszeg, Isaszeg

Isaszegen szántó eladó

Isaszeg
7

Eladó családi ház, Isaszeg

Isaszeg
17

Eladó családi ház, Isaszeg

Isaszeg
20

Eladó családi ház, Isaszeg, Isaszeg frekventált részén

Isaszeg, Isaszeg frekventált részén
10

Kiváló befektetési lehetőség!!

Isaszeg
23

Eladó Ház, Isaszeg

Isaszeg
4

Eladó építési telek, Isaszeg, Ady Endre Út

Isaszeg, Ady Endre Út
9

Eladó üdülőtelek, Isaszeg, Isaszeg, Öreghegyi út

Isaszeg, Isaszeg, Öreghegyi út