Eladó és kiadó ingatlanok Inárcson

Találati lista:

50

Itt találhatóak a inárcsi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Inárcs Budapesttől délre, részben a kiskunsági homokhátság buckáira, részben az ócsai lápterület határára épült falu. Közúton legkönnyebben az M5-ös autópályáról, vasúton a Budapest-Lajosmizse Kecskemét vonalon közelíthető meg. Legjelentősebb nevezetessége a település közepén elhelyezkedő emlékpark, melyet az itt feltárt középkori Szent György templom romjainak bemutatására alakítottak ki. A templom alaprajzát részben a templom köveiből rakták ki, az alapok körül díszkővel kirakott sétányt építettek. A falu az Ócsai Tájvédelmi Körzet területének egy részén fekszik, a Rókás-mocsár, a Nagyturján és a Mádencia-erdő a környék kedvelt kirándulóhelyei közé tartozik. Legjelentősebb rendezvényei az őszi szüreti mulatságok és a Mária-napi búcsúk. Családi házat keres Inárcson? A település központjában, vagy családi házas övezetben is megtalálhatja új otthonát. Építési telket keres? A központban vagy új építésű házak között építési telkeket, a külterületen ipari telkeket találhat. Gazdálkodni szeretne? Inárcs külterületén szántóföldeket és legelőket is találhat. A településen 2 óvoda, 2 családi napközi és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget inárcsi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

3

Eladó egyéb kereskedelmi-ipari, Inárcs

Inárcs
2

Eladó egyéb telek, Inárcs, Építési telek

Inárcs, Építési telek
3

Eladó családi ház, Inárcs

Inárcs

Eladó ipari telek, Inárcs

Inárcs
5

Eladó ipari telek, Inárcs

Inárcs
7

Eladó ipari telek, Inárcs

Inárcs
6

Inárcson sürgősen eladó építésre alkalmas telek!

Inárcs
18

Inárcson sürgősen eladó tégla építésű kerti medencés ház!

Inárcs
7

Építési telek eladó Inárcson jó közlekedéssel!

Inárcs
6

Építési telek eladó Inárcson ahol tiszta, friss levegő várja!

Inárcs
6

Inárcson közművesített utcában építési telek eladó!

Inárcs
17

Eladó üzlet, Inárcs

Inárcs
13

Eladó családi ház, Inárcs

Inárcs
14

Eladó családi ház, Inárcs

Inárcs
2

Épitési telek

Inárcs, Barackos utca
10

Eladó családi ház, Inárcs

Inárcs
20

Eladó családi ház, Inárcs, Hársfa utca

Inárcs, Hársfa utca