Eladó és kiadó ingatlanok Inárcson

Találati lista:

55

Itt találhatóak a inárcsi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Inárcs Budapesttől délre, részben a kiskunsági homokhátság buckáira, részben az ócsai lápterület határára épült falu. Közúton legkönnyebben az M5-ös autópályáról, vasúton a Budapest-Lajosmizse Kecskemét vonalon közelíthető meg. Legjelentősebb nevezetessége a település közepén elhelyezkedő emlékpark, melyet az itt feltárt középkori Szent György templom romjainak bemutatására alakítottak ki. A templom alaprajzát részben a templom köveiből rakták ki, az alapok körül díszkővel kirakott sétányt építettek. A falu az Ócsai Tájvédelmi Körzet területének egy részén fekszik, a Rókás-mocsár, a Nagyturján és a Mádencia-erdő a környék kedvelt kirándulóhelyei közé tartozik. Legjelentősebb rendezvényei az őszi szüreti mulatságok és a Mária-napi búcsúk. Családi házat keres Inárcson? A település központjában, vagy családi házas övezetben is megtalálhatja új otthonát. Építési telket keres? A központban vagy új építésű házak között építési telkeket, a külterületen ipari telkeket találhat. Gazdálkodni szeretne? Inárcs külterületén szántóföldeket és legelőket is találhat. A településen 2 óvoda, 2 családi napközi és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget inárcsi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Inércs, 1 szobés garzon 70.000.-ft kiadó !

Inárcs
11

Eladó családi ház, Inárcs

Inárcs
16

Eladó családi ház, Inárcs, Kétgenerációs családi ház

Inárcs, Kétgenerációs családi ház
2

Eladó egyéb telek, Inárcs, Építési telek

Inárcs, Építési telek
6

Inárcson sürgősen eladó építésre alkalmas telek!

Inárcs
18

Inárcson sürgősen eladó tégla építésű kerti medencés ház!

Inárcs
7

Építési telek eladó Inárcson jó közlekedéssel!

Inárcs
6

Építési telek eladó Inárcson ahol tiszta, friss levegő várja!

Inárcs
6

Inárcson közművesített utcában építési telek eladó!

Inárcs

Eladó ipari telek, Inárcs

Inárcs
5

Eladó ipari telek, Inárcs

Inárcs
7

Eladó ipari telek, Inárcs

Inárcs
17

Eladó családi ház, Inárcs, Iskola közeli családi ház

Inárcs, Iskola közeli családi ház
17

Eladó családi ház, Inárcs

Inárcs
15

Eladó családi ház, Inárcs

Inárcs
17

Eladó üzlet, Inárcs

Inárcs
3

Eladó egyéb kereskedelmi-ipari, Inárcs

Inárcs
15

Eladó családi ház, Inárcs, INÁRCSON CSALÁDI HÁZ ELADÓ!

Inárcs, INÁRCSON CSALÁDI HÁZ ELADÓ!
10

Eladó Telek, Inárcs

Inárcs
10

Eladó Ház, Inárcs

Inárcs