Ingatlanok Hódmezővásárhely

Találati lista:

603

Ezen az oldalon a Hódmezővásárhelyen megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón kereshet Hódmezővásárhely városrészeire, Batida, Béketelep, Belváros, Csúcs, Erzsébet, Hódtó, Kincses-telep, Kertváros, Kishomok, Kiskertek, Kútvölgy, Mártélyi üdülőterület, Susán, Szikáncs, Tabán, Tarján, Új-Kishomok, Újváros. A település Szegedtől 25 km-re található. Aki a települést választotta kirándulásának vagy lakóhelyének célpontjává számos műemlék, templom és múzeum meglátogatását tűzheti ki célul, pl: Alföldi Galéria, Emlékpont, Pincemúzeum, Népművészeti Tájház. A környező településekről érkezők előszeretettel látogatják a Hód-Fürdőt, mely nemcsak az úszás kedvelőinek biztosít lehetőséget, hanem termálvizű medencéi a gyógyulni vágyóknak is remek kikapcsolódást jelent. A városban 11 óvoda, 9 általános iskola és 3 középiskola üzemel, továbbá a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara is itt található, ill. a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola Turisztikai és Gazdasági Kara. Amennyiben a városban szeretne ingatlant vásárolni, igényeinek megfelelően számos lehetőség közül választhat. A Belvárosban választhat téglaépítésű lakást, akár új építésű ingatlant is. Ha a településen kívánja folytatni tanulmányait érdemes az albérletkínálatot megtekinteni, a központban vagy Hódtón kedvező áron lehet panellakást vásárolni vagy bérelni. Ha álmai otthonát kertes, családi házban képzeli el, érdemes megtekinteni Kincses-telep, Béke telep, Kertváros, Újváros ingatlankínálatát. Ha nyaralót kíván vásárolni Új-Kishomokon van rá lehetőség.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Hódmezővásárhelyen.

15

Hmvhely, eladó tégla családi ház.

Hódmezővásárhely, Újváros, Fáncsy utca
9

Kertvárosi 2 szobás téglalakás

Hódmezővásárhely, Kertváros
12

Susánban kettő ház egy telken eladó!

Hódmezővásárhely, Hódmezővásárhely
2

Eladó iroda, irodaház, Hódmezővásárhely

Hódmezővásárhely
11

Hmvhely, Tabán, eladó családi ház

Hódmezővásárhely, Tabán, Agyag utca
13

Csendes környezetben lévő kis ház

Hódmezővásárhely, Hódmezővásárhely, Vajnai utca
7

Családi ház Csongrád megye

Hódmezővásárhely, Hódmezővásárhely, Nyár utca
7

Kertváros frekventált helyén irodának is alkalmas házrész eladó

Hódmezővásárhely
10

Eladó Kertes ház

Hódmezővásárhely, Tabán
9

Eladó Kertes ház

Hódmezővásárhely
3

Eladó Tanya

Hódmezővásárhely, Kopáncs
14

Eladó Kertes ház

Hódmezővásárhely
14

Eladó Kertes ház

Hódmezővásárhely, Csúcs, Jókai utca
9

Eladó Kertes ház

Hódmezővásárhely, Kincses-telep, Juhász Mihály utca
12

Eladó Üzlethelyiség, iroda

Hódmezővásárhely, Belváros, Szegfű utca
8

Eladó Kertes ház

Hódmezővásárhely, Susán frekventált része
3

Eladó Zártkert

Hódmezővásárhely, Öreg-kishomok, Nyári utca
9

Eladó Társasházi lakás

Hódmezővásárhely, belváros, Városháza utca
11

Eladó Kertes ház

Hódmezővásárhely, Tabán - Belváros közel, Gyulai utca
8

Eladó Telek

Hódmezővásárhely, Új-Kishomok