Eladó és kiadó ingatlanok Hernádon

Találati lista:

69

Itt találhatóak a hernádi ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Hernád község a Kiskunság északi részén, a Felső-Homokhátságon, Budapest központjától mintegy 50 kilométerre fekszik. A település határában húzódik az 5-ös főút, az M5-ös autópálya a község közigazgatási határán belül halad, de lehajtó csak a település határán kívül található. Vonattal a 142-es számú Budapest–Lajosmizse–Kecskemét-vasútvonalon közelíthető meg. Hernád legjelentősebb nevezetessége a római katolikus templom, mely 1961-ben épült Árkay Bertalan építész, festőművész tervei alapján, valamint a Szent Család római katolikus közösségi ház, melyet Balázs Mihály Kossuth-díjas építész tervezett. További látnivalója a XX. század eleji falusi életet bemutató Tájház, mely 2001-ben nyitotta meg kapuit. Családi házat keres Hernádon? A település központjában és a csendes mellékutcákban egyaránt találhat új építésű családi házakat vagy felújításra szoruló, kedvezőbb áru ingatlanokat. Építkezni szeretne? Hernádon számtalan építési telek között válogathat. Gazdálkodni szeretne? A községben eladó szántók, legelők és tanyák várják. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget hernádi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Eladó egyéb telek, Hernád

Hernád
2

Eladó családi ház, Hernád

Hernád
5

Eladó családi ház, Hernád

Hernád
6

Eladó családi ház, Hernád, Új építésű ház

Hernád, Új építésű ház
3

Eladó egyéb telek, Hernád, Építési telek

Hernád, Építési telek
9

Eladó családi ház, Hernád

Hernád
5

Eladó építési telek, Hernád

Hernád
12

Nagy kerttel rendelkező családi ház ELADÓ!

Hernád, Hernád
8

Központ

Hernád
23

Vasútállomás közelében.

Hernád
18

Csendes utcában

Hernád
6

Élelmiszerbolt környékén.

Hernád
14

Buszmegálló szomszédságában.

Hernád
8

Hernád Fő útján

Hernád
12

Eladó egyéb mezőgazdasági ingatlan, Hernád

Hernád
8

Eladó téglalakás, Hernád

Hernád
13

Hernád, Köztársaság út közelében út, 60 m²-es, családi ház, 1+2 félszobás, jó állapotú

Hernád, Köztársaság út közelében út
14

Hernád, hatalmas területtel családi ház Hernádon, 75 m²-es, családi ház, 2 szobás, jó állapotú

Hernád, hatalmas területtel családi ház Hernádon
10

Eladó Ház, Hernád

Hernád
10

Eladó Ház, Hernád

Hernád