Hirdetés

Eladó és kiadó ingatlanok Helvécián

Találati lista:

68

Ezen az oldalon a helvéciai ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések láthatóak. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Helvécia a Duna-Tisza közi homokhátságon fekszik, Kecskemét vonzáskörzetében, tőle 7 km-re, délnyugatra. Kecskemétről könnyen megközelíthető a Wéber Ede utcából, vagy a Soltvadkertet Kecskeméttel összekötő 54-es főútról. A települést Wéber Ede svájci tanár alapította, azzal, hogy dunántúli szőlőművelő családokat telepített a területre, az ő végakaratából kapta a nagyközség a Helvécia nevet. A település sajátossága, hogy két, egymástól 3 km-re fekvő településrészből, Helvéciából és a Szabó Sándor lakótelepből, valamint kiterjedt tanyavilágból áll, ahol a lakosságnak több mint fele él. Helvécia legjelentősebb nevezetességei az 1908-ban épült katolikus templom és az 1905-ben épült, a népnyelv által csak Bagolyvárnak nevezett épület. A település legérdekesebb nevezetessége a Géró Udvar, melyet Géró György (1946-2003) fafaragó művész hozott létre édesapjának egykori gyümölcsösében, az ősi magyar építészeti kultúra hagyományait követve két kezének munkájával teremtve meg otthonát. A lakóépületen kívül, egy Udvarszínházat és melléképületeket is épített a művész a Patics=vesszőfal ősi technológiájával. Helvécia kedvelt kirándulóhelye a Fehértó, a Ludastó pedig természetvédelmi terület. Szeretné Kecskemét közelében, mégis csendes környezetben felépíteni álmai otthonát? Helvécián, a Szabó Sándor telepen, a külterületi részeken, a központban és az új építésű részeken is találhat építési telkeket. Zártkertet, gyümölcsöst, szőlőt keres? Helvécia külterületén számtalan zártkerti ingatlan között válogathat. Családi házat vásárolna? A Szabó Sándor telepen, a település központjában vagy csendes, aszfaltozott mellékutcákban egyaránt megtalálhatja az Önnek tetszőt. A nagyközségben 2 óvoda és 3 általános iskola működik.
Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget helvéciai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Helvécián belterületi 400 nm közműves telek eladó

Helvécia
23

Szép ház, magas műszaki tartalommal, kiváló telken

Helvécia
10

Építkezzen Helvécián!

Helvécia, Szabó Sándor lakótelep
Hirdetés
5

Eladó külterületi telek, Helvécia, Családi házas övezet

Helvécia, Családi házas övezet
18

Eladó tanya, Helvécia, Kiskőrösi úthoz közel

Helvécia, Kiskőrösi úthoz közel
5

Eladó építési telek, Helvécia, Fő utcája mentén

Helvécia, Fő utcája mentén
20

Eladó egyéb kereskedelmi-ipari, Helvécia, Autópálya nyugati lejáróhoz közeli

Helvécia, Autópálya nyugati lejáróhoz közeli
4

Eladó építési telek, Helvécia, Kiskőrösi út Templommal szemben

Helvécia, Kiskőrösi út Templommal szemben

Eladó építési telek, Helvécia, Külterület

Helvécia, Külterület
2

Helvécián dupla telek áron alul eladó!

Helvécia
3

Helvéciai út mellett 3000 nm telek eladó!

Helvécia
Hirdetés
14

Helvécián telek eladó

Helvécia, Külterület

Szilárd út mellett álló dinamikusan fejlődő külterületi telek eladó.

Helvécia, Széles köz
9

HELVÉCIA KÖZELÉBEN CSALÁDI HÁZ ELADÓ

Helvécia

Helvécián építési telek eladó

Helvécia, Lövi dűlő
2

Eladó 4512 nm ipari telek Helvécián!

Helvécia, Gazdasági dűlő
3

Helvécián 147 m2es 5 szobás családi ház 60 m2es műhellyel eladó

Helvécia
Hirdetés
2

Helvécián telek ELADÓ!

Helvécia
2

Helvécián 147 m2es 5 szobás családi ház 60 m2es műhellyel eladó

Helvécia, Gazdasági dűlő
9

HELVÉCIA KÖZELÉBEN CSALÁDI HÁZ ELADÓ

Helvécia, Kecskeméti út