Hirdetés

Eladó és kiadó ingatlanok Helvécián

Találati lista:

64

Ezen az oldalon a helvéciai ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések láthatóak. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Helvécia a Duna-Tisza közi homokhátságon fekszik, Kecskemét vonzáskörzetében, tőle 7 km-re, délnyugatra. Kecskemétről könnyen megközelíthető a Wéber Ede utcából, vagy a Soltvadkertet Kecskeméttel összekötő 54-es főútról. A települést Wéber Ede svájci tanár alapította, azzal, hogy dunántúli szőlőművelő családokat telepített a területre, az ő végakaratából kapta a nagyközség a Helvécia nevet. A település sajátossága, hogy két, egymástól 3 km-re fekvő településrészből, Helvéciából és a Szabó Sándor lakótelepből, valamint kiterjedt tanyavilágból áll, ahol a lakosságnak több mint fele él. Helvécia legjelentősebb nevezetességei az 1908-ban épült katolikus templom és az 1905-ben épült, a népnyelv által csak Bagolyvárnak nevezett épület. A település legérdekesebb nevezetessége a Géró Udvar, melyet Géró György (1946-2003) fafaragó művész hozott létre édesapjának egykori gyümölcsösében, az ősi magyar építészeti kultúra hagyományait követve két kezének munkájával teremtve meg otthonát. A lakóépületen kívül, egy Udvarszínházat és melléképületeket is épített a művész a Patics=vesszőfal ősi technológiájával. Helvécia kedvelt kirándulóhelye a Fehértó, a Ludastó pedig természetvédelmi terület. Szeretné Kecskemét közelében, mégis csendes környezetben felépíteni álmai otthonát? Helvécián, a Szabó Sándor telepen, a külterületi részeken, a központban és az új építésű részeken is találhat építési telkeket. Zártkertet, gyümölcsöst, szőlőt keres? Helvécia külterületén számtalan zártkerti ingatlan között válogathat. Családi házat vásárolna? A Szabó Sándor telepen, a település központjában vagy csendes, aszfaltozott mellékutcákban egyaránt megtalálhatja az Önnek tetszőt. A nagyközségben 2 óvoda és 3 általános iskola működik.
Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget helvéciai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Helvécián telek eladó!

Helvécia, Helvécia

Helvécián belterületi 400 nm közműves telek eladó

Helvécia

Szabó Sándor telep

Helvécia, Korhánközi dűlő
Hirdetés
11

Helvéciai családi ház

Helvécia
10

Építkezzen Helvécián!

Helvécia, Szabó Sándor lakótelep
5

Eladó külterületi telek, Helvécia, Családi házas övezet

Helvécia, Családi házas övezet
18

Eladó tanya, Helvécia, Kiskőrösi úthoz közel

Helvécia, Kiskőrösi úthoz közel
5

Eladó építési telek, Helvécia, Fő utcája mentén

Helvécia, Fő utcája mentén
20

Eladó egyéb kereskedelmi-ipari, Helvécia, Autópálya nyugati lejáróhoz közeli

Helvécia, Autópálya nyugati lejáróhoz közeli
4

Eladó építési telek, Helvécia, Kiskőrösi út Templommal szemben

Helvécia, Kiskőrösi út Templommal szemben

Eladó építési telek, Helvécia, Külterület

Helvécia, Külterület
Hirdetés
14

Helvécián telek eladó

Helvécia, Külterület

Szilárd út mellett álló dinamikusan fejlődő külterületi telek eladó.

Helvécia, Széles köz
9

HELVÉCIA KÖZELÉBEN CSALÁDI HÁZ ELADÓ

Helvécia
7

4 szobás családi ház eladó! Alkalmi vétel!

Helvécia, Kiskőrösi út
Hirdetés
7

4 szobás családi ház eladó! Alkalmi vétel!

Helvécia
9

HELVÉCIA KÖZELÉBEN CSALÁDI HÁZ ELADÓ

Helvécia
4

Kecskeméten Telephely 3 csarnokkal Eladó!

Helvécia, Gazdasági dűlő