Harkányi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

217

Ezen az oldalon a Harkányban megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Harkány Baranya Megye fürdővárosa, Pécstől 25 km-re, a Villányi-hegység lábánál található. A Tenkes hegy lábánál fekvő kisváros, kellemes mediterrán klímájával, híres Gyógyfürdőjével, Gyógykórházával, színvonalas szállodáival és vendéglátóhelyeivel várja a pihenni, fürdeni, gyógyulni vágyókat. Gyógyvizének kénes összetétele Európában egyedülálló. 1814-ben a Batthyány család, a Gyűd-Harkány közt elterülő mocsarak lecsapolásába fogott. 1823-ban a lecsapoláskor talált rá a mocsárból felbuzgó meleg vízre egy jobbágy, ki észrevette a víz gyógyhatását. Gyógyulásának hamar híre ment a környéken és 1824-ben megkezdték a fürdő kiépítését az akkori térképvázlaton szereplő Büdösrét, Büdöstó helyén. Harkány egyéb nevezetességei a Gyógyfürdőn kívül: a Jézus Szíve Katolikus Templom, a Református templom, a Terehegyi református templom és a Zsigmondy sétány az itt található Harka – kúttal és az Országalmás csobogóval. Pihenésre, gyógyulni vágyik? A Harkányi Gyógyfürdő közelében eladó és kiadó családi házakat, lakásokat, üdülőket talál. Turizmussal, vendéglátással foglalkozik? Indítsa el új vállalkozását Harkányban! Oldalunkon eladó és kiadó hotelekkel, panziókkal és éttermekkel találkozhat. A városban 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen harkányi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Eladó téglalakás, Harkány

Harkány
5

Harkányi szálloda ár alatt eladó!

Harkány
21

Liget utca

Harkány, Vörösmarty Mihály utca
3

Eladó családi ház, Harkány, Harkány Orgona utca

Harkány, Harkány Orgona utca
3

Eladó családi ház, Harkány, Harkány Harkány üdülőtelepi részén

Harkány, Harkány Harkány üdülőtelepi részén
3

Eladó családi ház, Harkány, Harkány 900 méterre a fürdőtől

Harkány, Harkány 900 méterre a fürdőtől
4

Eladó egyéb kereskedelmi-ipari, Harkány

Harkány
25

Csendes utcában

Harkány, Vak Bottyán utca
17

===Télíesített felújított nyaraló===

Harkány, Vörösmarty Mihály utca
32

900 méterre a fürdőtől

Harkány, Ságvári utca
14

Nyárfa utca

Harkány, Nyárfa tér
24

Üdülőövezet

Harkány
9

Bartók Béla utca

Harkány, Bartók Béla utca
17

===Télíesített felújított nyaraló===

Harkány, Vörösmarty Mihály utca
16

Fenyő tér

Harkány, Fenyő tér
17

Nyárfa tér

Harkány, Nyárfa tér
11

Dózsa György utca

Harkány, Dózsa György utca
10

Orgona utca

Harkány, Orgona utca
21

Liget utca

Harkány, Harkány, Vörösmarty Mihály utca
17

===Télíesített felújított nyaraló===

Harkány, Vörösmarty Mihály utca