Eladó és kiadó ingatlanok Harkán

Találati lista:

80

Itt találhatóak a harkai ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Harka Sopron, Kópháza és a magyar-osztrák országhatár között fekszik az Alpokalján, közúton Sopron és Kópháza felől közelíthető meg. Természetvédelmi területen fekszik, a településen soha nem volt ipari tevékenység és ennek létesítése a jövőben sem várható, ezért tiszta levegője és Ausztriához, valamint Sopronhoz való közelsége kedvelt lakóhellyé teszi. Harka Sopron és Ágfalva mellett alapító tagja a Soproni-Hegység Natúrparknak, mely a hegység természetkímélő turizmusának fejlesztésére alakult, és kiemelt sajátossága a Lövérek államilag minősített gyógyhely, a 276 m magas Harkai-dombról pedig csodálatos panoráma nyílik az idelátogatók számára. A település legrégebbi építészeti emléke az Istenszéke hegytetőn található, kr. e. VII. században épült földvár, melynek már csak maradványai láthatók, de említésre méltó az Árpád-kori, 1309-ben emelt katolikus templom is. A település legjelentősebb rendezvényei a Harkai napok, a Harkai búcsú, a Szüreti mulatság, valamint a Márton napi Lampionos felvonulás és a Határmenti találkozó minden év december 31-én. Sopronban vagy a határon túl dolgozik, de egy csendes tisztalevegőjű faluban szeretne élni? Harkán a település központjában családi házak és építési telkek várják. Az Alpesi- és a Panoráma lakóparkban szintén találhat építési telkeket vagy új építésű családi házakat. A községben 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget harkai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

9

Nagyméretű kert Sopron mellett -Harkán- eladó

Harka
11

Eladó 120.00m² családi ház, Harka

Harka
9

Sopron mellett, Harkán családi ház eladó

Harka
7

Harkán ,az Alpesi lakóparkban 47%-os készültségű családi ház eladó!!

Harka, Alpesi lakpark
5

Eladó UTCAFRONTI, építési telkek ALPESI-LAKÓPARKBAN !

Harka, Alpesi Lkp, Alpesi
7

Eladó 757.00m² építési telek, Harka

Harka, Alpesi lakópark
7

Eladó 600.00m² építési telek, Harka

Harka, Alpesi lakópark
8

Eladó 835.00m² építési telek, Harka

Harka, Alpesi lakópark
10

Eladó 400.00m² építési telek, Harka

Harka, Alpesi lakópark
5

Eladó 1108.00m² építési telek, Harka

Harka, Alpesi lakópark
4

Eladó 450.00m² építési telek, Harka

Harka
4

Eladó 502.00m² építési telek, Harka

Harka, Alpesi lakópark
4

Eladó 403.00m² építési telek, Harka

Harka, Alpesi lakópark
11

Eladó 1486.00m² építési telek, Harka

Harka, Alpesi lakópark
10

HARKA ALPESI LAKÓPARK- ÉPÍTÉSI TELKEK !

Harka, Alpesi Lkp
2

Eladó 502.00m² építési telek, Harka

Harka, Alpesi lakópark
9

Eladó 2110.00m² építési telek, Harka

Harka, Alpesi lakópark
8

Eladó 536.00m² építési telek, Harka

Harka, Alpesi lakópark
4

Eladó 850.00m² építési telek, Harka

Harka, Alpesi lakópark