Eladó és kiadó ingatlanok Halászteleken

Találati lista:

217

Itt találhatóak a halászteleki ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Halásztelek a Duna-menti síkságon, a Csepeli-síkon, a Csepel-szigeten fekszik. Nyugati határa a fő Duna-ág. A nagyon fiatal és viszonylag későn várossá avatott település fejlődését az 1990-ben átadott M0-ás déli szakaszának és két hídjának köszönheti. Legjelentősebb építészeti nevezetessége a Malonyai-kastély, melyet 1892-ben építettek. Az épületet 2005-ben állították helyre, azóta kulturális rendezvényeknek ad otthont. Legkülönlegesebb épülete az 1953-ban létrejött önálló Árpád házi Szent Erzsébet Egyházközség és Plébánia temploma, melyet 1976 és 1986 között a Római Katolikus és a Görög Katolikus hívek összefogásával építettek. A templom érdekességét ősi magyar sátorformája adja, mely az égbolt és a föld találkozását szimbolizálja. A XX. század elején betelepülő bolgároknak állít emléket Halásztelek legérdekesebb köztéri alkotása, a Bolgárkerék. A város díszpolgárai közül érdemes megemlítünk, az itt élő Cseh László, úszóbajnokot. Családi házat keres Halásztelken? A város egész területén számtalan ingatlan közül válogathat. Téglalakást vásárolna? A város központjában biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. A városban 3 óvoda, 2 általános iskola, 1 gimnázium és 1 középiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget halászteleki ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

20

Eladó üzlet, Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út

Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út
2

Eladó ikerház, Halásztelek, Kertváros

Halásztelek, Kertváros
2

Eladó ikerház, Halásztelek, Kertváros

Halásztelek, Kertváros
18

Eladó ikerház, Halásztelek, Spárhoz közel

Halásztelek, Spárhoz közel
7

Földszintes ház garázzsal

Halásztelek
17

2 generációs medencés ház a Duna közelében

Halásztelek

Külterületi telek.

Halásztelek
15

Nívós környezetben

Halásztelek
16

SPAR-hoz közel

Halásztelek
22

Újépítésű házak között

Halásztelek
16

Hangulatos ház, jó helyen

Halásztelek
10

Családiházas belterület

Halásztelek
26

Duna part közelében, új házak között.

Halásztelek
6

MEDVE LAKÓPARK

Halásztelek
6

MEDVE LAKÓPARK

Halásztelek
13

Elegáns ház, nagy terekkel

Halásztelek
22

Óvárosi részen, József Attila térhez közel.

Halásztelek
16

Hangulatos ház, jó helyen

Halásztelek
22

Két lakásos családi ház Halásztelek közepén

Halásztelek