Hajdúszoboszlói eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

548

Ezen az oldalon a Hajdúszoboszlón megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Hajdúszoboszló, az Alföld fürdővárosa az Alföld keleti részén, a Hajdúhát, a Hortobágy és a Nagy-Sárrét és a Berettyó vidékén helyezkedik el. A Debrecentől 20 km-re található településen áthalad a Nyíregyházát Debrecennel és Püspökladánnyal összekötő E573-as főközlekedési útvonal. Hajdúszoboszló, fő vonzerejét a fürdőkomplexum adja, ahol gyógyfürdő, aquapark, aqua-palace és strand is helyet kapott. További jelentős idegenforgalmi nevezetességei a Református templom és a mellette húzódó városi erődfal maradványai, melyek a város legrégebbi műemlék épületei. A templom az 1700-as évek végén épült, barokk stílusban. Hajdúszoboszló új épített öröksége és egyben a város szimbóluma a Harangház, melyben különböző méretű és hangú harangok kaptak helyet. Megtalálhatjuk közöttük a Kölcsey-harangot, a Világ harangot, a Zenélő harangot és a Szent István király nevét viselő harang kompozíciót. A Bocskai István Múzeumban a Hajdúszoboszló bemutató várostörténeti tárlat látható. Egyéb nevezetességei a Hajdúszoboszlói Tájház és a Hajdúszoboszlói Gazdaház , mely a nemesi Czeglédy család egykori életét mutatja be. Lakást vásárolna Hajdúszoboszlón a Termálfürdő közelében? Számtalan téglalakás közül válogathat. Vendéglátással foglalkozik? Üzletet szeretne nyitni Hajdúszoboszló központjában? A termálfürdő közelében kiadó üzlethelyiségek, hotelek, panziók közt válogathat. Családi házat keres? A központban, a fürdő közelében eladó családi házakból is óriási a kínálat. A városban 8 óvoda, 5 általános iskola, 3 szakközépiskola és 1 zeneiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen hajdúszoboszlói ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

28

Rákóczi utcán 2007ben épült 4 szoba nagy nappalis szép lakás eladó garázzsal

Hajdúszoboszló, Belváros, Rákóczi utca
11

Hajdúszoboszlón, fürdő közeli ikerház 42 m2-es 2 szobás lakása 12,9 M Ft.

Hajdúszoboszló, Üdülőövezet
13

Eladó családi ház, Hajdúszoboszló, Bánomkert

Hajdúszoboszló, Bánomkert
9

Eladó téglalakás, Hajdúszoboszló, Belváros

Hajdúszoboszló, Belváros
16

Eladó családi ház, Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló
14

Hajdúszoboszló Bánom kert részen családi ház eladó!

Hajdúszoboszló
10

Hajdúszoboszló Belvárosában társasházi lakás eladó!

Hajdúszoboszló
2

Hajdúszoboszlón kíváló gazdálkodási földterület eladó!

Hajdúszoboszló
8

Igényes lakás eladó!!!!!!

Hajdúszoboszló
11

Családbarát társasházi lakás eladó!

Hajdúszoboszló, Városközpont
15

Eladó Apartmanház

Hajdúszoboszló, Fürdőövezet
13

Igényes Családiház

Hajdúszoboszló, Fürdőövezet
12

Igényes szép családi ház eladó

Hajdúszoboszló, Fördőövezet
10

Üdültetés alkalmas ház eladó

Hajdúszoboszló, Fürdőövezet
10

Szép lakás Eladó

Hajdúszoboszló, Városközpont
12

Kertes ház Eladó

Hajdúszoboszló, Kertváros
8

Többgenerációs családi ház

Hajdúszoboszló, Fürdőövezet
5

Frekventált helyen Garázs Eladó

Hajdúszoboszló, Városközpont
11

Eladó lakás

Hajdúszoboszló, Kertváros
7

Eladó lakás

Hajdúszoboszló, Városközpont