Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Hajdúszoboszlói eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista: 434

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Ezen az oldalon a Hajdúszoboszlón megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Hajdúszoboszló, az Alföld fürdővárosa az Alföld keleti részén, a Hajdúhát, a Hortobágy és a Nagy-Sárrét és a Berettyó vidékén helyezkedik el. A Debrecentől 20 km-re található településen áthalad a Nyíregyházát Debrecennel és Püspökladánnyal összekötő E573-as főközlekedési útvonal. Hajdúszoboszló, fő vonzerejét a fürdőkomplexum adja, ahol gyógyfürdő, aquapark, aqua-palace és strand is helyet kapott. További jelentős idegenforgalmi nevezetességei a Református templom és a mellette húzódó városi erődfal maradványai, melyek a város legrégebbi műemlék épületei. A templom az 1700-as évek végén épült, barokk stílusban. Hajdúszoboszló új épített öröksége és egyben a város szimbóluma a Harangház, melyben különböző méretű és hangú harangok kaptak helyet. Megtalálhatjuk közöttük a Kölcsey-harangot, a Világ harangot, a Zenélő harangot és a Szent István király nevét viselő harang kompozíciót. A Bocskai István Múzeumban a Hajdúszoboszló bemutató várostörténeti tárlat látható. Egyéb nevezetességei a Hajdúszoboszlói Tájház és a Hajdúszoboszlói Gazdaház , mely a nemesi Czeglédy család egykori életét mutatja be. Lakást vásárolna Hajdúszoboszlón a Termálfürdő közelében? Számtalan téglalakás közül válogathat. Vendéglátással foglalkozik? Üzletet szeretne nyitni Hajdúszoboszló központjában? A termálfürdő közelében kiadó üzlethelyiségek, hotelek, panziók közt válogathat. Családi házat keres? A központban, a fürdő közelében eladó családi házakból is óriási a kínálat. A városban 8 óvoda, 5 általános iskola, 3 szakközépiskola és 1 zeneiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen hajdúszoboszlói ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.