Hajdúböszörményi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

58

Ezen az oldalon a Hajdúböszörményben megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Hajdúböszörmény Debrecentől 20 km-re, a Nyírség és a Hajdúság találkozásánál helyezkedik el. Területén áthalad a 35-ös főút, mely Debrecennel és Miskolccal köti össze. Vasúttal a Debrecen-Tiszalök vonalon érhető el, Budapest felől pedig az M35-ös autópályán közelíthető meg. Legjelentősebb látnivalója a Bocskai téri református templom, mely a város erődtemploma volt, eredetileg gótikus stílusban épült, s erődfallal, sarokbástyával volt körülvéve. 1880 és 1882 között átépítették romantikus stílusban. A megye legrégibb középülete a Hajdúsági Múzeum, az egykori Hajdúkerületi székház, melyben a múzeum és a városi bíróság talált otthonra. A város legrégibb műemléke a Zeleméri csonkatorony, egy késő gótikus stílusban épült középkori templommaradvány, melyet 1332-ben említenek először. Jelentős nevezetessége még a Városháza, mely késő eklektikus stílusban épült 1907-ben. További látnivalói a Hajdúböszörményi Tájházak, a Zsinagóga és a Bocskai-szobor, mely a város jelképévé vált. Hajdúböszörményben és környékén több a természetvédelmi terület, mint például a Nyárfás-lapos, a Gyertyános tölgyes, a Gyöngyvirágos tölgyes, a pródi gyepek és a Bagota -puszta élővilága, valamint a belvárosban a Dorogi úti hársfasor és a II. Rákóczi Ferenc utcai és az Újvárosi utcai platánsor. További érdekessége, hogy a város határában 21 kunhalom is található. Családi házat szeretne vásárolni Hajdúböszörményben? A város kertvárosi részén számtalan ingatlan közül válogathat. Téglalakást keres? A város központjában biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. Üzletet szeretne nyitni? A belvárosban, frekventált helyen eladó és kiadó üzlethelyiségeket talál. A városban 5 óvoda, 8 általános iskola, 3 középiskola, valamint a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Felnőttképzési Kara működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen hajdúböszörményi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

2

Eladó építési telek, Hajdúböszörmény

Hajdúböszörmény
2

Eladó építési telek, Hajdúböszörmény

Hajdúböszörmény
2

Hajdúböszörményi építési telek eladó!

Hajdúböszörmény
11

Hajdúböszörményben 90 Nm-Es Szigetelt Családi Ház.

Hajdúböszörmény
10

H-böszörményi két generációs családi ház eladó!

Hajdúböszörmény, Vénkert
5

Ideális

Hajdúböszörmény
11

Eladó zártkerti ingatlan

Hajdúböszörmény

Hajdúböszörmény, Baltazár D. u-án, 9 lakás építésére is telek eladó

Hajdúböszörmény, Baltazár Dezső utca
5

Külső-Hadházi utca

Hajdúböszörmény, Középkert
7

Eladó családi ház, Hajdúböszörmény

Hajdúböszörmény
12

Ha szeretnél egy biztonságos szép kis otthont a családodnak

Hajdúböszörmény, Körút
21

Hajdúböszörmény városközpontban, egy 180 m2-es, tégla építésű, 3 szobás, duplakomfortos, duplagarázsos, felújított nagypolgári lakóépület eladó!

Hajdúböszörmény, Belváros
7

Hajdúböszörmény központjában üzlethelyiség kiadó

Hajdúböszörmény, Belváros
18

Eladó panellakás, Hajdúböszörmény

Hajdúböszörmény
10

Dorogi utcán 2 szoba nappali garázs

Hajdúböszörmény, Dorogi utca
2

Eladó építési telek, Hajdúböszörmény

Hajdúböszörmény
16

Cukrászda 2 szobás lakással eladó

Hajdúböszörmény, Hadházi
5

Eladó családi ház, Hajdúböszörmény

Hajdúböszörmény
2

Eladó építési telek, Hajdúböszörmény, Lidl környéke.

Hajdúböszörmény, Lidl környéke.