Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Hajdúböszörményi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista: 195

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Ezen az oldalon a Hajdúböszörményben megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Hajdúböszörmény Debrecentől 20 km-re, a Nyírség és a Hajdúság találkozásánál helyezkedik el. Területén áthalad a 35-ös főút, mely Debrecennel és Miskolccal köti össze. Vasúttal a Debrecen-Tiszalök vonalon érhető el, Budapest felől pedig az M35-ös autópályán közelíthető meg. Legjelentősebb látnivalója a Bocskai téri református templom, mely a város erődtemploma volt, eredetileg gótikus stílusban épült, s erődfallal, sarokbástyával volt körülvéve. 1880 és 1882 között átépítették romantikus stílusban. A megye legrégibb középülete a Hajdúsági Múzeum, az egykori Hajdúkerületi székház, melyben a múzeum és a városi bíróság talált otthonra. A város legrégibb műemléke a Zeleméri csonkatorony, egy késő gótikus stílusban épült középkori templommaradvány, melyet 1332-ben említenek először. Jelentős nevezetessége még a Városháza, mely késő eklektikus stílusban épült 1907-ben. További látnivalói a Hajdúböszörményi Tájházak, a Zsinagóga és a Bocskai-szobor, mely a város jelképévé vált. Hajdúböszörményben és környékén több a természetvédelmi terület, mint például a Nyárfás-lapos, a Gyertyános tölgyes, a Gyöngyvirágos tölgyes, a pródi gyepek és a Bagota -puszta élővilága, valamint a belvárosban a Dorogi úti hársfasor és a II. Rákóczi Ferenc utcai és az Újvárosi utcai platánsor. További érdekessége, hogy a város határában 21 kunhalom is található. Családi házat szeretne vásárolni Hajdúböszörményben? A város kertvárosi részén számtalan ingatlan közül válogathat. Téglalakást keres? A város központjában biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. Üzletet szeretne nyitni? A belvárosban, frekventált helyen eladó és kiadó üzlethelyiségeket talál. A városban 5 óvoda, 8 általános iskola, 3 középiskola, valamint a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Felnőttképzési Kara működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen hajdúböszörményi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.