Hirdetés

Ingatlanok Gyula

Találati lista:

437

Ezen az oldalon az Ön által beállított keresési feltételek alapján, a Gyulán megtalálható, (ház, házrész, lakás, telek, stb.) kategóriában szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítheti a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Gyula városrészeire, Belváros, Kisrománváros, Kisváros, Krinolinkert, Újgyula, Nagyrománváros, Németváros, Magyarváros, Gyulavári, Ajtósfalva, Galbácskert. Gyula a régió legjelentősebb turisztikai központja, számos szálloda, panzió, magánszállás fogadja a kikapcsolódni vágyó látogatókat. Tavasztól őszig pezseg a kulturális élet, karneválok, fesztiválok sora teszi felejthetetlenné az itt tartózkodást. Híres gyógyfürdője, a Gyulai Várfürdő, a több, mint 600 éves gyulai vár, valamint a Gyulai Várszínház. A város kiemelkedő a gasztronómia területén is, a gyulai kolbász nemzetközi hírű, ahogyan a gyulai pálinka is. Gyulához legközelebbi város Békéscsaba, mely a 44-es főúton haladva érhető el. 1970 óta Gyula fontos határátkelőhely. Ha eldöntötte, hogy ingatlant vásárol Gyulán, legnagyobb számban kertes házak közül válogathat. Akár a Belvárosban is, ahol a turisztikai szempontokat figyelembe véve, frekventált helyen akár magánszállásra is kialakítható ingatlanhoz is hozzájuthat. Ha esetleg téglaépítésű lakást keres, Németvárosban érdemes keresni, de ha csendes, vidékies hangulatú városrészben szeretne családi házat, Gyulavári városrészben érdemes keresnie. A településen 4 általános iskola, 5 középiskola, 1 felsőoktatási intézmény található.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Gyulán.

Építési telek-Gyula

Gyula, Újgyula

Gyulaváriban építési telek

Gyula, Gyulavári
15

Családi ház-pinceborozóval, mely bármilyen vállalkozásra alkalmas

Gyula, Németváros
Hirdetés

0,5 Ha legelő,gyep

Gyula
15

Belterületi, erdő szélén nagy parkosított területen N+2 szobás családi ház

Gyula, Kisökörjárás
10

2 szobás társasház

Gyula, magyarváros
15

nappali+5 szobás tetőtér beépítéses igényes kialakítású családi ház

Gyula, magyarváros
14

Belvárosban 3 szobás felújított családi ház

Gyula, belváros
15

Belvárosban 4 lakásos társasház egyben eladó

Gyula, belváros
12

Gyulaváriban kis családi ház

Gyula
9

Csigakertben családi ház

Gyula, csigakert
Hirdetés

Gyulaváriban építési telek

Gyula, gyulavári

Remetén 4 ha szántó

Gyula, Gyula
12

Fürdőövezetben nappali+2 szobás családi ház

Gyula, Füürdőövezet
16

Bicerén nappali+3 szobás tetőtér beépítéses családi ház halastóval

Gyula, Bicere
7

Gyulán 2 szobás tégla építésű lakás

Gyula, Honvéd ltrp
15

Bicerén 1,2 Ha föld 30 m2-es faházzal Élővíz-csatorna mellett

Gyula, Bicere
Hirdetés

Gyulán 10 Ha szántó eladó

Gyula, Kígyósi út

Gyulán 1000 m2-es szántó eladó

Gyula, Gyula

Gyulaváriban építési telek

Gyula, Gyulavári