Ingatlanok Gyula

Találati lista:

510

Ezen az oldalon az Ön által beállított keresési feltételek alapján, a Gyulán megtalálható, (ház, házrész, lakás, telek, stb.) kategóriában szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítheti a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Gyula városrészeire, Belváros, Kisrománváros, Kisváros, Krinolinkert, Újgyula, Nagyrománváros, Németváros, Magyarváros, Gyulavári, Ajtósfalva, Galbácskert. Gyula a régió legjelentősebb turisztikai központja, számos szálloda, panzió, magánszállás fogadja a kikapcsolódni vágyó látogatókat. Tavasztól őszig pezseg a kulturális élet, karneválok, fesztiválok sora teszi felejthetetlenné az itt tartózkodást. Híres gyógyfürdője, a Gyulai Várfürdő, a több, mint 600 éves gyulai vár, valamint a Gyulai Várszínház. A város kiemelkedő a gasztronómia területén is, a gyulai kolbász nemzetközi hírű, ahogyan a gyulai pálinka is. Gyulához legközelebbi város Békéscsaba, mely a 44-es főúton haladva érhető el. 1970 óta Gyula fontos határátkelőhely. Ha eldöntötte, hogy ingatlant vásárol Gyulán, legnagyobb számban kertes házak közül válogathat. Akár a Belvárosban is, ahol a turisztikai szempontokat figyelembe véve, frekventált helyen akár magánszállásra is kialakítható ingatlanhoz is hozzájuthat. Ha esetleg téglaépítésű lakást keres, Németvárosban érdemes keresni, de ha csendes, vidékies hangulatú városrészben szeretne családi házat, Gyulavári városrészben érdemes keresnie. A településen 4 általános iskola, 5 középiskola, 1 felsőoktatási intézmény található.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Gyulán.

11

Hangulatos lakás Gyula belvárosában

Gyula, Belváros, Gyula Belváros
12

Gyulaváriban kis családi ház

Gyula
4

Eladó társasházi lakás, Gyula

Gyula
10

Eladó családi ház, Gyula

Gyula

Eladó társasházi lakás, Gyula

Gyula

Fürdőövezetben 10 szobás vállalkozásra alkalmas családi ház

Gyula

Eladó építési telek, Gyula

Gyula
4

Eladó családi ház, Gyula

Gyula

Fürdőövezetben építési telek

Gyula
12

Belvároshoz közel átalakított családiház

Gyula, Újváros
3

Szanazug-lakható nyaraló

Gyula, Szanazug
9

Városerdőn faház nyaraló

Gyula, Városerdő
11

Belső Törökzug kertvárosi részén, felújított családi ház

Gyula, Belső Törökzug, Petik Ambrus u. 18.
11

2,5 szobás lakás Törökzugban

Gyula, Törökzug
13

Gyulán lévő apartmanok fejlesztési, természetvédelmi övezetben

Gyula, Kisökörjárás
8

Kőszegen apartmanozásra alkalmas tetőteres apartmanház

Gyula

Szanazugban zártkert

Gyula, Szanazug

Németvároson családi ház

Gyula, Németváros
7

Gyula-Városerdőn 50 m2 családi ház eladó

Gyula, Gyula
23

Bútorozott családi ház Gyula legkedveltebb városrészén

Gyula, Újváros, Gyula Újváros