Hirdetés

Ingatlanok Gyula

Találati lista:

358

Ezen az oldalon az Ön által beállított keresési feltételek alapján, a Gyulán megtalálható, (ház, házrész, lakás, telek, stb.) kategóriában szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítheti a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Gyula városrészeire, Belváros, Kisrománváros, Kisváros, Krinolinkert, Újgyula, Nagyrománváros, Németváros, Magyarváros, Gyulavári, Ajtósfalva, Galbácskert. Gyula a régió legjelentősebb turisztikai központja, számos szálloda, panzió, magánszállás fogadja a kikapcsolódni vágyó látogatókat. Tavasztól őszig pezseg a kulturális élet, karneválok, fesztiválok sora teszi felejthetetlenné az itt tartózkodást. Híres gyógyfürdője, a Gyulai Várfürdő, a több, mint 600 éves gyulai vár, valamint a Gyulai Várszínház. A város kiemelkedő a gasztronómia területén is, a gyulai kolbász nemzetközi hírű, ahogyan a gyulai pálinka is. Gyulához legközelebbi város Békéscsaba, mely a 44-es főúton haladva érhető el. 1970 óta Gyula fontos határátkelőhely. Ha eldöntötte, hogy ingatlant vásárol Gyulán, legnagyobb számban kertes házak közül válogathat. Akár a Belvárosban is, ahol a turisztikai szempontokat figyelembe véve, frekventált helyen akár magánszállásra is kialakítható ingatlanhoz is hozzájuthat. Ha esetleg téglaépítésű lakást keres, Németvárosban érdemes keresni, de ha csendes, vidékies hangulatú városrészben szeretne családi házat, Gyulavári városrészben érdemes keresnie. A településen 4 általános iskola, 5 középiskola, 1 felsőoktatási intézmény található.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Gyulán.

Eladó családi ház, Gyula

Gyula
8

Eladó 2155m2 ipari, keresk. telek, Gyula

Gyula
8

Eladó 6250m2 ipari, keresk. telek, Gyula

Gyula
Hirdetés

Építési telek

Gyula, Kisrománváros

Építési telek-Gyula

Gyula, Újgyula

Eladó családi ház, Gyula

Gyula
15

Családi ház-pinceborozóval, mely bármilyen vállalkozásra alkalmas

Gyula, Németváros
9

Csigakertben családi ház

Gyula, csigakert

Tetőtér beépítéses gazdasági épület

Gyula, Kálvária
10

Tetőtér beépítéses hétvégi ház

Gyula, Szilvás
7

Gyulaváriban építési telek

Gyula, Gyulavári
Hirdetés

Gyulaváriban építési telek

Gyula, gyulavári
12

Fürdőövezetben nappali+2 szobás családi ház

Gyula, Füürdőövezet
16

Bicerén nappali+3 szobás tetőtér beépítéses családi ház halastóval

Gyula, Bicere
14

Belvárosban 3 szobás felújított családi ház

Gyula, belváros
15

Belvárosban 4 lakásos társasház egyben eladó

Gyula, belváros

Farkashalom vállalkozásra alkalmas földterület gazdasági épülettel

Gyula, Farkashalom
Hirdetés
15

Bicerén 1,2 Ha föld 30 m2-es faházzal Élővíz-csatorna mellett

Gyula, Bicere

Gyulán 1000 m2-es szántó eladó

Gyula, Gyula
14

Kisrománvároson 4 szobás összkomfortos parasztház jellegű családi ház

Gyula, Kisrománváros