Ingatlanok Gyula

Találati lista:

548

Ezen az oldalon az Ön által beállított keresési feltételek alapján, a Gyulán megtalálható, (ház, házrész, lakás, telek, stb.) kategóriában szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítheti a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Gyula városrészeire, Belváros, Kisrománváros, Kisváros, Krinolinkert, Újgyula, Nagyrománváros, Németváros, Magyarváros, Gyulavári, Ajtósfalva, Galbácskert. Gyula a régió legjelentősebb turisztikai központja, számos szálloda, panzió, magánszállás fogadja a kikapcsolódni vágyó látogatókat. Tavasztól őszig pezseg a kulturális élet, karneválok, fesztiválok sora teszi felejthetetlenné az itt tartózkodást. Híres gyógyfürdője, a Gyulai Várfürdő, a több, mint 600 éves gyulai vár, valamint a Gyulai Várszínház. A város kiemelkedő a gasztronómia területén is, a gyulai kolbász nemzetközi hírű, ahogyan a gyulai pálinka is. Gyulához legközelebbi város Békéscsaba, mely a 44-es főúton haladva érhető el. 1970 óta Gyula fontos határátkelőhely. Ha eldöntötte, hogy ingatlant vásárol Gyulán, legnagyobb számban kertes házak közül válogathat. Akár a Belvárosban is, ahol a turisztikai szempontokat figyelembe véve, frekventált helyen akár magánszállásra is kialakítható ingatlanhoz is hozzájuthat. Ha esetleg téglaépítésű lakást keres, Németvárosban érdemes keresni, de ha csendes, vidékies hangulatú városrészben szeretne családi házat, Gyulavári városrészben érdemes keresnie. A településen 4 általános iskola, 5 középiskola, 1 felsőoktatási intézmény található.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Gyulán.

Szántó

Gyula

Eladó borozó, söröző, büfé, Gyula

Gyula

Eladó családi ház, Gyula

Gyula
15

Családi ház-pinceborozóval, mely bármilyen vállalkozásra alkalmas

Gyula, Németváros
15

Németvároson nappali + 2 szobás tetőteres sorház

Gyula, Kisrománváros

Tetőtér beépítéses gazdasági épület

Gyula, Kálvária
15

Igényes kialakítású kétgenerációs új építésű tanyaingatlan

Gyula, Szanazug
9

Törökzugi szőlőkben tetőteres kis hétvégi ház

Gyula, Törökzug
5

Ajtósfalván zártkert kis épülettel

Gyula, Ajtósfalva
9

Új építésű szerkezetkész tetőteres családi ház

Gyula, Újváros
7

Gyulaváriban családi ház

Gyula, Gyulavári
15

Belterületi, erdő szélén nagy parkosított területen N+2 szobás családi ház

Gyula, Kisökörjárás
11

Belvárosban nappali+2,5 szobás tetőteres ikerház egyike

Gyula, belváros
7

Belvárosban 2 szobás tégla lakás

Gyula, belváros
13

Nappali+2 szobás kétszintes társasházi lakás

Gyula, Magyarváros

Ajtósfalván szántó

Gyula, Ajtósfalva

Ajtósfalván szántó

Gyula, Ajtósfalva
13

nappali+2 szobás tetőteres igényesen kialakított lakóház

Gyula, Városerdő

Remetén 4 ha szántó

Gyula