Hirdetés

Ingatlanok Gyula

Találati lista:

337

Ezen az oldalon az Ön által beállított keresési feltételek alapján, a Gyulán megtalálható, (ház, házrész, lakás, telek, stb.) kategóriában szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítheti a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Gyula városrészeire, Belváros, Kisrománváros, Kisváros, Krinolinkert, Újgyula, Nagyrománváros, Németváros, Magyarváros, Gyulavári, Ajtósfalva, Galbácskert. Gyula a régió legjelentősebb turisztikai központja, számos szálloda, panzió, magánszállás fogadja a kikapcsolódni vágyó látogatókat. Tavasztól őszig pezseg a kulturális élet, karneválok, fesztiválok sora teszi felejthetetlenné az itt tartózkodást. Híres gyógyfürdője, a Gyulai Várfürdő, a több, mint 600 éves gyulai vár, valamint a Gyulai Várszínház. A város kiemelkedő a gasztronómia területén is, a gyulai kolbász nemzetközi hírű, ahogyan a gyulai pálinka is. Gyulához legközelebbi város Békéscsaba, mely a 44-es főúton haladva érhető el. 1970 óta Gyula fontos határátkelőhely. Ha eldöntötte, hogy ingatlant vásárol Gyulán, legnagyobb számban kertes házak közül válogathat. Akár a Belvárosban is, ahol a turisztikai szempontokat figyelembe véve, frekventált helyen akár magánszállásra is kialakítható ingatlanhoz is hozzájuthat. Ha esetleg téglaépítésű lakást keres, Németvárosban érdemes keresni, de ha csendes, vidékies hangulatú városrészben szeretne családi házat, Gyulavári városrészben érdemes keresnie. A településen 4 általános iskola, 5 középiskola, 1 felsőoktatási intézmény található.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Gyulán.

Hirdetés
9

Törökzugi szőlőkben tetőteres kis hétvégi ház

Gyula, Törökzug

Farkashalom vállalkozásra alkalmas földterület gazdasági épülettel

Gyula, Farkashalom
15

Belvároshoz közel egyedi tervezésű 2 nappali+4 szobás családi ház

Gyula, Gyula
7

Belvárosban 2 szobás tégla lakás eladó

Gyula, Belváros
3

Eladó családi ház, Gyula

Gyula
22

Németvároson két generáció részére lakható családi ház

Gyula, Németváros
Hirdetés
16

Földszintes nappali+ 3 szobás igényes kialakítású családi ház, szaunával

Gyula
4

Eladó családi ház Gyula

Gyula, Belterület

Fürdőövezetben építési telek

Gyula
13

Fürdő közelében apartmanozásra alkalmas családi ház

Gyula, Újváros
15

Belterületi, erdő szélén nagy parkosított területen N+2 szobás családi ház

Gyula, Kisökörjárás
13

nappali+2 szobás tetőteres igényesen kialakított lakóház

Gyula, Városerdő
Hirdetés
4

Belvároshoz közel 2 szobás felújítandó családi ház

Gyula, Belváros
13

Belvárosban nappali+3 szobás emeleti társasházi lakás

Gyula, belváros

Ajtósfalván belterületi zártkert

Gyula, Ajtósfalva

Ajtósfalván zártkert

Gyula, Ajtósfalva

Szanazugban zártkert

Gyula, Szanazug
5

Gyulán építési telek

Gyula, Magyarváros