Hirdetés

Ingatlanok Gyula

Találati lista:

361

Ezen az oldalon az Ön által beállított keresési feltételek alapján, a Gyulán megtalálható, (ház, házrész, lakás, telek, stb.) kategóriában szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítheti a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Gyula városrészeire, Belváros, Kisrománváros, Kisváros, Krinolinkert, Újgyula, Nagyrománváros, Németváros, Magyarváros, Gyulavári, Ajtósfalva, Galbácskert. Gyula a régió legjelentősebb turisztikai központja, számos szálloda, panzió, magánszállás fogadja a kikapcsolódni vágyó látogatókat. Tavasztól őszig pezseg a kulturális élet, karneválok, fesztiválok sora teszi felejthetetlenné az itt tartózkodást. Híres gyógyfürdője, a Gyulai Várfürdő, a több, mint 600 éves gyulai vár, valamint a Gyulai Várszínház. A város kiemelkedő a gasztronómia területén is, a gyulai kolbász nemzetközi hírű, ahogyan a gyulai pálinka is. Gyulához legközelebbi város Békéscsaba, mely a 44-es főúton haladva érhető el. 1970 óta Gyula fontos határátkelőhely. Ha eldöntötte, hogy ingatlant vásárol Gyulán, legnagyobb számban kertes házak közül válogathat. Akár a Belvárosban is, ahol a turisztikai szempontokat figyelembe véve, frekventált helyen akár magánszállásra is kialakítható ingatlanhoz is hozzájuthat. Ha esetleg téglaépítésű lakást keres, Németvárosban érdemes keresni, de ha csendes, vidékies hangulatú városrészben szeretne családi házat, Gyulavári városrészben érdemes keresnie. A településen 4 általános iskola, 5 középiskola, 1 felsőoktatási intézmény található.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Gyulán.

22

Németvároson két generáció részére lakható családi ház

Gyula, Németváros
16

Földszintes nappali+ 3 szobás igényes kialakítású családi ház, szaunával

Gyula
4

Eladó társasházi lakás, Gyula

Gyula
Hirdetés

Fürdőövezetben kétgenerációs családi ház

Gyula, Fürdőövezet
15

Németvároson nappali + 2 szobás tetőteres sorház

Gyula, Kisrománváros

Hétvégi ház

Gyula, Csíkosér
15

Igényes kialakítású kétgenerációs új építésű tanyaingatlan

Gyula, Szanazug
9

Törökzugi szőlőkben tetőteres kis hétvégi ház

Gyula, Törökzug
5

Ajtósfalván zártkert kis épülettel

Gyula, Ajtósfalva
9

Új építésű szerkezetkész tetőteres családi ház

Gyula, Újváros
15

Városerdőn 10 szobás üdülő

Gyula, Városerdő
Hirdetés
15

Békéscsabán 8 szobás tetőtér beépítéses ingatlan vállalkozásra

Gyula

Gyulaváriban építési telek

Gyula, Gyulavári

Gyulaváriban építési telek

Gyula, Gyulavári

Remetén 4 ha szántó

Gyula, Gyula
4

Belvároshoz közel 2 szobás felújítandó családi ház

Gyula, Belváros

Románvároson építési telek

Gyula, Románváros
Hirdetés
8

1,5 szobás felújított lakás

Gyula, Paradicsom
14

2 szobás, erkélyes felújított tégla lakás

Gyula, Belső-törökzug
11

Nappali+2 szobás sátortetős kocka ház

Gyula, Krinolinkert