Ingatlanok Gyula

Találati lista:

525

Ezen az oldalon az Ön által beállított keresési feltételek alapján, a Gyulán megtalálható, (ház, házrész, lakás, telek, stb.) kategóriában szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítheti a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Gyula városrészeire, Belváros, Kisrománváros, Kisváros, Krinolinkert, Újgyula, Nagyrománváros, Németváros, Magyarváros, Gyulavári, Ajtósfalva, Galbácskert. Gyula a régió legjelentősebb turisztikai központja, számos szálloda, panzió, magánszállás fogadja a kikapcsolódni vágyó látogatókat. Tavasztól őszig pezseg a kulturális élet, karneválok, fesztiválok sora teszi felejthetetlenné az itt tartózkodást. Híres gyógyfürdője, a Gyulai Várfürdő, a több, mint 600 éves gyulai vár, valamint a Gyulai Várszínház. A város kiemelkedő a gasztronómia területén is, a gyulai kolbász nemzetközi hírű, ahogyan a gyulai pálinka is. Gyulához legközelebbi város Békéscsaba, mely a 44-es főúton haladva érhető el. 1970 óta Gyula fontos határátkelőhely. Ha eldöntötte, hogy ingatlant vásárol Gyulán, legnagyobb számban kertes házak közül válogathat. Akár a Belvárosban is, ahol a turisztikai szempontokat figyelembe véve, frekventált helyen akár magánszállásra is kialakítható ingatlanhoz is hozzájuthat. Ha esetleg téglaépítésű lakást keres, Németvárosban érdemes keresni, de ha csendes, vidékies hangulatú városrészben szeretne családi házat, Gyulavári városrészben érdemes keresnie. A településen 4 általános iskola, 5 középiskola, 1 felsőoktatási intézmény található.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Gyulán.

Szántó

Gyula
7

Polgárház-intézménynek

Gyula

Eladó építési telek, Gyula

Gyula

Eladó műhely, Gyula

Gyula

Kocsma

Gyula, Újváros

Tetőtér beépítéses gazdasági épület

Gyula, Kálvária
15

Igényes kialakítású kétgenerációs új építésű tanyaingatlan

Gyula, Szanazug
15

Fürdőövezetben családi ház- apartmanozásra is alkalmas

Gyula, Fürőövezet
13

Gyulán nappali+4 szobás családi ház

Gyula, Kálvária
10

1 szobás társasházi lakás garázzsal leválasztott telken

Gyula, újvári

Belvárosban lévő kétszintes családi ház, fürdőtől 5 percre

Gyula, Belváros
15

Kétszintes családi ház a piac közelében

Gyula, magyarváros
4

Eladó családi ház, Gyula

Gyula

Fürdőövezetben építési telek

Gyula

Gyulaváriban üres építési telek

Gyula, Gyulavári
11

Szanazug-Dobozi oldalán mobil nyaraló

Gyula, Szanazug
15

Belvárosban 3 szobás polgári ház

Gyula, Belváros
12

Fürdőövezetben 10 szobás vállalkozásra alkalmas családi ház

Gyula, Fürdőövezet
6

Belvárosban 2 szobás tégla lakás

Gyula, belváros
15

Gyula belvárosában 190 m2-es családi ház eladó

Gyula, Belváros