Eladó és kiadó ingatlanok Győrzámolyon

Találati lista:

15

Ezen az oldalon a győrzámolyi ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések láthatóak. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Győrzámoly az Alsó-Szigetközben, Győrtől 9 km-re fekvő település. Közúton Győr felől érhető el, Győrújfalun keresztül. Legjelentősebb látnivalója római katolikus temploma, melyet Szent László tiszteletére szenteltek fel 1779-ben. A barokk stílusú műemlék épület 1869-ben leégett, de eredeti stílusában újjáépítették. A falu központjában található az a kereszt, melyet Csuti Vince és neje, Jász Örzse hálából állíttatott, mikor 4 fiuk az I. világháborúból hazatért. Erre a keresztre került fel később az I. világháború hősi halottainak névsora, a II. világháborús emlékoszlopot pedig mellette állították fel 1990-ben. A falu természeti értékekben is igen gazdag, itt található a Remencei Duna-ág, a Szil-ága, melyeket mindenütt magassásos és magaskórós szegélyez, az Alsó-Szigetköz legnagyobb nádasa, a Lajma, valamint a Zámolyi tölös ligeterdeje. Szeretne Győrtől pár percre a festői szépségű Szigetközben lakni? Győrzámoly csendes utcáiban családi házakat és építési telkeket találhat, az új építésű részeken nemrég épült családi házak között válogathat és újonnan épülő családi házakat is találhat. A településen 1 általános iskola működik.
Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget győrzámolyi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

3

CSALÁDI HÁZAT SZERETNE JÓ ÁRON! EZT NÉZZE MEG!

Győrzámoly
4

Kényelmes Győrzámolyi CSALÁDI ház

Győrzámoly, Zámoly eleje
14
CSOK ingatlan

Győrtől 7.5 km-re, Győrzámoly újépítésű lakóparkjában ikerház kiemelt extrákkal eladó.

Győrzámoly

Vízparti

Győrzámoly
15

Győrzámolyon családi ház, akár vállalkozásra is:)

Győrzámoly
3
CSOK 10+10

eladó családi ház Győrzámoly

Győrzámoly
3

Eladó téglaépítésű ikerház Győrzámoly

Győrzámoly
2

Ikerház, nagy telekkel!

Győrzámoly

Eladó ikerház, Győrzámoly

Győrzámoly

Eladó telek Győrzámolyon

Győrzámoly

Győrzámoly- Eladó építési telek

Győrzámoly
14

Kiadó luxuscsaládi ház Győrzámoly

Győrzámoly

Eladó telek Győrzámoly

Győrzámoly