Ingatlanok Győr

Találati lista:

2026

Ezen az oldalon a Győrön megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Győr városrészeire, Adyváros, Bácsa, Bakonyszentlászló, Belváros, Banai úti kertek, Csanakfalu, Csanakhegy, Dózsamajor, Erdeitanya, Ergényi lakótelep, Fehérlapos dűlő, Góré dűlő, Szent Erzsébet telep, Gyárváros, Gyimrót, Győrszentiván, Ipari park, Jancsifalu, József Attila lakótelep, Kisbácsa, Kismegyer, Likócs, Marcalváros, Ménfőcsanak, Nádorváros, Nagybácsa, Pinnyéd, Révfalu, Révfalu-viziváros, Sárás, Sashegy, Győrszabadhegy, Sziget, Újváros, Üdülőövezet, Városrét. Győr a Nyugat-Dunántúli régió kiemelkedő gazdasági, kulturális, vallási, oktatási központja. Központi fekvése is hozzájárult, hogy országunk legdinamikusabban fejlődő városává váljon. A település műemlékekben igen gazdag, belvárosa elnyerte a műemlék védelem Európa-díját. Ha nyaralást tervezett a régióban, vagy itt lakik, és pihenésre vágyik, érdemes ellátogatni a Rába-Quelle Termál- és Gyógyfürdőbe, a Győri Nemzeti Színházba, Xantus János Állatkertbe. Ha jövőjét Győrben képzeli el, érdemes megtekinteni a település eladó ingatlan- és albérlet kínálatát. A panellakás kínálatot érdemes megnézni Nádorváros, Adyváros, Marcalváros városrészben, esetleg Győrszabadhegyen. Ha családi házat szeretne Gyimrót, Kismegyer, Bácsa, Ménfőcsanak városrészt tekintse meg. Ha igazi csendes, elszigetelt, nyugodt helyen keresi álmai otthonát Pinnyéden megtalálhatja.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Győrön.

4

Eladó panellakás, Győr, Győrszabadhegy

Győr, Győrszabadhegy
5

Kiadó 15.00m² tégla lakás, Győr

Győr, Révfalu
11

Győr – Belvárosában, stílusos, polgári lakás eladó!

Győr, Győr-Belváros

GYŐR Góré dűlőben zártkerti telek eladó!

Győr, Górédűlő
4

Győr-Sáráson zártkerti HÁZIKÓ eladó

Győr, Sárás
16

Győr Belvárosában tégla lakás eladó.

Győr, Győr-Belváros
5

Győr-Ménfőcsanakon családi ház eladó

Győr, Ménfőcsanak
13

Győr-Belváros csendes részén, teraszos, Duna parti, exkluzív lakás kiadó.

Győr, Győr-Belváros
14
4

GYŐR-SZENTIVÁN Kertvárosban kétszintes házikó eladó!

Győr, Győrszentiván
4

EXKLUZÍV, MINŐSÉGI otthon Győr Belvárosában!

Győr, Győr-Belváros
4

Győr klasszikus belvárosában 3 szobás-külön konyhás lakás eladó!

Győr, Győr-Belváros

Győr Révfalú, rohamosan fejlődő részén, építési telek eladó!

Győr, Révfalu

Győrben Ipari Parkban ipari terület ELADÓ

Győr, Ipari Park

Győrben Ipari Parkban ipari terület KIADÓ

Győr, Ipari Park
5

Győrön belül tágas ikerház ? ennyiért ? Számoljon!!

Győr, Likócs
2

Tágas üzlethelyiség nagy lehetőségekkel!

Győr, Szitásdomb
8

Győr – RÉVFALU csendes részén, az EGYETEM közelében 48 m2-es lakás KIADÓ!

Győr, Révfalu
3

Győr Belvárosi ELADÓ ÜZLETHELYISÉG !

Győr, Győr-Belváros