Ingatlanok Győr

Találati lista:

1187

Ezen az oldalon a Győrön megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Győr városrészeire, Adyváros, Bácsa, Bakonyszentlászló, Belváros, Banai úti kertek, Csanakfalu, Csanakhegy, Dózsamajor, Erdeitanya, Ergényi lakótelep, Fehérlapos dűlő, Góré dűlő, Szent Erzsébet telep, Gyárváros, Gyimrót, Győrszentiván, Ipari park, Jancsifalu, József Attila lakótelep, Kisbácsa, Kismegyer, Likócs, Marcalváros, Ménfőcsanak, Nádorváros, Nagybácsa, Pinnyéd, Révfalu, Révfalu-viziváros, Sárás, Sashegy, Győrszabadhegy, Sziget, Újváros, Üdülőövezet, Városrét. Győr a Nyugat-Dunántúli régió kiemelkedő gazdasági, kulturális, vallási, oktatási központja. Központi fekvése is hozzájárult, hogy országunk legdinamikusabban fejlődő városává váljon. A település műemlékekben igen gazdag, belvárosa elnyerte a műemlék védelem Európa-díját. Ha nyaralást tervezett a régióban, vagy itt lakik, és pihenésre vágyik, érdemes ellátogatni a Rába-Quelle Termál- és Gyógyfürdőbe, a Győri Nemzeti Színházba, Xantus János Állatkertbe. Ha jövőjét Győrben képzeli el, érdemes megtekinteni a település eladó ingatlan- és albérlet kínálatát. A panellakás kínálatot érdemes megnézni Nádorváros, Adyváros, Marcalváros városrészben, esetleg Győrszabadhegyen. Ha családi házat szeretne Gyimrót, Kismegyer, Bácsa, Ménfőcsanak városrészt tekintse meg. Ha igazi csendes, elszigetelt, nyugodt helyen keresi álmai otthonát Pinnyéden megtalálhatja.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Győrön.

12

Nádorvárosi 64 nm-es lakás garázzsal!

Győr
9

Szabadhegyi extra négyzetméterek!

Győr
15

Kis ékszerdoboz Gyárváros szívében!

Győr
8

Szigetelt Nádorvárosi 1,5 szobás tégla lakás!

Győr
9

Ha a város szívében szeretne élni!

Győr
11

Szabadhegyi kertkapcsolatos kis lakás

Győr
12

Belvárosi Gyöngyszem!

Győr
18

Nádorvárosban 71 nm-es 3 szobás, erkélyes lakás!

Győr
6

Modern új építésű lakás Révfaluban!

Győr

Hatalmas telek ipari parknak

Győr, Révfalu
11

Nádorvárosi 3 szobás panellakás!

Győr
11

Kertkapcsolatos gyorsan kiadható kis lakás!

Győr
17

Bútorozott, 3 szobás erkélyes lakás autóbeállóval!

Győr
9

Marcal 1-ben 55 nm-es 2 szoba + hallos lakás!

Győr
10

Egyetemhez közel 2 szobás lakás!

Győr
8

Szigetelt Nádorvárosi 1,5 szobás tégla lakás!

Győr
7

Azonnal költözhető garzon közel a belvároshoz!

Győr
14

Családi ház nagy telekkel!

Győr
6

Bomba Áron!Adyvárosi 3 szoba + hallos lakás!

Győr
9

Adyvárosi 49 nm-es lakás Verhetetlen Áron!

Győr