Gyöngyösi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

212

Ezen az oldalon a Gyöngyösön megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Gyöngyös a Mátra és az Alföld találkozásánál fekszik, a Mátra kapuja. A várost négy patak is átszeli, a Gyöngyös-patak, a Külső-Mérges-patak, a Belső-Mérges-patak és a Tarján-patak. Közúton az M3-as autópályán és a 3-as főúton közelíthető meg. Gyöngyös sokrétű turisztikai adottságait a Mátra adja. Megtalálhatjuk itt a változatos természeti tájat, az építészeti, kulturális értékeket és a termálvizeket egyaránt. Gyöngyös legjelentősebb nevezetessége a Mátra Múzeum, az itt kiállított mamutcsontváz az intézmény „védjegye\" és egyben a város egyik jelképe is. További jelentős látnivalói a Ferences rendház és templom, melyben műemlékkönyvtár látogatható, a barokk stílusban épült Szent Bertalan templom, melyben az Egyházi kincstár tekinthető meg és a Huszár Lajos Éremtár. Természeti értékei közül említésre méltó a Gyöngyös-Mátrafüred között húzódó Sár-hegyi tanösvény, a Sár-hegy kopár csúcsa, a Cseplye-tető, melynek kilátójából a városra lehet látni és Méheskert a Sárhegyen. A gyerekek kedvence a Gyöngyös-Mátrafüred és Gyöngyös-Szalajkaház vonalon közlekedő kisvasút és az állatkert, mely Magyarország egyetlen magánkézben lévő állatkertje. A város lakóinak és az idelátogatók kikapcsolódását szolgálja a Városi Sportcsarnok és a Gyöngyösi Uszoda és Termálstrand, melynek vizét gyógyvízzé nyilvánították. Lakást keres Gyöngyösön? A központban téglalakások között, a lakótelepeken panellakások között válogathat. Gyöngyösön szeretné elindítani vállalkozását? Számos eladó/kiadó üzletet talál a városban, frekventált helyen. A városban 9 óvoda, 7 általános iskola, melyből 1 autista segítő központ, 5 középiskola és a Károly Róbert főiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen gyöngyösi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Eladó üzlet, Gyöngyös

Gyöngyös
8

Eladó házrész, Gyöngyös, Dózsa György utca

Gyöngyös, Dózsa György utca

Eladó sorház, Gyöngyös

Gyöngyös
17

Eladó téglalakás, Gyöngyös, Belvárosban

Gyöngyös, Belvárosban
10

Eladó téglalakás, Gyöngyös, Déli részen

Gyöngyös, Déli részen
16

Eladó lakás, Gyöngyös, PESTI ÚT

Gyöngyös, PESTI ÚT
11

Eladó téglalakás, Gyöngyös, Szent Bertalan utca

Gyöngyös, Szent Bertalan utca
7

Eladó lakás, Gyöngyös, LIDL környéke

Gyöngyös, LIDL környéke
11

Eladó téglalakás, Gyöngyös, Szent Bertalan utca 2

Gyöngyös, Szent Bertalan utca 2
17

Kiadó téglalakás, Gyöngyös, Belváros

Gyöngyös, Belváros
9

Eladó sorház, Gyöngyös, Magyar utca közelében

Gyöngyös, Magyar utca közelében
25

Eladó sorház, Gyöngyös, RIGÓ UTCA

Gyöngyös, RIGÓ UTCA
9

Eladó téglalakás, Gyöngyös, FŐ TÉRHEZ KÖZEL

Gyöngyös, FŐ TÉRHEZ KÖZEL

Eladó téglalakás, Gyöngyös

Gyöngyös
10

Eladó téglalakás, Gyöngyös, Ringsted úton

Gyöngyös, Ringsted úton
14

Eladó üdülő, nyaraló, Gyöngyös, Pipishegy zártkert

Gyöngyös, Pipishegy zártkert
17

Eladó családi ház, Gyöngyös

Gyöngyös
4

Eladó üzlet, Gyöngyös, Buszpályaudvar közelében

Gyöngyös, Buszpályaudvar közelében
15

Eladó téglalakás, Gyöngyös, Dombon

Gyöngyös, Dombon
17

Eladó panellakás, Gyöngyös

Gyöngyös