Eladó és kiadó ingatlanok Gyömrőn

Találati lista:

267

Itt találhatóak a gyömrői ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Gyömrő a Cserhát déli, dél-keleti halomvidékén, a Gödöllői - Monori dombvidék közepén fekszik, Budapest határától 8 km-re. Gyömrőn táborozott egykor II. Rákóczi Ferenc és itt intézte híres gyömrői beszédét katonáihoz. Ennek emlékét a város híven őrzi. A Mánya-réten, a seregszemle egykori színhelyén Rákóczi Emlékoszlopot emeltek. Itt rendezik minden évben az Országos Rákóczi Napok rendezvénysorozatot, valamint a Díjugrató lovasversenyt is, melyen a Rákóczi kupáért versenyezhetnek a résztvevők és a Rákóczi Emléktúra elnevezésű kerékpártúrát. Szintén II. Rákóczi Ferencről nevezték el az 1954-ben alapított Falumúzeumot, mely Pest megye első falumúzeuma volt. A város legjelentősebb építészeti nevezetessége a Református templom, mely nem annyira építészeti értéke, hanem inkább különleges kegytárgyai miatt említésre méltó, mint például a Kókusz-kehely, egy aranyozott ezüstkehelybe foglalt kókuszdió. A hagyomány szerint Kemény János erdélyi Fejedelem az 1657-es lengyel hadjárat során hadifogoly volt a Krím félszigeten, ahol ez a kókuszdió volt az ivópohara, mikor fejedelemmé választották, poharát aranyba foglaltatta. További nevezetességei az 1840-47-ben épült Teleki kastély,a római korban épült Kőhíd és a Tájház, melyben néprajzi-, helytörténeti- és képzőművészeti tekinthető meg. Gyömrő további idegenforgalmi nevezetessége a Tó-Fürdő, melyet az egykori téglagyár megszűnésekor, a bányát elöntő víz hozott létre. Hamar észrevették, hogy a víznek gyógyhatása van és környezetének annyira jó a klímája, hogy tüdőbetegek gyógyítására is alkalmas. Újépítésű sorházat, téglalakást, ikerházat vagy energiatakarékos családi házat keres? Gyömrőn megtalálja! Téglalakást keres Gyömrőn? A város új építésű részén és a központban is számtalan ingatlan közül válogathat. A városban 6 óvoda, 5 általános iskola, 1 szakiskola és 1 gimnázium és szakközépiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget gyömrői ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

8

Eladó építési telek, Gyömrő, Annahegyi utca

Gyömrő, Annahegyi utca
10

Gyömrő, Artézi kút környéki utca, 59 m²-es, 1. emeleti, társasházi lakás, 3+2 félszobás

Gyömrő, Artézi kút környéki utca
17

Eladó ház Gyömrő

Gyömrő, Gyömrő
6

Eladó ház Gyömrő

Gyömrő, Gyömrő
19

Eladó ház Gyömrő

Gyömrő, Gyömrő
7

Új építés, új élet!

Gyömrő
4

Új építésű lakások

Gyömrő
4

Új építés, új élet!

Gyömrő
4
CSOK 10+10

Új építés, új élet!

Gyömrő
4

Új építés, új élet!

Gyömrő
5

Gyömrő

Gyömrő
13

Horgásztó környékén

Gyömrő
16

Központi helyen csendes környezetben

Gyömrő
8

Központhoz közel,frekventált elhelyezkedés.

Gyömrő
15

Pázmány utca

Gyömrő
8

Központhoz közel,frekventált elhelyezkedés.

Gyömrő
4

Lakópark II 2 emelet 2 ajtó

Gyömrő
18

Gyömrőn 330 nm-es dupla komfortos családi ház

Gyömrő
27

Tulipán utca

Gyömrő
3

Lakópark I. 2em 1ajtó

Gyömrő