Hirdetés

Gyomaendrődi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

35

Ezen az oldalon a Gyomaendrődön megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Gyomaendrőd Békés megye északi felében, a Hármas-Körös partján található kisváros. 1982-ben Gyoma és Endrőd Nagyközségek egyesülésével jött létre. A 46. számú főút és a Budapest-Lőkösháza vasútvonal halad rajta keresztül. Észak Békés-megye egyik meghatározó gazdasági, igazgatási és kulturális központja. Külterületén a fejlődő mezőgazdaság biztosítja a lakosság többségének megélhetését. Az ipari területen a cipő és a nyomdaipar meghatározó, de a város legnagyobb munkaadója az önkormányzat, amely egészségügyi, oktatási, szociális, sport és kulturális területen nyújt megélhetést az értelmiség számára és korszerű szolgáltatást a város és térsége lakosainak. A város kiváló közlekedési adottságai, a befektetőknek kínált lehetőségek és feltételek, a vendéglátás, pihenés és szórakozás által nyújtott lehetőségek nemcsak a gazdasági élet szereplői számára, hanem a turisták számára is vonzóvá teszi e várost. Gyomaendrődöt a Holtágak városának is nevezik. A folyó és a holtágak remek kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak a horgászat és a vízisportok kedvelőinek. A város termálfürdője az Erzsébet liget szépen parkosított környezetében található. Vizét 1960-ban gyógyvízzé nyilvánították. Nevezetességei a Kner Nyomdaipari Múzeum, a Soczó Elek tulajdonában lévő Motorkerékpár Múzeum, a városi képtárban és az Endrődi Tájház. A város számtalan rendezvénynek ad otthont, ezek közül a legjelentősebbek a Sajt- és Túrófesztivál, valamint júliusban a hazai és külföldi festőművészek, grafikusok és szobrászok találkozója a gyomaendrődi művésztáborban. Horgászni, pihenni szeretne a Holtágak városában? Vásároljon üdülőt, telket Gyomaendrődön. Családi házat keres? A belvárosban és a Ligetfürdő mellett számtalan lehetőség közül válogathat. A városban 6 óvoda, 4 általános iskola és 2 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen gyomaendrődi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

8

Alkalmi vétel!

Gyomaendrőd, Endrőd
16

Eladó egyéb kereskedelmi-ipari, Gyomaendrőd, Gyoma, Étterem és Panzió Eladó!

Gyomaendrőd, Gyoma, Étterem és Panzió Eladó!
15

CSOK igényelhető!Gyomaendrődön 52 m2-es családi ház eladó!

Gyomaendrőd, Endrőd
Hirdetés
7

Eladó lakóövezeti telek Gyomaendrődön

Gyomaendrőd, Gyomaendrőd

Gyomaendrőd, ipari park területén telek

Gyomaendrőd, ipari park, ipari park területén
12

Gyomaendrődön közvetlen vízkapcsolatos nyaraló eladó

Gyomaendrőd
3

Gyomaendrődön, a Peresi-holtágon telek eladó

Gyomaendrőd
9

Közvetlen vízparti telek a Peresi-holtágon, lakókonténerrel eladó

Gyomaendrőd
2

Peresi-holtágon közvetlen vízparti telek eladó

Gyomaendrőd
4

Gyomaendrődön közvetlen vízparti telek eladó

Gyomaendrőd
Hirdetés
7

Horgásztelek stéggel, a Holt-Körös partján eladó

Gyomaendrőd
22

Liget Fürdő közelében

Gyomaendrőd
12

Eladó Ház, Gyomaendrőd

Gyomaendrőd, Vaszkó Mihály utca

Eladó családi ház, Gyomaendrőd

Gyomaendrőd

Eladó üdülő, nyaraló, Gyomaendrőd

Gyomaendrőd
22

Gyomaendrődön 5 szobás közvetlen Holt-Körös parti nyaraló eladó

Gyomaendrőd
Hirdetés

Eladó családi ház, Gyomaendrőd

Gyomaendrőd
14

Eladó Ház, Gyomaendrőd

Gyomaendrőd, központi
6

Eladó Társasházi lakás, Gyomaendrőd

Gyomaendrőd