Hirdetés

Gyomaendrődi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

45

Ezen az oldalon a Gyomaendrődön megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Gyomaendrőd Békés megye északi felében, a Hármas-Körös partján található kisváros. 1982-ben Gyoma és Endrőd Nagyközségek egyesülésével jött létre. A 46. számú főút és a Budapest-Lőkösháza vasútvonal halad rajta keresztül. Észak Békés-megye egyik meghatározó gazdasági, igazgatási és kulturális központja. Külterületén a fejlődő mezőgazdaság biztosítja a lakosság többségének megélhetését. Az ipari területen a cipő és a nyomdaipar meghatározó, de a város legnagyobb munkaadója az önkormányzat, amely egészségügyi, oktatási, szociális, sport és kulturális területen nyújt megélhetést az értelmiség számára és korszerű szolgáltatást a város és térsége lakosainak. A város kiváló közlekedési adottságai, a befektetőknek kínált lehetőségek és feltételek, a vendéglátás, pihenés és szórakozás által nyújtott lehetőségek nemcsak a gazdasági élet szereplői számára, hanem a turisták számára is vonzóvá teszi e várost. Gyomaendrődöt a Holtágak városának is nevezik. A folyó és a holtágak remek kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak a horgászat és a vízisportok kedvelőinek. A város termálfürdője az Erzsébet liget szépen parkosított környezetében található. Vizét 1960-ban gyógyvízzé nyilvánították. Nevezetességei a Kner Nyomdaipari Múzeum, a Soczó Elek tulajdonában lévő Motorkerékpár Múzeum, a városi képtárban és az Endrődi Tájház. A város számtalan rendezvénynek ad otthont, ezek közül a legjelentősebbek a Sajt- és Túrófesztivál, valamint júliusban a hazai és külföldi festőművészek, grafikusok és szobrászok találkozója a gyomaendrődi művésztáborban. Horgászni, pihenni szeretne a Holtágak városában? Vásároljon üdülőt, telket Gyomaendrődön. Családi házat keres? A belvárosban és a Ligetfürdő mellett számtalan lehetőség közül válogathat. A városban 6 óvoda, 4 általános iskola és 2 középiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen gyomaendrődi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

7

Gyomaendrődön eladásra kínálunk egy 2 szintes, jó állapotú családi házat csendes környéken.

Gyomaendrőd
8

Alkalmi vétel!

Gyomaendrőd, Endrőd
Hirdetés
16

Eladó egyéb kereskedelmi-ipari, Gyomaendrőd, Gyoma, Étterem és Panzió Eladó!

Gyomaendrőd, Gyoma, Étterem és Panzió Eladó!
15

CSOK igényelhető!Gyomaendrődön 52 m2-es családi ház eladó!

Gyomaendrőd, Endrőd
15

Gyomaendrődön a Kecskés-Zugban eladó vízparti nyaraló

Gyomaendrőd, Kecskés-Zug

Eladó családi ház, Gyomaendrőd

Gyomaendrőd
2

Gyomaendrődön 4 db szántó eladó

Gyomaendrőd, Gyomaendrőd
14

A Holt-Körös közelében, gyümölcsös nyaraló eladó

Gyomaendrőd, Gyomaendrőd
9

Közvetlen vízparti telek a Peresi-holtágon, lakókonténerrel eladó

Gyomaendrőd, Gyomaendrőd
Hirdetés
8

Gyomaendrőd külterületén eladásra kínálunk egy jó állapotú 2 szobás családi házat

Gyomaendrőd
20

Eladó családi ház, Gyomaendrőd

Gyomaendrőd
20

Eladó családi ház, Gyomaendrőd, Luther utca

Gyomaendrőd, Luther utca
29

Eladó családi ház, Gyomaendrőd

Gyomaendrőd
23

Eladó családi ház, Gyomaendrőd

Gyomaendrőd
32

Eladó Vízparti Nyaraló Gyomaendrődön téliesített gerendaház!

Gyomaendrőd
Hirdetés

Eladó családi ház, Gyomaendrőd

Gyomaendrőd
8

Eladó családi ház, Gyomaendrőd

Gyomaendrőd
10

Eladó Ház, Gyomaendrőd

Gyomaendrőd, Központi