Eladó és kiadó ingatlanok Gyálon

Találati lista:

171

Itt találhatóak a gyáli ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Gyál a fővárosi agglomerációban, Budapest délkeleti határában helyezkedik el, közvetlenül szomszédos a XVIII. kerülettel. Területén csatlakozik az M5-ös autópálya az M0-ás körgyűrűre. Vonattal a Budapest–Lajosmizse–Kecskemét-vasútvonalon érhető el. A városközpontban található a trianoni emlékmű, mely három alkotás együtteséből áll. A székelykapu Varga Csaba főfanyűvő alkotása. A kapu előtt álló sziklatömböt Kovács Márton táborfalvai szobrász faragta. A harmadik alkotás tájékoztató tábla, melyet szintén Varga Csaba készített, és amely nem csak száraz tényeket közöl, hanem irodalmi alkotásokon és egy korabeli újságcikken keresztül mutatja be a történelmi eseményt. A Millenniumi Parkban található Szent György szobra, ugyanis Gyál első írásos emléke egy Szent György tiszteletére emelt templomot említ, a Kegyeleti emlékkő és a kopjafa, melyet a II. világháború gyáli áldozatainak tiszteletére emeltek. A város legjelentősebb idegenforgalmi nevezetessége a Galopp Major, amely Némediszőlő városrész és az M5-ös csomópont között helyezkedik el. A majorban gomba alakú \"kunyhó\"-k és étterem várja a vendégeket. A kunyhók vályogból, nádból, fából épült 2 -10 férőhelyes bioházak. Gyál másik idegenforgalmi vonzerejét a Peremvárosi Horgásztó és Pihenőpark adja az M5-ös autópálya mentén. Családi házat keres Gyálon? A város központjában és csendes kertvárosi részeken is megtalálhatja álmai otthonát. Építési telket vásárolna? A város egész területén találhat eladó ingatlanokat. A városban 4 óvoda, 3 általános iskola és 1 szakközépiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget gyáli ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

4

Gyál, Gyálszőlő, 131 m²-es, családi ház, 5 szobás, kiváló állapotú, gázcirkó fűtés

Gyál, Gyálszőlő
20

Budapest határán

Gyál, Brassói utca
19

Rózsa utca

Gyál, Rózsa utca
4

Gyálon a Határ úton

Gyál, Határ út
14

Csendes környéken,2 generációs ház

Gyál, Damjanich utca
12

Gyálon 80 nm-es családi ház 1120 nm-es telken

Gyál, Jókai Mór utca
20

Budapest határán

Gyál, Gyál
17

Csendes környezetben, új építésű házak melett

Gyál
13

Madárfüttyös, családi házas környezetben

Gyál, családi házas környék
16

Gyál piac közelében

Gyál, kertes házi övezet
17

Csendes környezetben, új építésű házak melett

Gyál
22

Erkel Ferenc utca

Gyál
12

Dankó Pista utca

Gyál
17

Dankó Pista utca

Gyál
18

Bartók Béla utca

Gyál
21

Három generáció, panzió, sok lehetőség

Gyál
17

Dankó Pista utca

Gyál
9

Eladó ikerház, Gyál, Gyál

Gyál, Gyál
9

Eladó ikerház, Gyál, Gyál

Gyál, Gyál
9

Eladó ikerház, Gyál, Gyál

Gyál, Gyál