Eladó és kiadó ingatlanok Gyálon

Találati lista:

190

Itt találhatóak a gyáli ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Gyál a fővárosi agglomerációban, Budapest délkeleti határában helyezkedik el, közvetlenül szomszédos a XVIII. kerülettel. Területén csatlakozik az M5-ös autópálya az M0-ás körgyűrűre. Vonattal a Budapest–Lajosmizse–Kecskemét-vasútvonalon érhető el. A városközpontban található a trianoni emlékmű, mely három alkotás együtteséből áll. A székelykapu Varga Csaba főfanyűvő alkotása. A kapu előtt álló sziklatömböt Kovács Márton táborfalvai szobrász faragta. A harmadik alkotás tájékoztató tábla, melyet szintén Varga Csaba készített, és amely nem csak száraz tényeket közöl, hanem irodalmi alkotásokon és egy korabeli újságcikken keresztül mutatja be a történelmi eseményt. A Millenniumi Parkban található Szent György szobra, ugyanis Gyál első írásos emléke egy Szent György tiszteletére emelt templomot említ, a Kegyeleti emlékkő és a kopjafa, melyet a II. világháború gyáli áldozatainak tiszteletére emeltek. A város legjelentősebb idegenforgalmi nevezetessége a Galopp Major, amely Némediszőlő városrész és az M5-ös csomópont között helyezkedik el. A majorban gomba alakú \"kunyhó\"-k és étterem várja a vendégeket. A kunyhók vályogból, nádból, fából épült 2 -10 férőhelyes bioházak. Gyál másik idegenforgalmi vonzerejét a Peremvárosi Horgásztó és Pihenőpark adja az M5-ös autópálya mentén. Családi házat keres Gyálon? A város központjában és csendes kertvárosi részeken is megtalálhatja álmai otthonát. Építési telket vásárolna? A város egész területén találhat eladó ingatlanokat. A városban 4 óvoda, 3 általános iskola és 1 szakközépiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget gyáli ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

7

Földszintes, Új Építésű Családi ház, építtetőtől eladó!

Gyál, központi
5
CSOK 10+10

Új építésű Családi ház, 570 nm -es telekkel!

Gyál, Központi
13

MO körgyűrű melletti 5107 nm-es tanya + szántó eladó!

Gyál, szőlő
21

Három generáció, panzió, sok lehetőség

Gyál
4

Kiadó raktár, Gyál

Gyál
3

Eladó fejlesztési terület, Gyál, M0 melletti ipari területek eladóak

Gyál, M0 melletti ipari területek eladóak
2

Eladó egyéb kereskedelmi-ipari, Gyál

Gyál
14

Eladó ház Gyál

Gyál, Gyál
11

Gyál, ikerházas övezet

Gyál, József Attila utca
11

Gyál, ikerházas övezet

Gyál
22

Eladó ház Gyál

Gyál, Gyál
13

Eladó ház Gyál

Gyál, Gyál
13

Eladó ház Gyál

Gyál, Gyál
30

Eladó ház Gyál

Gyál, Gyál
13

Eladó ház Gyál

Gyál, Gyál
10

Eladó ház Gyál

Gyál, Gyál, Rózsa utca
10

Eladó ház Gyál

Gyál, Gyál
21

Eladó ház Gyál

Gyál, Gyál
4

Eladó ház Gyál

Gyál, Gyál, Brassói utca
7

Eladó ház Gyál

Gyál, Gyál