Eladó és kiadó ingatlanok Gyálon

Találati lista:

227

Itt találhatóak a gyáli ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Gyál a fővárosi agglomerációban, Budapest délkeleti határában helyezkedik el, közvetlenül szomszédos a XVIII. kerülettel. Területén csatlakozik az M5-ös autópálya az M0-ás körgyűrűre. Vonattal a Budapest–Lajosmizse–Kecskemét-vasútvonalon érhető el. A városközpontban található a trianoni emlékmű, mely három alkotás együtteséből áll. A székelykapu Varga Csaba főfanyűvő alkotása. A kapu előtt álló sziklatömböt Kovács Márton táborfalvai szobrász faragta. A harmadik alkotás tájékoztató tábla, melyet szintén Varga Csaba készített, és amely nem csak száraz tényeket közöl, hanem irodalmi alkotásokon és egy korabeli újságcikken keresztül mutatja be a történelmi eseményt. A Millenniumi Parkban található Szent György szobra, ugyanis Gyál első írásos emléke egy Szent György tiszteletére emelt templomot említ, a Kegyeleti emlékkő és a kopjafa, melyet a II. világháború gyáli áldozatainak tiszteletére emeltek. A város legjelentősebb idegenforgalmi nevezetessége a Galopp Major, amely Némediszőlő városrész és az M5-ös csomópont között helyezkedik el. A majorban gomba alakú \"kunyhó\"-k és étterem várja a vendégeket. A kunyhók vályogból, nádból, fából épült 2 -10 férőhelyes bioházak. Gyál másik idegenforgalmi vonzerejét a Peremvárosi Horgásztó és Pihenőpark adja az M5-ös autópálya mentén. Családi házat keres Gyálon? A város központjában és csendes kertvárosi részeken is megtalálhatja álmai otthonát. Építési telket vásárolna? A város egész területén találhat eladó ingatlanokat. A városban 4 óvoda, 3 általános iskola és 1 szakközépiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget gyáli ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

6

Csak irodánk kínálatában

Gyál

Gyál, 1 szobás családi ház 70.000.-ft kiadó !

Gyál

Gyál központjában nagyon jó árban szép kis ház kiadó 70000 Ft

Gyál

Gyál, 1 szobás családi ház 70.000ft-ért kiadó!

Gyál
12

Eladó hotel, panzió, Gyál, Gyál

Gyál, Gyál
15

Eladó családi ház, Gyál, Gyál

Gyál, Gyál
32

Eladó ház Gyál

Gyál, Gyál
32

Eladó ház Gyál

Gyál, Gyál
26

Eladó családi ház, Gyál, Gyálon új építésű luxusház

Gyál, Gyálon új építésű luxusház
19

Eladó ikerház, Gyál, Gyálon felújított 114 nm-es ikerház jó környéken eladó!

Gyál, Gyálon felújított 114 nm-es ikerház jó környéken eladó!
30

Eladó családi ház, Gyál, Gyál

Gyál, Gyál
32

Eladó családi ház, Gyál, Gyál

Gyál, Gyál
18

Eladó családi ház, Gyál, Gyálon szép családi ház korrekt áron

Gyál, Gyálon szép családi ház korrekt áron
14

Gyálon,  kétszintes, 193 m2 kétgenerációs családi ház eladó.

Gyál
10

Eladó Gyálon 3 szobás családiház

Gyál
19

Piac közelében.

Gyál
15

Egressy utca

Gyál
15

Egressy utca

Gyál
2

Némediszőlő

Gyál
10

központhoz közeli

Gyál