Gödöllői eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

140

Ezen az oldalon a Gödöllőn megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Gödöllő Budapesttől 30 kilométerre az M3-as autópálya, az M31-es gyorsforgalmi út és a 3-as számú főút, valamint a Budapest-Miskolc vasútvonal mellett helyezkedik el. A fővárosból HÉV-vel is könnyen megközelíthető. A Gödöllői-dombság erdői évszázadokon át főúri, királyi vadászterületek voltak. A település akkor indult igazán fejlődésnek, amikor Grassalkovich Antal a XVIII. század közepén Gödöllőt választotta ki birtokai középpontjául és itt építette fel pompás barokk kastélyát. A város a XX. század elején vált kedvelt turisztikai célponttá. 1950-ben az Agrártudományi Egyetem Gödöllőre helyezése elősegítette a település agrárcentrummá való fejlesztését. Gödöllő további nevezetességei az Arborétum és a Máriabesnyői Nagyboldogasszony Bazilika. Családi házat szeretne vásárolni Gödöllőn? Nagyfenyvesen biztosan megtalálja álmai otthonát. Panellakást keres? A város legszebb lakótelepén, Palotakertben számtalan ingatlan közül válogathat. Telket, hétvégi házat, üdülőt keres? A Boncsnoki dűlő és Antalhegy ingatlanjai Önre várnak. Kertvárosi környezetben szeretne lakni? A Máriabesnyői lakópark lakásai és telkei között megtalálhatja új otthonát.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen gödöllői ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

25

Gödöllő, Szabadka utca környékén utca, 162 m²-es, családi ház, 1+3 félszobás, átlagos állapotú

Gödöllő, Szabadka utca környékén utca

80 négyzetméteres, 2 szobás, 2 félszobás, felújítandó, udvari, eladó ház

Gödöllő, Királytelep, Gödöllő
23

Gödöllői dombság, Blaha városrész

Gödöllő
7

Gödöllőn, Máriabesnyőn családi ház eladó

Gödöllő, Máriabesnyő
2

Eladó üdülőtelek, Gödöllő, Blaha

Gödöllő, Blaha
14

Eladó családi ház, Gödöllő, Antalhegy

Gödöllő, Antalhegy
29

Eladó Műhely, Gödöllő

Gödöllő, Alvég
33

Eladó Ház, Gödöllő

Gödöllő, Belváros
3

Eladó üdülő, nyaraló, Gödöllő

Gödöllő
12

Eladó családi ház, Gödöllő

Gödöllő
9

Pest megye, Gödöllő - Eladó lakás

Gödöllő
15

Eladó családi ház, Gödöllő, rendkívüli hangulatú családi ház

Gödöllő, rendkívüli hangulatú családi ház
13

Eladó Ház, Gödöllő

Gödöllő
13

Eladó Ház, Gödöllő

Gödöllő
11

Eladó Ház, Gödöllő

Gödöllő
8

Eladó Ház, Gödöllő

Gödöllő
17

Eladó Ház, Gödöllő

Gödöllő
20

Eladó Ház, Gödöllő

Gödöllő
10

Eladó Lakás, Gödöllő

Gödöllő
21

Eladó Ház, Gödöllő

Gödöllő