Hirdetés

Gödöllői eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

283

Ezen az oldalon a Gödöllőn megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Gödöllő Budapesttől 30 kilométerre az M3-as autópálya, az M31-es gyorsforgalmi út és a 3-as számú főút, valamint a Budapest-Miskolc vasútvonal mellett helyezkedik el. A fővárosból HÉV-vel is könnyen megközelíthető. A Gödöllői-dombság erdői évszázadokon át főúri, királyi vadászterületek voltak. A település akkor indult igazán fejlődésnek, amikor Grassalkovich Antal a XVIII. század közepén Gödöllőt választotta ki birtokai középpontjául és itt építette fel pompás barokk kastélyát. A város a XX. század elején vált kedvelt turisztikai célponttá. 1950-ben az Agrártudományi Egyetem Gödöllőre helyezése elősegítette a település agrárcentrummá való fejlesztését. Gödöllő további nevezetességei az Arborétum és a Máriabesnyői Nagyboldogasszony Bazilika. Családi házat szeretne vásárolni Gödöllőn? Nagyfenyvesen biztosan megtalálja álmai otthonát. Panellakást keres? A város legszebb lakótelepén, Palotakertben számtalan ingatlan közül válogathat. Telket, hétvégi házat, üdülőt keres? A Boncsnoki dűlő és Antalhegy ingatlanjai Önre várnak. Kertvárosi környezetben szeretne lakni? A Máriabesnyői lakópark lakásai és telkei között megtalálhatja új otthonát.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen gödöllői ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

4

Nagy telek, garázs, 5 szoba, csendes helyen

Gödöllő, Nagyfenyves
6

Garázsos 5 szobás földszintes ház

Gödöllő, Nagyfenyves
12

LOMB UTCÁBAN PICURKA HÁZ SZÉP TELKEN...

Gödöllő
Hirdetés
10

Gödöllő központjában kétszobás panorámás lakás

Gödöllő
22

Egy ingatlanon belül lakni és dolgozni; családi ház és műhely

Gödöllő
8

Modern irodaházban, a város szívében

Gödöllő
7

Gyönyörű építési telek családi háznak vagy ikerháznak

Gödöllő
10

Egyetemközeli napfényes téglalakás Gödöllőn

Gödöllő
11

Egyedi tervezésű családi ház eladó Gödöllőn

Gödöllő
13

Kertkapcsolatos lakás a központ közelében

Gödöllő
15

Városközpontban, alacsony rezsivel

Gödöllő
Hirdetés
15

Exkluzív ingatlan, pazar wellness Gödöllőn!

Gödöllő, Blaha
17

Arborétum mellett

Gödöllő, Arborétum, Isaszegi út
21

Ybl - díjas tervezésű családi ház eladó!!

Gödöllő
19

Királytelep panorámás utcája

Gödöllő
Hirdetés
9

Eladó lakás Gödöllő, Belváros

Gödöllő, Belváros
12

Eladó ház Gödöllő, Királytelep

Gödöllő, Királytelep
13

Eladó ház Gödöllő, Antalhegy

Gödöllő, Csanak