Gödöllői eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

165

Ezen az oldalon a Gödöllőn megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Gödöllő Budapesttől 30 kilométerre az M3-as autópálya, az M31-es gyorsforgalmi út és a 3-as számú főút, valamint a Budapest-Miskolc vasútvonal mellett helyezkedik el. A fővárosból HÉV-vel is könnyen megközelíthető. A Gödöllői-dombság erdői évszázadokon át főúri, királyi vadászterületek voltak. A település akkor indult igazán fejlődésnek, amikor Grassalkovich Antal a XVIII. század közepén Gödöllőt választotta ki birtokai középpontjául és itt építette fel pompás barokk kastélyát. A város a XX. század elején vált kedvelt turisztikai célponttá. 1950-ben az Agrártudományi Egyetem Gödöllőre helyezése elősegítette a település agrárcentrummá való fejlesztését. Gödöllő további nevezetességei az Arborétum és a Máriabesnyői Nagyboldogasszony Bazilika. Családi házat szeretne vásárolni Gödöllőn? Nagyfenyvesen biztosan megtalálja álmai otthonát. Panellakást keres? A város legszebb lakótelepén, Palotakertben számtalan ingatlan közül válogathat. Telket, hétvégi házat, üdülőt keres? A Boncsnoki dűlő és Antalhegy ingatlanjai Önre várnak. Kertvárosi környezetben szeretne lakni? A Máriabesnyői lakópark lakásai és telkei között megtalálhatja új otthonát.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen gödöllői ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Kiadó téglalakás, Gödöllő

Gödöllő

Gödöllőn kiadó felújított, 1,5 szobás lakás

Gödöllő

Gödöllőn, 1,5 szobás lakás kiadó!

Gödöllő

Gödöllőn, szoba bérlet kiadó!

Gödöllő

Gödöllőn, 2 szobás családbarát lakás kiadó!

Gödöllő

Gödöllőn munkásbrigádoknak kiadó szoba bérlet

Gödöllő

Gödöllőn a Szabadságtéren alacsony rezsivel albérlet kiadó

Gödöllő
7

Gödöllőn, centrumközeli társasházi téglalakás eladó

Gödöllő, Paál László köz
7

Gödöllőn, Máriabesnyőn családi ház eladó

Gödöllő, Máriabesnyő
3

Eladó üdülő, nyaraló, Gödöllő

Gödöllő
2

Eladó üdülőtelek, Gödöllő, Blaha

Gödöllő, Blaha
12

Eladó családi ház, Gödöllő

Gödöllő
21

Eladó családi ház, Gödöllő, Alvég

Gödöllő, Alvég
29

Eladó Műhely, Gödöllő

Gödöllő, Alvég
34

Eladó Ház, Gödöllő

Gödöllő
15

Eladó családi ház, Gödöllő, rendkívüli hangulatú családi ház

Gödöllő, rendkívüli hangulatú családi ház
23

GÖDÖLLŐ Belvárosi szigetelt 45 nm-es Téliesített Nyaraló

Gödöllő
21

Gödöllőn kúriaszerű 11 szobás ház eladó.

Gödöllő, Központ
14

Eladó Lakás, Gödöllő

Gödöllő
24

Eladó Ház, Gödöllő

Gödöllő