Eladó és kiadó ingatlanok Gödön

Találati lista:

331

Itt találhatóak a gödi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Göd Budapest és Vác között a Duna partján fekvő település. Településrészei: Felsőgöd, Göd, Alsógöd és Bócsa. Területén áthalad a 2. sz. főút és a nemrég épült M2 jelű autóút, valamint a Budapest-Szob vasútvonal. A Duna felől a Szigetmonostori réven keresztül közelíthető meg. A város már Erzsébet királynénak is kedvelt üdülőhelye volt, róla nevezték el az Erzsébet ligetet. Göd természeti szépségei mellett építészeti emlékeivel is számos turistát vonz, ezek közül a legrégebbi a Costa Constantiam késő római kori erőd 12 kör alakú toronnyal. A város országos jelentőségű műemlék épülete a volt Nemeskéri Kúria, az épületben jelenleg a Szt. Hubertus étterem üzemel, mely társadalmi eseményeknek és hangversenyeknek is otthont ad. Göd legrégebbi, ma is álló épülete a Kincsem istálló, mely nevét a világ legeredményesebb versenylováról kapta. Alsőgödön működik a Biológiai Kutatóállomás, az épületben jelenleg az MTA Ökológiai és Botanikai Kutatóintézete működik, a kastély körül pedig egy 6 hektáros arborétum látható. Érdekesség, hogy a kakaós csiga eredetileg gödi találmány, egy gödi cukrászmester készítette születésnapja alkalmából barátainak 1908-ban. Téglalakást keres Gödön? Felsőgödön lakóparki környezetben vagy Alsógödön biztosan megtalálja. Családi házat vásárolna? Akár Felsőgödön, akár Alsógödön keresgél a Duna-parton, központban vagy vasútállomáshoz közel is megtalálhatja álmai otthonát. A városban 6 óvoda, 3 általános iskola és 1 szakiskola és gimnázium működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget gödi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

2

Gödi garázsos ikerház

Göd, Alsógöd
5

Felsödön épülő garázsos családi ház

Göd, Felsőgöd
3

Földszintes családi ház Felsőgödön

Göd, Felsőgöd
7

Garázsos 4 szobás sorház

Göd
9

Garázsos sorház

Göd
10

Szélső garázsos sorház nagy telekkel

Göd
7

Csok képes sorházi lakás

Göd
3

Felsőgödön épül két családi ház

Göd, Felsőgöd
7

Szélső sorház

Göd
6

Garázsos családi ház Alsógödön

Göd, Alsógöd
10

Szélső sorház

Göd
9

Szélső sorház nagy telekkel

Göd, Thermál
6

Garázsos sorház, CSOK felvehető

Göd
7

Szélső sorház nagy kerttel

Göd
8

Szélső garázsos 5 szobás sorház

Göd
8

Földszintes szélső sorház

Göd
6

70 nm saját kerttel, tárolóval

Göd
9

Garázsos sorház

Göd
10

Garázsos, 5 szobás

Göd
9

Gyorsan beköltözhető kertes lakás

Göd