Eladó és kiadó ingatlanok Gödön

Találati lista:

268

Itt találhatóak a gödi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Göd Budapest és Vác között a Duna partján fekvő település. Településrészei: Felsőgöd, Göd, Alsógöd és Bócsa. Területén áthalad a 2. sz. főút és a nemrég épült M2 jelű autóút, valamint a Budapest-Szob vasútvonal. A Duna felől a Szigetmonostori réven keresztül közelíthető meg. A város már Erzsébet királynénak is kedvelt üdülőhelye volt, róla nevezték el az Erzsébet ligetet. Göd természeti szépségei mellett építészeti emlékeivel is számos turistát vonz, ezek közül a legrégebbi a Costa Constantiam késő római kori erőd 12 kör alakú toronnyal. A város országos jelentőségű műemlék épülete a volt Nemeskéri Kúria, az épületben jelenleg a Szt. Hubertus étterem üzemel, mely társadalmi eseményeknek és hangversenyeknek is otthont ad. Göd legrégebbi, ma is álló épülete a Kincsem istálló, mely nevét a világ legeredményesebb versenylováról kapta. Alsőgödön működik a Biológiai Kutatóállomás, az épületben jelenleg az MTA Ökológiai és Botanikai Kutatóintézete működik, a kastély körül pedig egy 6 hektáros arborétum látható. Érdekesség, hogy a kakaós csiga eredetileg gödi találmány, egy gödi cukrászmester készítette születésnapja alkalmából barátainak 1908-ban. Téglalakást keres Gödön? Felsőgödön lakóparki környezetben vagy Alsógödön biztosan megtalálja. Családi házat vásárolna? Akár Felsőgödön, akár Alsógödön keresgél a Duna-parton, központban vagy vasútállomáshoz közel is megtalálhatja álmai otthonát. A városban 6 óvoda, 3 általános iskola és 1 szakiskola és gimnázium működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget gödi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Kiadó téglalakás, Göd

Göd
2

Göd, Fóti utca, 97 m²-es, családi ház, 5 szobás, kiváló állapotú, gázcirkó fűtés

Göd, Fóti utca
2

Göd, Vadgerle utca, 106 m²-es, ikerház, 4 szobás, felújított / újszerű állapotú, egyéb

Göd, Vadgerle utca
4

Eladó Ház, Göd 44.000.000 Ft

Göd
4

Eladó Ház, Göd 43.000.000 Ft

Göd
11

Feneketlen tó

Göd
14

Szőlőskert utca

Göd
34

Sződi utca

Göd
17

Termál stand

Göd
3

Eladó építési telek, Göd, Felső-Göd

Göd, Felső-Göd
26

Eladó családi ház, Göd, Dunai oldal

Göd, Dunai oldal
37

Eladó családi ház, Göd, Alsó-Göd

Göd, Alsó-Göd
12

Eladó családi ház, Göd, Dunai oldal

Göd, Dunai oldal
13

Gödi családi ház 1+2 félszobás ELADÓ!

Göd, Göd
26

Eladó családi ház, Göd, Alsó-Göd

Göd, Alsó-Göd
7

Eladó családi ház, Göd, Felső-Göd

Göd, Felső-Göd
11

Eladó családi ház, Göd, Alsó-Göd

Göd, Alsó-Göd
50

Eladó családi ház, Göd, Dunai oldal

Göd, Dunai oldal
15

Eladó családi ház, Göd, Alsó-Göd

Göd, Alsó-Göd
14

Kiadó vendéglő, étterem, Göd, Alsó-Göd

Göd, Alsó-Göd