Eladó és kiadó ingatlanok Gödön

Találati lista:

347

Itt találhatóak a gödi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Göd Budapest és Vác között a Duna partján fekvő település. Településrészei: Felsőgöd, Göd, Alsógöd és Bócsa. Területén áthalad a 2. sz. főút és a nemrég épült M2 jelű autóút, valamint a Budapest-Szob vasútvonal. A Duna felől a Szigetmonostori réven keresztül közelíthető meg. A város már Erzsébet királynénak is kedvelt üdülőhelye volt, róla nevezték el az Erzsébet ligetet. Göd természeti szépségei mellett építészeti emlékeivel is számos turistát vonz, ezek közül a legrégebbi a Costa Constantiam késő római kori erőd 12 kör alakú toronnyal. A város országos jelentőségű műemlék épülete a volt Nemeskéri Kúria, az épületben jelenleg a Szt. Hubertus étterem üzemel, mely társadalmi eseményeknek és hangversenyeknek is otthont ad. Göd legrégebbi, ma is álló épülete a Kincsem istálló, mely nevét a világ legeredményesebb versenylováról kapta. Alsőgödön működik a Biológiai Kutatóállomás, az épületben jelenleg az MTA Ökológiai és Botanikai Kutatóintézete működik, a kastély körül pedig egy 6 hektáros arborétum látható. Érdekesség, hogy a kakaós csiga eredetileg gödi találmány, egy gödi cukrászmester készítette születésnapja alkalmából barátainak 1908-ban. Téglalakást keres Gödön? Felsőgödön lakóparki környezetben vagy Alsógödön biztosan megtalálja. Családi házat vásárolna? Akár Felsőgödön, akár Alsógödön keresgél a Duna-parton, központban vagy vasútállomáshoz közel is megtalálhatja álmai otthonát. A városban 6 óvoda, 3 általános iskola és 1 szakiskola és gimnázium működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget gödi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Gödön, a Golf lakóparkban, garzon kiadó!

Göd
6

Eladó téglalakás, Göd

Göd
8

Eladó családi ház, Göd

Göd
16

Eladó családi ház, Göd

Göd
4

Eladó építési telek, Göd

Göd
4

Eladó tanya, Göd

Göd
2

Eladó ikerház, Göd

Göd
7

Eladó sorház, Göd

Göd
8

Eladó sorház, Göd

Göd
7

Eladó sorház, Göd

Göd
3

Eladó téglalakás, Göd

Göd
11

Feneketlen tó

Göd
14

Béke u.

Göd
14

Szőlőskert utca

Göd
14

CBA

Göd
7

Eladó üzlet, Göd, Alsó-Göd

Göd, Alsó-Göd
3

Eladó építési telek, Göd, Felső-Göd

Göd, Felső-Göd
26

Eladó családi ház, Göd, Dunai oldal

Göd, Dunai oldal
37

Eladó családi ház, Göd, Alsó-Göd

Göd, Alsó-Göd