Füzesabonyi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

44

Ezen az oldalon a Füzesabonyban megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Füzesabony a Hevesi síkon fekvő település, melyet keleten az Eger, nyugaton a Laskó-patak határol. Jelentős közlekedési csomópont, áthalad rajta az M3-as autópálya, a Gyöngyöst Miskolccal összekötő 3-as főút, és innen indul Debrecen felé a 33-as főút és. Vasúti közlekedése is jelentős a Hatvan–Miskolc–Szerencs–Sátoraljaújhely/Nyíregyháza, a Füzesabony–Debrecen és a Füzesabony–Eger vasútvonal is áthalad rajta. A megye városai, a Tisza-tó, a Hortobágyi nemzeti Park, a Bükk és a Mátra mind elérhetők innen 50 km-es körzeten belül. Kedvező földrajzi helyzete mellett munkaerőpiaci kínálata, a szabad, beépíthető területek száma és a befektetőket szolgáló infrastruktúrája segíti elő folyamatos fejlődését. Legjelentősebb látnivalója a Pfaff Ferenc tervezte Vasútállomás, mely a XIX. században a megnövekedett vasúti forgalom kiszolgálására épült. Füzesabony ekkor még nem volt jelentős település, lakói el sem akarták hinni, hogy a gyönyörű épületet ide tervezték, így kapott szárnyra az a legenda, miszerint egy figyelmetlen tisztségviselő összecserélt két borítékot, a füzesabonyi és a fiumei vasútállomás terveit. További jelentős nevezetességei a Keresztelő Szent János születése templom, az I. világháborús emlékmű, a Helytörténeti Gyűjtemény és a Trianon emlékmű. Családi házat keres Füzesabonyban? A város északi és déli részén egyaránt megtalálhatja az Önnek megfelelőt. Téglalakást szeretne vásárolni? A központban számtalan ingatlan közül válogathat. A városban 2 óvoda, 2 általános iskola és 1 gimnázium és szakközépiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen füzesabonyi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

5

3390 Füzesabony Gárdonyi Gáza

Füzesabony, belváros, Gárdonyi Géza utca 11.
8

Füzesabonyban felújított lakás eladó

Füzesabony, Belváros
8

Füzesabony belvárosában lakás eladó

Füzesabony, Belváros
13

Füzesabonyban felújított, kétgenerációs családi ház eladó

Füzesabony
2

Füzesabonyban üzlethelyiség eladó

Füzesabony
35

Eladó Ház, Füzesabony

Füzesabony
35

Eladó családi ház, Füzesabony, Szabadság út

Füzesabony, Szabadság út
35

Eladó családi ház, Füzesabony, Szabadság út 65

Füzesabony, Szabadság út 65
6

Eladó családi ház, Füzesabony, Alkotmány utca

Füzesabony, Alkotmány utca
18

Eladó családi ház, Füzesabony, Telep

Füzesabony, Telep

Eladó építési telek, Füzesabony, Falu

Füzesabony, Falu
6

Eladó családi ház, Füzesabony, Alkotmány utca 7

Füzesabony, Alkotmány utca 7
16

Eladó családi ház, Füzesabony, Telep

Füzesabony, Telep
11

Füzesabonyban élelmiszeripari üzem+ üzlet+lakás eladó

Füzesabony, falu
26

Eladó Ház, Füzesabony

Füzesabony
36

Eladó Ház, Füzesabony

Füzesabony
10

Füzesabony falusi részén 4 szobás családi ház ajándék építési telekkel eladó!

Füzesabony, Falusi
13

Füzesabony csendes részén újszerű 2 szintes családi ház eladó

Füzesabony, Telep
15

Eladó családi ház, Füzesabony, Állomás

Füzesabony, Állomás
8

Eladó családi ház, Füzesabony, Falu

Füzesabony, Falu