Eladó és kiadó ingatlanok Fóton

Találati lista:

326

Itt találhatóak a fóti ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Fót a Gödöllői-dombság lábánál található település, vasúton legkönnyebben a Budapest-Vác vonalon érhető el, közúton, az M2-es autópályán és az M0-ás körgyűrűn közelíthető meg. A budapesti agglomerációban kiváló közlekedési adottságokkal rendelkező város a reformkor óta rendszeresen a kulturális és szellemi élet központja volt. A Vörösmarty kunyhót 1837-ben építtette Fáy András, a legenda szerint itt született Vörösmarty: Fóti dalt című verse. Az 1960-70-es években Németh Kálmán szobrászművész, restaurátor kisalagi háza volt a kulturális, szellemi élet központja. Az épület ma a művész munkáit bemutató emlékhelyként működik. Legismertebb nevezetessége a Katolikus Szeplőtelen fogantatás templom, melyet Károlyi István építtetett 1845 és 1855 között. A templom a magyar klasszicista építészet egyik legjelentősebb alkotása. Szintén Ybl Miklós tervei alapján, romantikus stílusban építtette Károlyi István a Károlyi-kastélyt, melyet egy ötven hektáros angolpark vesz körül. Az épület jelenleg a Fóti Gyermekvárosnak ad otthont. Családi házat vásárolna Fóton? Keresgéljen akár a központban, akár Fótújfaluban, Kisalagon vagy a Fótligeti-lakóparkban, az Öreghegyen, István hegyen, vagy Barackosban, itt biztosan megtalálja álmai otthonát. Téglalakást keres? A belvárosban, a kertvárosban, Kisalagon, vagy a Szent Benedek lakóparkban is megtalálhatja. Építési telket keres? Keresgéljen az Öreghegyen vagy Barackosban. A Királydombra szeretne költözni? Itt új építésű ikerházak, sorházak, családi házak várják. A városban 5 óvoda, 5 általános iskola, 3 középiskola és 1 zeneiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget fóti ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

4

Eladó Ház, Fót 29.700.000 Ft

Fót
8

Eladó Ház, Fót 41.500.000 Ft

Fót
8

Eladó Ház, Fót 37.900.000 Ft

Fót
4

Eladó Ház, Fót 38.500.000 Ft

Fót
8

Eladó Ház, Fót 39.700.000 Ft

Fót
8

Eladó Ház, Fót 38.900.000 Ft

Fót
11

Fót, Barackos dűlőben építési telek

Fót
13

Bundiner cukrászda környéke

Fót
19

Központ közeli

Fót
10

Alag

Fót
14

Vállalkozók, befektetők figyelem! Fóton volt autószalon eladó!

Fót, Fótújfalú
2

Fóton családi ház eladó

Fót
5

Befektetők, otthonteremtők figyelem! Fótligetben, hőszivattyús, energiatakarékos ikerházak eladók!

Fót, Fótliget, Fótliget
21

Fót centrumához közeli családi ház eladó

Fót
7

Eladó üdülőtelek, Fót, Fót

Fót, Fót
20

Eladó családi ház, Fót, Fót

Fót, Fót
3

Eladó építési telek, Fót, Fót

Fót, Fót
7

Eladó családi ház, Fót, Fót

Fót, Fót
8

Eladó családi ház, Fót, Fót

Fót, Fót
13

Eladó családi ház, Fót, Fót

Fót, Fót