Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Eladó és kiadó ingatlanok Fonyódon

Találati lista: 329

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Ezen az oldalon a Fonyódon található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók szűkítsen a városrészekre.
Fonyód a Nagy-berek mellett, a Balaton déli partján helyezkedik el. Közúton a 7-es főúton, vasúton a Székesfehérvár–Gyékényes, illetve a Kaposvár–Fonyód-vasútvonalon érhető el. Fonyód a Balaton kilátója, legmagasabb kilátója a 233 méter magas Várhegyen található, ahonnan, északon a Balaton-felvidéket, keleten Balatonboglárt és a déli partot, délen a Nagybereket, nyugaton Balatonfenyvest és Keszthelyt csodálhatjuk meg. A Sipos hegy tetején lévő kilátó pedig az egyetlen hely, ahonnan az egész Balatont láthatjuk. A város legrégebbi épülete a Fácánosi palánkvár, mely az országban egyedülálló módon kettős várárokkal van körülvéve. Fonyód egyetlen népi műemlék épülete a 200 éves Présház, melyet a birtokos Lengyel család építtetett az 1800-as évek elején. Bélatelep Fonyód egyik városrésze, mely az ideépült villasorról vált nevezetessé. Megtalálhatjuk itt többek között Huszka Jenő zeneszerző és a Törley család egykori villáját is. A szintén itt található volt Velics-villában töltötte Szinyei Merse Pál 1916 és 1917 nyarát, ezalatt kilenc képet festett Fonyódról és a Balatonról. Nevezetes épülete még az egykori Vasúti Szálloda, mely 1897-ben épült és több évtizeden keresztül szállodaként üzemelt, érdekessége, hogy itt rendezték az első Anna-bálokat, jelenleg középiskolai kollégiumként működik. A város egyéb nevezetességei a Dísz téren található Zsolnay kút, a kikötőben található Zenepagoda, ahol harangjátékot hallgathatunk, a Lányi Antalnak, a Balaton első átrepülőjének tiszteletére állított emlékoszlop és a horgászok szigete. Fonyódon szeretne nyaralni? A vízparton és a központban családi házak, üdülők és építési telkek várják. A városban 1 óvoda, 1 általános iskola, 1 művészeti iskola és 2 középiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget fonyódi ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.