Eladó és kiadó ingatlanok Fonyódon

Találati lista:

234

Ezen az oldalon a Fonyódon található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók szűkítsen a városrészekre.
Fonyód a Nagy-berek mellett, a Balaton déli partján helyezkedik el. Közúton a 7-es főúton, vasúton a Székesfehérvár–Gyékényes, illetve a Kaposvár–Fonyód-vasútvonalon érhető el. Fonyód a Balaton kilátója, legmagasabb kilátója a 233 méter magas Várhegyen található, ahonnan, északon a Balaton-felvidéket, keleten Balatonboglárt és a déli partot, délen a Nagybereket, nyugaton Balatonfenyvest és Keszthelyt csodálhatjuk meg. A Sipos hegy tetején lévő kilátó pedig az egyetlen hely, ahonnan az egész Balatont láthatjuk. A város legrégebbi épülete a Fácánosi palánkvár, mely az országban egyedülálló módon kettős várárokkal van körülvéve. Fonyód egyetlen népi műemlék épülete a 200 éves Présház, melyet a birtokos Lengyel család építtetett az 1800-as évek elején. Bélatelep Fonyód egyik városrésze, mely az ideépült villasorról vált nevezetessé. Megtalálhatjuk itt többek között Huszka Jenő zeneszerző és a Törley család egykori villáját is. A szintén itt található volt Velics-villában töltötte Szinyei Merse Pál 1916 és 1917 nyarát, ezalatt kilenc képet festett Fonyódról és a Balatonról. Nevezetes épülete még az egykori Vasúti Szálloda, mely 1897-ben épült és több évtizeden keresztül szállodaként üzemelt, érdekessége, hogy itt rendezték az első Anna-bálokat, jelenleg középiskolai kollégiumként működik. A város egyéb nevezetességei a Dísz téren található Zsolnay kút, a kikötőben található Zenepagoda, ahol harangjátékot hallgathatunk, a Lányi Antalnak, a Balaton első átrepülőjének tiszteletére állított emlékoszlop és a horgászok szigete. Fonyódon szeretne nyaralni? A vízparton és a központban családi házak, üdülők és építési telkek várják. A városban 1 óvoda, 1 általános iskola, 1 művészeti iskola és 2 középiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget fonyódi ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

4

Eladó egyéb mezőgazdasági ingatlan, Fonyód

Fonyód
21

EGY IGAZI REMEKMŰVET AJÁNLOK FIGYELMÜKBE A BALATON-DÉLI PART LEGSZEBB VILLANEGYEDÉBEN FONYÓDON A VILLASORON! 

Fonyód
7

Fonyód központjában, remek helyen

Fonyód
13

Fonyód központjában minőségi ingatlan

Fonyód, Központ
13

Fonyód, Sándor utca, remek helyen, nagy telekkel

Fonyód
2

Fonyód, Balaton parti új lakás

Fonyód
2

Fonyód, Balaton parti új lakás

Fonyód
17

Fonyód déli részén, 3 szintes családi ház

Fonyód
11

Szigetvári utca

Fonyód
20

Csodálatos panoráma a Sipos hegyről

Fonyód
19

Fonyódi Lidl áruházhoz közel

Fonyód
3

FONYÓD-BÉLATELEP TELEK ASZFALTOZOTT UTCÁBAN

Fonyód
20

Palánkvár közelében

Fonyód
11

Szigetvári utca

Fonyód
13

BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG FONYÓD KÖZPONTJÁBAN

Fonyód
14

Fonyód, Hátszegi utca

Fonyód
13

Szent István utca

Fonyód
16

Fő utca

Fonyód
13

Vitorlás utca

Fonyód
11

Fonyódligeti fagyizó közelében

Fonyód