Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Fertőszentmiklósi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista: 26

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Ezen az oldalon a Fertőszentmiklóson megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Fertőszentmiklós a Kisalföld Észak-nyugati részén fekszik, a Győri-medence peremén, Soprontól 28 km-re, az Ikva patak szeli ketté. Területén áthalad a Sopront Kapuvárral összekötő 85-ös főút, vasútállomása a Győr–Sopron-vasútvonalon található. A szántóföldi növénytermesztés mellett az erdőgazdálkodás és a szőlőtermesztés jelentős a településen. Legjelentősebb látnivalói a Szent Miklós Püspök Templom, a Szeredi-kegyhely, a Bezerédj kúria, Felsőbüki Nagy Pál szülőháza és a Piéta. A templom mellé 1926 és 1936 között építettek egy másik templomot és a kettőt összenyitották. A torony tetején található keresztet egy ágyúgolyóba ágyazták, annak a vitéznek az emlékére, akinek a török eredetű ágyúgolyó elvitte a lábát. Felsőbüki Nagy Pál, liberális nemesi politikus és országgyűlési követ szülőháza helyén jelenleg általános iskola áll, melynek falán márványtábla őrzi az egykori politikus emlékét. A város legrégebbi műemléke a Piéta, melyet több mint 300 évvel ezelőtt faragott ki egy ismeretlen mester mészkőből. Családi házat, építési telket keres Fertőszentmiklóson? Az Ingatlantájoló oldalain számtalan lehetőség közül válogathat. A városban 1 óvoda és 2 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen fertőszentmiklósi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.