Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Fertődi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista: 48

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Ezen az oldalon a Fertődön megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Győr és Sopron között, a Fertő-Hanság kistájon fekvő település, a térség gazdasági és kulturális központja. A kisváros, ahol egykor Joseph Haydn élt és alkotott, mára az Unesco Világörökségi listáján szerepel. 2000. szeptembere óta a Szent István Egyetem kihelyezett tagozataként itt indították el a felsőfokú \"Agrárkereskedelmi menedzser asszisztens\" képzést, így a város a felsőfokú oktatásnak is helyet ad. Legjelentősebb nevezetessége az Esterházy kastély, melyet 1720-ban Hg. Esterházy József kezdett el építeni. Az Esterházy kastély, a \"magyar Versaillles\" e kor kultúrális életében rendkívüli szerepet játszott. Európában akkoriban számos francia, angol, német nyelvű leírás jelent meg az \"Eszterházi vigasságokról\". Az ország első két állandó színháza is itt épült. A kastélyban található Muzsikaházban ma Polgármesteri Hivatal, valamint zeneiskola működik, valamint itt kapott helyet a J. Haydn Emlékszoba. A kastélyban kialakítottak egy zenei központot, ahol minden évben megrendezésre kerülnek a \"Magyarországi Barokk Vigasságok\". Egyéb látnivalója még a süttöri római katolikus templom vagy Szent András-templom, mely 1889-ben épült. Természeti vonzereje a Fertő-Hansági Nemzeti Park értékes és ritka növény- és állatvilága. Fogorvosi rendelőt szeretne nyitni Fertődön? A város központjában eladó és kiadó rendelőt is talál. Vendéglátással szeretne foglalkozni? Vendégháznak, panziónak és vendéglőnek is találhat alkalmas ingatlanokat Fertődön. Családi házat vagy lakást vásárolna? Az egész város területén óriási a kínálat. A városban 2 óvoda, 3 általános iskola és 1 zeneiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen fertődi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.