Fertődi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

63

Ezen az oldalon a Fertődön megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Győr és Sopron között, a Fertő-Hanság kistájon fekvő település, a térség gazdasági és kulturális központja. A kisváros, ahol egykor Joseph Haydn élt és alkotott, mára az Unesco Világörökségi listáján szerepel. 2000. szeptembere óta a Szent István Egyetem kihelyezett tagozataként itt indították el a felsőfokú \"Agrárkereskedelmi menedzser asszisztens\" képzést, így a város a felsőfokú oktatásnak is helyet ad. Legjelentősebb nevezetessége az Esterházy kastély, melyet 1720-ban Hg. Esterházy József kezdett el építeni. Az Esterházy kastély, a \"magyar Versaillles\" e kor kultúrális életében rendkívüli szerepet játszott. Európában akkoriban számos francia, angol, német nyelvű leírás jelent meg az \"Eszterházi vigasságokról\". Az ország első két állandó színháza is itt épült. A kastélyban található Muzsikaházban ma Polgármesteri Hivatal, valamint zeneiskola működik, valamint itt kapott helyet a J. Haydn Emlékszoba. A kastélyban kialakítottak egy zenei központot, ahol minden évben megrendezésre kerülnek a \"Magyarországi Barokk Vigasságok\". Egyéb látnivalója még a süttöri római katolikus templom vagy Szent András-templom, mely 1889-ben épült. Természeti vonzereje a Fertő-Hansági Nemzeti Park értékes és ritka növény- és állatvilága. Fogorvosi rendelőt szeretne nyitni Fertődön? A város központjában eladó és kiadó rendelőt is talál. Vendéglátással szeretne foglalkozni? Vendégháznak, panziónak és vendéglőnek is találhat alkalmas ingatlanokat Fertődön. Családi házat vagy lakást vásárolna? Az egész város területén óriási a kínálat. A városban 2 óvoda, 3 általános iskola és 1 zeneiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen fertődi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

13

Eladó ikerház, Fertőd, Fő utca

Fertőd, Fő utca
8

Fertőd, Fertőd, 91 m²-es, családi ház, 4 szobás, kiváló állapotú, elektromos

Fertőd, Fertőd

Fertőd, Fertőd utca, 968 m²-es, telek

Fertőd, Fertőd utca

Fertőd, Benyo Atya utca, 500 m²-es, telek

Fertőd, Benyo Atya utca
20

KORSZERŰ, OSZTRÁK HATÁRMENTI, EURÓPAI SZÍNVONALÚ ÜZEM ELADÓ

Fertőd, Belváros
2

Eladó építési telek, Fertőd, Fertőd

Fertőd, Fertőd
17

Eladó családi ház, Fertőd, Fertőd

Fertőd, Fertőd
3

Eladó építési telek, Fertőd, Fertőd

Fertőd, Fertőd
6

Fertődön családi ház medencével eladó

Fertőd
5

Fertődön családi ház eladó

Fertőd
4

Fertődön lakás garázzsal eladó

Fertőd
6

Fertődön új építésű sorházi lakás kiadó

Fertőd

Eladó egyedi garázs, Fertőd

Fertőd
11

Alkuképes áron Fertődön nagyméretű családi ház eladó esetleg üzleti célokra

Fertőd
8

Új építésű lakások Fertődön eladó!

Fertőd
7

Osztrák határ mellett üzletház eladó - Nyárliget

Fertőd
7

Felújított családi ház eladó

Fertőd
7

Fertőd frekventált részén felújított családi ház eladó

Fertőd
6

Eladó téglalakás, Fertőd, Fertőd

Fertőd, Fertőd
2

Fertődön a városközponthoz közel építési telek eladó.

Fertőd