Fertődi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

30

Ezen az oldalon a Fertődön megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Győr és Sopron között, a Fertő-Hanság kistájon fekvő település, a térség gazdasági és kulturális központja. A kisváros, ahol egykor Joseph Haydn élt és alkotott, mára az Unesco Világörökségi listáján szerepel. 2000. szeptembere óta a Szent István Egyetem kihelyezett tagozataként itt indították el a felsőfokú \"Agrárkereskedelmi menedzser asszisztens\" képzést, így a város a felsőfokú oktatásnak is helyet ad. Legjelentősebb nevezetessége az Esterházy kastély, melyet 1720-ban Hg. Esterházy József kezdett el építeni. Az Esterházy kastély, a \"magyar Versaillles\" e kor kultúrális életében rendkívüli szerepet játszott. Európában akkoriban számos francia, angol, német nyelvű leírás jelent meg az \"Eszterházi vigasságokról\". Az ország első két állandó színháza is itt épült. A kastélyban található Muzsikaházban ma Polgármesteri Hivatal, valamint zeneiskola működik, valamint itt kapott helyet a J. Haydn Emlékszoba. A kastélyban kialakítottak egy zenei központot, ahol minden évben megrendezésre kerülnek a \"Magyarországi Barokk Vigasságok\". Egyéb látnivalója még a süttöri római katolikus templom vagy Szent András-templom, mely 1889-ben épült. Természeti vonzereje a Fertő-Hansági Nemzeti Park értékes és ritka növény- és állatvilága. Fogorvosi rendelőt szeretne nyitni Fertődön? A város központjában eladó és kiadó rendelőt is talál. Vendéglátással szeretne foglalkozni? Vendégháznak, panziónak és vendéglőnek is találhat alkalmas ingatlanokat Fertődön. Családi házat vagy lakást vásárolna? Az egész város területén óriási a kínálat. A városban 2 óvoda, 3 általános iskola és 1 zeneiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen fertődi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

8

Fertődön felújított családi ház eladó

Fertőd
12

Fertőd városában -Sopron közelében- eladó lakás

Fertőd
20

KORSZERŰ, OSZTRÁK HATÁRMENTI, EURÓPAI SZÍNVONALÚ ÜZEM ELADÓ

Fertőd, Belváros
2

Eladó 100.00m² családi ház, Fertőd

Fertőd
2

Eladó 165.00m² családi ház, Fertőd

Fertőd
7

Fertődön sorházi lakás eladó

Fertőd
10

Eladó téglalakás, Fertőd

Fertőd
11

Alkuképes áron Fertődön nagyméretű családi ház eladó esetleg üzleti célokra

Fertőd
15

Fertődön kétgenerációs, felújított családi ház eladó!

Fertőd

Eladó építési telek, Fertőd

Fertőd
4

Fertőd új lakóövezetében építési telkek leköthetők

Fertőd
6

Fertődön, nagyméretű, akár panziónak is alkalmas családi ház eladó.

Fertőd
6

Fertődön az Osztrák határ közelében nagyforgalmú étterem eladó

Fertőd

Építési telek az Osztrák határ közelében eladó

Fertőd
6

Fertőd csendes utcájában családi ház eladó

Fertőd
7

Fertőd frekventált részén családi ház eladó

Fertőd
8

Fertőd, Fertőd, 91 m²-es, családi ház, 4 szobás, kiváló állapotú, elektromos

Fertőd, Fertőd
11

Eladó panellakás, Fertőd, Mentes Mihály utca

Fertőd, Mentes Mihály utca
11

Eladó panellakás, Fertőd, Mentes Mihály utca 9

Fertőd, Mentes Mihály utca 9
7

Fertődön igényes, nagyméretű lakás eladó

Fertőd