Etyeki eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

63

Ezen az oldalon a Etyeken megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
A település Fejér megye északkeleti peremén, az Etyeki-dombság kezdetén, a Zsámbéki-medence szélén, Bicske és Biatorbágy közelében, Budapesttől 26 km-re fekszik. Adottságai szinte megegyeznek Champagne-éval. Etyek vidékén az 1900-as évektől jelentős a szőlőtermesztés, amely kötődik a Törley-pezsgőgyár termeltetési tradícióihoz. Habár már a rómaiak idején is termesztettek szőlőt a területen, az 1720 és 1770 között idetelepített német családok virágoztatták fel a szőlőtermesztést. Az 1860-as évek közepén épült több száz kőből rakott pince, melyeknek jelentős részét még ma is használják. A történelmi jelentőségű Körpincesor és a Kecske-gödör védett pincesort alkotnak. Az Etyeki Borút Egyesület több bortúra útvonalat is ajánl az idelátogatók számára. A védett pincesorokon kívül Etyek legjelentősebb nevezetessége a Magyar kút, mely a XIX. század első felében épült. Ez a forrás táplálja évezredek óta a Nádas tavat. A kút és környékének helyreállítására a 90-es években került sor, ekkor visszakerült ide a Nepomuki Szent János-szobor, és itt állították fel a Kitelepítési emlékművet. A vizet azonban nem lehetett megmenteni, az állandó műtrágyázásnak köszönhetően ihatatlanná vált. A település további nevezetességei a Tájház, melyben helytörténeti gyűjtemény kapott helyet, valamint a Szent Orbán, a szőlősgazdák és szőlőhegyek védőszentjének tiszteletére emelt szobor. Etyekre szeretne költözni? Borászattal szeretne foglalkozni? Etyeken számtalan pincével ellátott családi ház közül válogathat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen etyeki ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

19

Eladó családi ház, Etyek, zöld környezet

Etyek, zöld környezet
19

Eladó családi ház, Etyek, zöld környezet

Etyek, zöld környezet
11

Etyek déli lejtőjén 1841 nm-es lakóövezeti telek eladó

Etyek
11

Etyek déli lejtőjén 1500 nm-es lakóövezeti telek eladó

Etyek
11

Etyek déli lejtőjén 1596 nm-es lakóövezeti telek eladó

Etyek
11

Etyek déli lejtőjén 2320 nm-es lakóövezeti telek eladó

Etyek
11

Etyek déli lejtőjén 1530 nm-es lakóövezeti telek eladó

Etyek
15

Etyek, Etyek határában lévő utca, 115 m²-es, családi ház, 3 szobás, átlagos állapotú, gázcirkó fűtés

Etyek, Etyek határában lévő utca
18

Eladó Családi ház, Etyek, Botpuszta, Óvoda utca, 81nm, 20990000 Ft

Etyek, Botpuszta, Óvoda utca
9

Eladó Családi ház, Etyek, Botpuszta, 77nm, 21000000 Ft

Etyek, Botpuszta
4

Etyek, Jázmin utca, 30000 m²-es, telek

Etyek, Jázmin utca
4

Etyek, Bot puszta utca, 55000 m²-es, telek

Etyek, Bot puszta utca
14

Eladó építési telek, Etyek, Kápolna Park

Etyek, Kápolna Park
35

Na itt nem kell szűkölködni! - eladó családi ház Etyeken

Etyek
23

Közel a természethez! Eladó családi ház Etyeken

Etyek
11

Bevételi forrás Etyek központjában

Etyek
3

Aki horgászni szeret... ezt a telket keresi!

Etyek