Esztergomi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

519

Ezen az oldalon a Esztergomban található, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanokat láthatja. A minél pontosabb találati lista érdekében szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók szűkítsen a városrészekre.
Esztergom Komárom-Esztergom megye észak-keleti részén, a Visegrádi hegységtől nyugatra, a Pilis-hegység lábánál, a Duna jobb partján, a Szlovákiához tartozó Párkány várossal szemben fekszik. A Duna félkörívben fogja közre a várost, és két ágra szakadva alkotja a Prímás-szigetet. Budapestről a 10-es főúton, Dorogon keresztül, vagy a 11-es főúton, Szentendrén és Visegrádon keresztül közelíthető meg. Budapesttől 47, Visegrádtól 23 km-re fekszik. A vele szemben fekvő Párkánnyal a Mária Valéria híd köti össze. Legismertebb nevezetessége, a város jelképévé vált Esztergomi Bazilika, melynek épületében a Főszékesegyházi kincstár is helyet kapott. Az esztergomi Bazilika Európa harmadik legnagyobb temploma a római Szent Péter-bazilika és a londoni Szent Pál-katedrális után. A Főszékesegyházi kincstár Közép-Európa egyik legnagyobb egyházi műtárgy gyűjteménye, ahol koronázási szertartáshoz kapcsolódó eszközöket mutatnak be. További látnivalói közül említésre méltóak a Belvárosi Kálvária-kápolna, a Prímási Palota a Keresztény Múzeummal, a Szent Anna templom, a Városháza, a zsinagóga, mely a Bajor Ágost Művelődési Háznak ad otthont, a Babits Mihály Emlékház, a Magyar Nemzeti Múzeum Esztergomi Vármúzeuma a helyre állított királyi palota épületében és a Sötétkapu, az a több mint 80 méter hosszú átjáró a Várhegy alatt, amit a bazilika elé építettek. Az Aquasziget Esztergom Élményfürdőben a hagyományos élményfürdő szolgáltatásokon kívül a tradicionális török fürdőt is kipróbálhatják a vendégek. A Párkány városával közösen rendezett Hídünnep és Hídfutás, a Szent István Napok, az Ister-Granum Népművészeti Fesztivál és a Lampionos hajófelvonulás és Vízi karnevál csak néhány Esztergom változatos programjai közül. Családi házat keres Esztergomban? A belvárosban és a kertvárosi részeken is számtalan ingatlan közül válogathat. Téglalakást vásárolna? Keresgéljen a belvárosi ingatlanok között. Panellakást szeretne? A Bánomi lakótelepen vagy a Budai Nagy Antal lakótelepen biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. Üzletet szeretne nyitni? A város központjában, frekventált helyen eladó/kiadó üzletek várják. A városban 10 óvoda, 9 általános iskola és 8 középiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve találja meg az Ingatlantájolón új álomotthonát. Keresgéljen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget esztergomi ingatlanértékesítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

14

Egyedi adottságú kétlakásos családi ház, üzlet vagy panzió!!!

Esztergom, Belváros
12

Eladó Ház, Esztergom

Esztergom
9

Eladó Ház, Esztergom

Esztergom
5

Eladó Ház, Esztergom

Esztergom
21

Szalézi utca

Esztergom
20

Monteverdi utca

Esztergom

Eladó panellakás, Esztergom

Esztergom
15

Eladó 134.00m² tégla lakás, Esztergom

Esztergom
13

Eladó 85.00m² üdülő, hétvégiház, Esztergom

Esztergom
12

Eladó 111.00m² vendéglő, Esztergom

Esztergom
10

Eladó 620.00m² ipari, keresk. épület, Esztergom

Esztergom
15

Eladó 966.00m² családi ház, Esztergom

Esztergom
8

Eladó 1730.00m² építési telek, Esztergom

Esztergom
15

Eladó 120.00m² családi ház, Esztergom

Esztergom
8

Eladó 53.00m² üzletközpontban, Esztergom

Esztergom
16

Eladó 180.00m² családi ház, Esztergom

Esztergom
12

Eladó 120.00m² családi ház, Esztergom

Esztergom
9

Eladó 75.00m² családi ház, Esztergom

Esztergom
19

Eladó 50.00m² üdülő, hétvégiház, Esztergom

Esztergom
22

Eladó 200.00m² sorház, Esztergom

Esztergom