Ingatlanok Érd

Találati lista:

1025

Ezen az oldalon a Érden megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Érd a 6-os és 7-es számú főút mentén létesült Duna-parti város, melyet a székesfehérvári és a pusztaszabolcsi vasútvonalak is átszelnek. Az M7-es autópálya Érd Parkvároson halad át, az M6-os autópályának három érdi csomópontja van. Érd bár kb. 50 ezer éve lakott település városi rangot csak 1972-ben kapott. Fejlődésnek csak az 1920-as évek második felét követően indult, mikor a Károlyi család fokozatosan felparcellázta több mint 3 ezer holdnyi birtokát. A viszonylag olcsó telekárak és a közeli munkahelyekre való bejárás lehetősége miatt később az ország minden részéből érkeztek betelepülők. 1972-ben létesült a buszpályaudvarként is szolgáló üzletkomplexum. A város központja az utóbbi években nyert valóban színvonalas külsőt a Budai úti üzleti-szolgáltató épületsor felépítésével. A Termál Szálló 1990. évi felépülésével az Óváros fürdőhellyé válása új turisztikai lehetőség Érd számára. Nevezetességei a Harangjáték, a Szent Mihály templom, a Minaret és a Magyar Földrajzi Múzeum, melynek kertjében minden évben megrendezik a Nyári Zenélő Udvart, Érd legkedveltebb kulturális programját. Családi házat, lakást keres? Érd Parkvárosban, Érdligeten, Újtelepen, Tusculanumban és Postástelepen is számtalan ingatlan közül válogathat. Irodát, üzletet szeretne bérelni? A város központjában biztosan megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb üzlethelyiséget. A városban 9 óvoda, 9 általános iskola, 1 gimnázium és 1 szakképző iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen érdi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

14

Eladó családi ház, Érd

Érd
12

Eladó családi ház, Érd

Érd
11

Eladó családi ház, Érd

Érd
5

Eladó téglalakás, Érd

Érd

Családbarát lakás kiadó Érden

Érd
19

Eladó családi ház, Érd, Törcsvári utca

Érd, Törcsvári utca
28

Egyedi adottságokkal rendelkező intézmény, ház Érden fantasztikus PANORÁMÁS környezetben eladó!

Érd
4

Érden beépítetlen telek 50 %-s beépíthetőséggel ELADÓ

Érd, Érd
4

Eladó Lakás, Érd

Érd, Érdliget
4

Eladó Lakás, Érd

Érd, Érdliget
12

Eladó Ház, Érd

Érd, Érdliget
15

Eladó Ház, Érd

Érd, Fenyves parkváros
6

Eladó Ház, Érd

Érd, Érdliget
10

Eladó Lakás, Érd

Érd, Fenyves Parkváros
13

Álomotthon,mesés örök-panorámás környezetben !

Érd, Érdliget
9

Eladó Ház, Érd

Érd
12

Eladó Ház, Érd

Érd
7

Eladó családi ház, Érd, Érdliget, Jegyző utca

Érd, Érdliget, Jegyző utca
28

Eladó Ház, Érd

Érd