Hirdetés

Ingatlanok Érd

Találati lista:

1353

Ezen az oldalon a Érden megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Érd a 6-os és 7-es számú főút mentén létesült Duna-parti város, melyet a székesfehérvári és a pusztaszabolcsi vasútvonalak is átszelnek. Az M7-es autópálya Érd Parkvároson halad át, az M6-os autópályának három érdi csomópontja van. Érd bár kb. 50 ezer éve lakott település városi rangot csak 1972-ben kapott. Fejlődésnek csak az 1920-as évek második felét követően indult, mikor a Károlyi család fokozatosan felparcellázta több mint 3 ezer holdnyi birtokát. A viszonylag olcsó telekárak és a közeli munkahelyekre való bejárás lehetősége miatt később az ország minden részéből érkeztek betelepülők. 1972-ben létesült a buszpályaudvarként is szolgáló üzletkomplexum. A város központja az utóbbi években nyert valóban színvonalas külsőt a Budai úti üzleti-szolgáltató épületsor felépítésével. A Termál Szálló 1990. évi felépülésével az Óváros fürdőhellyé válása új turisztikai lehetőség Érd számára. Nevezetességei a Harangjáték, a Szent Mihály templom, a Minaret és a Magyar Földrajzi Múzeum, melynek kertjében minden évben megrendezik a Nyári Zenélő Udvart, Érd legkedveltebb kulturális programját. Családi házat, lakást keres? Érd Parkvárosban, Érdligeten, Újtelepen, Tusculanumban és Postástelepen is számtalan ingatlan közül válogathat. Irodát, üzletet szeretne bérelni? A város központjában biztosan megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb üzlethelyiséget. A városban 9 óvoda, 9 általános iskola, 1 gimnázium és 1 szakképző iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen érdi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

20

Érd ligeten, családi ház eladó!

Érd, Érd liget
4

Kód: K407 Érd Alsó Parkvárosban, kiváló közlekedésnél kiadó egy erkélyes tetőtéri garzon lakás!

Érd, Alsó Parkváros
4

Kód: K406 Érd Alsó Parkvárosban, kiváló közlekedésnél kiadó egy erkélyes tetőtéri 35.3 nm-es lakás!

Érd, Alsó Parkváros
Hirdetés
4

Kód: K405 Érd Alsó Parkvárosban, kiváló közlekedésnél kiadó egy emeleti 31.7 nm-es lakás!

Érd, Alsó Parkváros
5

Kód: K404 Érd Parkvárosban, kiváló közlekedésnél kiadó egy emeleti 41.5nm-es lakás.

Érd, Alsó Parkváros
Hirdetés

Érden szuper árban 1 szobás kis lakás kiadó 75000 Ft

Érd
7
CSOK 10+10

6682

Érd
19

Eladó családi ház, Érd, Érdliget, Felújított, kétgenerációs ingatlan!

Érd, Érdliget, Felújított, kétgenerációs ingatlan!
6

Eladó téglalakás, Érd, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, Társasházi 4 db Lakás

Érd, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, Társasházi 4 db Lakás
20

Eladó családi ház, Érd

Érd
5

Eladó Ikerház, Érd

Érd, Szendröi utca
Hirdetés
27

Eladó családi ház, Érd

Érd
19

Eladó családi ház, Érd

Érd
12

Eladó családi ház, Érd

Érd
19

Eladó családi ház, Érd

Érd
13

Eladó téglalakás, Érd, Központ

Érd, Központ
9

Eladó ikerház, Érd, Sóskúti út

Érd, Sóskúti út
Hirdetés
Hirdetés
6

Eladó ikerház, Érd, Érdliget

Érd, Érdliget
3

Eladó családi ház, Érd, Iróttkő

Érd, Iróttkő
12

Eladó családi ház, Érd, Fenyves Parkváros

Érd, Fenyves Parkváros