Ingatlanok Érd

Találati lista:

1122

Ezen az oldalon a Érden megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Érd a 6-os és 7-es számú főút mentén létesült Duna-parti város, melyet a székesfehérvári és a pusztaszabolcsi vasútvonalak is átszelnek. Az M7-es autópálya Érd Parkvároson halad át, az M6-os autópályának három érdi csomópontja van. Érd bár kb. 50 ezer éve lakott település városi rangot csak 1972-ben kapott. Fejlődésnek csak az 1920-as évek második felét követően indult, mikor a Károlyi család fokozatosan felparcellázta több mint 3 ezer holdnyi birtokát. A viszonylag olcsó telekárak és a közeli munkahelyekre való bejárás lehetősége miatt később az ország minden részéből érkeztek betelepülők. 1972-ben létesült a buszpályaudvarként is szolgáló üzletkomplexum. A város központja az utóbbi években nyert valóban színvonalas külsőt a Budai úti üzleti-szolgáltató épületsor felépítésével. A Termál Szálló 1990. évi felépülésével az Óváros fürdőhellyé válása új turisztikai lehetőség Érd számára. Nevezetességei a Harangjáték, a Szent Mihály templom, a Minaret és a Magyar Földrajzi Múzeum, melynek kertjében minden évben megrendezik a Nyári Zenélő Udvart, Érd legkedveltebb kulturális programját. Családi házat, lakást keres? Érd Parkvárosban, Érdligeten, Újtelepen, Tusculanumban és Postástelepen is számtalan ingatlan közül válogathat. Irodát, üzletet szeretne bérelni? A város központjában biztosan megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb üzlethelyiséget. A városban 9 óvoda, 9 általános iskola, 1 gimnázium és 1 szakképző iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen érdi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

9

Új építésű ikerház Biatorbágy és Érd találkozásánál, eladó!

Érd, Biatorbágy és Érd találkozásánál
8

4 lakásos épület első emeleti 1+ 2 szobás lakása, 2019 tavaszi átadással, eladó!

Érd, Érdliget területén
8

4 lakásos épület utolsó földszinti lakása eladó!

Érd, Városközpont területén, Városközpont területén
10

Eladó téglalakás, Érd

Érd
9

Eladó építési telek, Érd

Érd
9

Eladó építési telek, Érd

Érd
8

Eladó téglalakás, Érd

Érd
7

Eladó téglalakás, Érd

Érd
6

1 nappali+ 3 hálós új építésű lakás, saját kocsibeállóval 2019-es átadással!

Érd, Érdliget területén
6

10 éve épült, igényes, önálló családi ház, Érden eladó!

Érd, Érd liget, Tárnoki út mellékutcájában.
14

Eladó családi ház, Érd

Érd
14

Érdliget és Fenyves határánál,önálló nagy telekkel rendelkező ház eladó!

Érd, Érdliget
9

Rendkívüli ajánlat! Érdligeten 240nm-es 6 szobás cs.ház, + medence és szauna

Érd, Érdliget, Tárnoki út
15

PAZAR LUXUS FÉLÁRON

Érd
2

Eladó családi ház, Érd, Parkváros

Érd, Parkváros
18

Ligeten hatalmas ház csodás panorámával

Érd
14

Érdligeten, panorámás ház

Érd
15

Érd foglalkozás nevű utcák környéke

Érd
17

Nagy családnak 7 szobás ház medencével

Érd
4

Eladó családi ház, Érd, Parkváros

Érd, Parkváros