Ingatlanok Érd

Találati lista:

1558

Ezen az oldalon a Érden megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Érd a 6-os és 7-es számú főút mentén létesült Duna-parti város, melyet a székesfehérvári és a pusztaszabolcsi vasútvonalak is átszelnek. Az M7-es autópálya Érd Parkvároson halad át, az M6-os autópályának három érdi csomópontja van. Érd bár kb. 50 ezer éve lakott település városi rangot csak 1972-ben kapott. Fejlődésnek csak az 1920-as évek második felét követően indult, mikor a Károlyi család fokozatosan felparcellázta több mint 3 ezer holdnyi birtokát. A viszonylag olcsó telekárak és a közeli munkahelyekre való bejárás lehetősége miatt később az ország minden részéből érkeztek betelepülők. 1972-ben létesült a buszpályaudvarként is szolgáló üzletkomplexum. A város központja az utóbbi években nyert valóban színvonalas külsőt a Budai úti üzleti-szolgáltató épületsor felépítésével. A Termál Szálló 1990. évi felépülésével az Óváros fürdőhellyé válása új turisztikai lehetőség Érd számára. Nevezetességei a Harangjáték, a Szent Mihály templom, a Minaret és a Magyar Földrajzi Múzeum, melynek kertjében minden évben megrendezik a Nyári Zenélő Udvart, Érd legkedveltebb kulturális programját. Családi házat, lakást keres? Érd Parkvárosban, Érdligeten, Újtelepen, Tusculanumban és Postástelepen is számtalan ingatlan közül válogathat. Irodát, üzletet szeretne bérelni? A város központjában biztosan megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb üzlethelyiséget. A városban 9 óvoda, 9 általános iskola, 1 gimnázium és 1 szakképző iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen érdi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

6

Ikerház nyári átadással

Érd, Parkváros

Kiadó családi ház, Érd

Érd

Érden nagyon szép garzon kedvező áron kiadó 85000 Ft

Érd

Érd, 1 szobás 31 nm-es garzon lakás kiadó 70.000.-ft !

Érd
10

Eladó Ház, Érd

Érd, János utca
29

Eladó ház Érd, Ófalu

Érd, Ófalu
8

Eladó ház Érd, Parkváros

Érd, Parkváros
23

Eladó ház Érd, Postástelep

Érd, Postástelep
2

Új építésű családi ház Érd Parkvárosban!

Érd, Parkváros
3

Gárdonyi iskola gyalogos közelében

Érd, Tusculánum
4

Gárdonyi iskola gyalogos közelében

Érd, Tusculánum
4

Gárdonyi iskola gyalogos közelében

Érd, Tusculánum
4

Gárdonyi iskola gyalogos távolságra

Érd, Tusculánum
22

CSENDES KERTVÁROSI RÉSZÉN! KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉSSEL!

Érd, Simító utca
9

Dunapart közelében 1

Érd
9

Lőcsei úti körforgalomhoz közel I.

Érd
10

Dunapart közelében 2

Érd
5

Új építésű ház, jó közlekedésnél

Érd
13

Tetőtér beépítéses új ház a Duna parthoz közel

Érd