Ercsi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

39

Ezen az oldalon a Ercsiben megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Ercsi a Duna jobb partján fekszik, a Budapest–Pécs vasútvonal mentén terül el, átszeli az M6-os autópálya és a 6-os számú főút. Sűrű autóbusz összeköttetésben áll Budapesttel, Martonvásárral, Százhalombattával és Dunaújvárossal. A településen komp is működik, amely Szigetújfaluval köti össze a várost. 1912-ben készült el Ercsiben Közép-Európa legkorszerűbb cukorgyára, mely hosszú távon meghatározta a város foglalkoztatását. A település történelme közel 2000 évre nyúlik vissza, a település történetének első írásos említése az Árpád-korból származik. Eötvös József Budán született, gyermekkorát azonban csaknem kizárólag Ercsiben töltötte. Iskoláit magánúton Ercsiben végezte. Kérése szerint Ercsiben helyezték örök nyugalomra, saját házában kapott helyet az Eötvös József emlékmúzeum. A város egyik legjelentősebb nevezetessége a katolikus templom, melyet Gr. Wimpffen Siegfrid építtetett historizáló stílusban a Göböljárás majorban, a mai Besnyőn. A templom az 1910-es években olasz mesteremberek vezetésével nyerte el mai formáját. Ercsi sportéletében meghatározó az 1993-ban felépült Sportcsarnok és tanuszoda. Szeretne összeköltözni családjával? Ercsiben többgenerációs, kétlakásos családi házak között válogathat. Családi házat vásárolna? A központban és csendesebb környéken is egyaránt megtalálhatja álmai otthonát. Téglalakást keres? A Cukorgyári lakótelepen, a Tiszti lakótelepen és a város központjában is találhat ingatlanokat. A városban 2 óvoda és 2 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen ercsi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

6

Eladó családi ház, Ercsi

Ercsi
15
CSOK ingatlan

Többgenerációs családi ház Ercsi központjában, akár vállalkozás számára is.

Ercsi, Belváros, Damjanich utca 4/1.
6

Töltés utca

Ercsi
6

Töltés utca

Ercsi
12

Ercsi városban költözhető 3 szobás családi ház eladó

Ercsi, Tiszti lakótelep
2
CSOK ingatlan

Budapesttől 25 km-re Ercsiben, eladó egy 3 szintes 240 m2-es családi ház, ráfizetéssel cserélhető

Ercsi, Központ, Damjanich u. 4.
8

Ercsi központjában felújított családi ház eladó!

Ercsi, Savanyúrét
7

Ercsiben két generációnak is megfelelő ház eladó!

Ercsi, MÁV állomáshoz közel
16

Eladó családi ház, Ercsi

Ercsi
6

Beruházóknak!76 lakás építésre alkalmas terület

Ercsi, Tiszti lakótelep
11

Ercsi kamionmosó közelében családi ház sürgősen eladó!

Ercsi, Ercsi
6

Szerkezetkész 4 szoba nappalis 2 szintes csaldi ház eladó

Ercsi
11

Ercsi, x utca, 100 m²-es, földszinti, társasházi lakás, 2 szobás, átlagos állapotú, gázcirkó fűtés

Ercsi, x utca
10

Rákóczi úthoz közel

Ercsi
12

Sinatelep csendes madárcsicsergős része

Ercsi

Eladó építési telek, Ercsi

Ercsi
3

Cukorgyár környéke- Befektetői lehetőség

Ercsi
3

Cukorgyár környéke- Befektetői lehetőség

Ercsi
3

Cukorgyár környéke- Befektetői lehetőség

Ercsi
3

Cukorgyár környéke- Befektetői lehetőség

Ercsi