Ercsi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

85

Ezen az oldalon a Ercsiben megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Ercsi a Duna jobb partján fekszik, a Budapest–Pécs vasútvonal mentén terül el, átszeli az M6-os autópálya és a 6-os számú főút. Sűrű autóbusz összeköttetésben áll Budapesttel, Martonvásárral, Százhalombattával és Dunaújvárossal. A településen komp is működik, amely Szigetújfaluval köti össze a várost. 1912-ben készült el Ercsiben Közép-Európa legkorszerűbb cukorgyára, mely hosszú távon meghatározta a város foglalkoztatását. A település történelme közel 2000 évre nyúlik vissza, a település történetének első írásos említése az Árpád-korból származik. Eötvös József Budán született, gyermekkorát azonban csaknem kizárólag Ercsiben töltötte. Iskoláit magánúton Ercsiben végezte. Kérése szerint Ercsiben helyezték örök nyugalomra, saját házában kapott helyet az Eötvös József emlékmúzeum. A város egyik legjelentősebb nevezetessége a katolikus templom, melyet Gr. Wimpffen Siegfrid építtetett historizáló stílusban a Göböljárás majorban, a mai Besnyőn. A templom az 1910-es években olasz mesteremberek vezetésével nyerte el mai formáját. Ercsi sportéletében meghatározó az 1993-ban felépült Sportcsarnok és tanuszoda. Szeretne összeköltözni családjával? Ercsiben többgenerációs, kétlakásos családi házak között válogathat. Családi házat vásárolna? A központban és csendesebb környéken is egyaránt megtalálhatja álmai otthonát. Téglalakást keres? A Cukorgyári lakótelepen, a Tiszti lakótelepen és a város központjában is találhat ingatlanokat. A városban 2 óvoda és 2 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen ercsi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

21

Eladó családi ház, Ercsi, Központ

Ercsi, Központ
17

Ercsi belterületén bővíthető hűtőház eladó

Ercsi
17

Ercsi belterületén bővíthető hűtőház eladó

Ercsi
17

Ercsi belterületén bővíthető hűtőház eladó

Ercsi
16

Ercsi 600 nm-es saroktelken 2 generációs 4+1 félszobás duplakomfortos családi ház eladÓ!

Ercsi
7

Tótlik

Ercsi

Eladó családi ház, Ercsi

Ercsi
19

Családi ház impozáns kerttel, két lakrésszel

Ercsi
6

Szerkezetkész 4 szoba nappalis 2 szintes csaldi ház eladó

Ercsi
11

Ercsi kamionmosó közelében családi ház sürgősen eladó!

Ercsi, Ercsi
6

Beruházóknak!76 lakás építésre alkalmas terület

Ercsi, Tiszti lakótelep
9

8 szobás 2 lakásos ház nagy telken, a Duna felöli oldalon eladó

Ercsi, Ercsi
4

Duna part mellett

Ercsi
7

Orvosi rendelő közelében

Ercsi
8

ERCSIBEN ELADÓ HÁZ

Ercsi
13

Ercsiben ízlésünk szerint befejezhető családi ház

Ercsi, Bercsényi Miklós
24

Eladó családi ház, Ercsi

Ercsi