Ingatlantájoló
Részletes kereső Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

Ercsi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista: 60

Ezen a listán fizetett rangsorolással is találkozhat. Mit jelent ez?
Kredittel ellátott hirdetés
Mit jelent ez?
A kredit egy fizetési egység, amit a hirdető megvásárolt,
majd közvetlenül helyezett el a hirdetésen, vagy egyéb, az
ingatlantajolo.hu-n díjfizetés ellenében elérhető szolgáltatás
igénybe vétele útján került a hirdetésre.
A hirdetésre jelenleg kredittel licitálnak, így ez a hirdetés
előrébb sorolódik a találati listában. Azokat a hirdetéseket, melyekre ilyen kiemelést vásároltak, K ikonnal jelöljük. Bővebben

Ezen az oldalon a Ercsiben megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Ercsi a Duna jobb partján fekszik, a Budapest–Pécs vasútvonal mentén terül el, átszeli az M6-os autópálya és a 6-os számú főút. Sűrű autóbusz összeköttetésben áll Budapesttel, Martonvásárral, Százhalombattával és Dunaújvárossal. A településen komp is működik, amely Szigetújfaluval köti össze a várost. 1912-ben készült el Ercsiben Közép-Európa legkorszerűbb cukorgyára, mely hosszú távon meghatározta a város foglalkoztatását. A település történelme közel 2000 évre nyúlik vissza, a település történetének első írásos említése az Árpád-korból származik. Eötvös József Budán született, gyermekkorát azonban csaknem kizárólag Ercsiben töltötte. Iskoláit magánúton Ercsiben végezte. Kérése szerint Ercsiben helyezték örök nyugalomra, saját házában kapott helyet az Eötvös József emlékmúzeum. A város egyik legjelentősebb nevezetessége a katolikus templom, melyet Gr. Wimpffen Siegfrid építtetett historizáló stílusban a Göböljárás majorban, a mai Besnyőn. A templom az 1910-es években olasz mesteremberek vezetésével nyerte el mai formáját. Ercsi sportéletében meghatározó az 1993-ban felépült Sportcsarnok és tanuszoda. Szeretne összeköltözni családjával? Ercsiben többgenerációs, kétlakásos családi házak között válogathat. Családi házat vásárolna? A központban és csendesebb környéken is egyaránt megtalálhatja álmai otthonát. Téglalakást keres? A Cukorgyári lakótelepen, a Tiszti lakótelepen és a város központjában is találhat ingatlanokat. A városban 2 óvoda és 2 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen ercsi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.